TIP: Zo herstel je die mislukte kus!

Heeey! Een eeuwigheid geleden dat ik nog een quiz in elkaar heb gestoken.
Dit is wel geen quiz zoals gewoonlijk, dit zijn gewoon een paar tips die wel van pas kunnen komen...

Is een koppel meteen vervloekt wanneer de eerste kus uitdraait op een fiasco? Gelukkig luidt het antwoordt 'neen!'. Het is zelfs heel normaal dat het er bij het eerste contact een beetje onwennig aan toegaat, want je moet elkaar ook op dat vlak nog leren kennen. Zie het dus niet als een slecht voorteken als dé zoen minder romantisch verloopt dan je gehoopt had. Maar behandel elkaar met respect, want met een beetje humor, wat geduld en volgende tips worden jullie elkaars ideale zoenpartner.

Mogelijke uitkomsten

De betrapt-door-je-ouders-mwah! (12 x uitgekomen)

Stel.... Je eerste kus met de jongen van je dromen is nóg zaliger dan je jezelf ooit kon voorstellen op 1 klein detail na: jullie worden op heterdaad betrapt door je ouders.
REAGEER ALS VOLGT: Blijf vooral rustig onder de situatie. Hoe jij én je ouders reageren, bepaalt of deze scène op een ramp uitdraait of niet. Misschien zijn je ma en pa net zo gegeneerd als jijzelf. Belangrijke tip: maak niet te veel heisa, want anders gaan ze denken dat er méér aan de hand was dan een onschuldige kus en dan is het hek helemaal van de dam...

De special effects zoen (10 x uitgekomen)

Wat als jullie eerste kus helemaal onvergetelijk is om... alle verkeerde redenen? Zoals irritante slurpgeluidjes én een kuspartner zonder geduld...
REAGEER ALS VOLGT: Tel tot 3 en relativeer de hele zaak. Wedden dat je de humor snel inziet van de rare sound effects? Wuif het gênante moment weg met een glimlach en kijk of je vriendje er ook om kan lachen. Zo weet je meteen of hij zichzelf niet te serieus neemt. Zijn gebrek aan geduld kan je misschien intomen door zelf jouw eigen kustempo aan te houden. Zo wordt de volgende zoen vast en zeker extra spannend.

De kus from hell (11 x uitgekomen)

Hoewel het decor nauwelijks romantischer kan, lijkt jullie eerste kus wel een scène uit een horrorfilm. Jullie botsen per ongeluk met jullie hoofden tegen elkaar, zijn tanden botsen tegen de jouwe en jij krijgt stilaan het idee dat je geen adem meer krijgt.
REAGEER ALS VOLGT: Neem het allemaal niet té serieus, want IEDEREEN maakt vroeg of laat zo'n kusramp mee. Probeer er de grappige kant van te zien en... ga voor de tweede ronde. Haal dus rustig adem en blijf vooral oefenen. Want alleen daar komt (kus)kunst van!

De smakkerd met spijt (18 x uitgekomen)

Je hebt het vast al meegemaakt: je begint ergens aan en halverwege heb je al spijt dat je er ooit aan begonnen bent. Zo loopt het nu soms eenmaal met zaken, zoals op dieet gaan bijvoorbeeld. Alleen... wat doe je als je een jongen kust en dan plots bedenkt dat hij toch niet echt 'jouw ding' is?
RAGEER ALS VOLGT: Stop! Je hebt ALTIJD het recht om van gedachte te veranderen. Pak het alleen respectvol genoeg aan, zodat niemand gekwetst raakt. Het beste is dan ook om gewoon eerlijk te zijn, want van een portie 'kussen-uit-medelijden' wordt niemand beter...

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Krios

    Tof Kheb nog nooit gekust maar toch goede quiz hoor. Ik neem zeker nog eens een kijkje bij je tips als er iets misging bij m'n eerste kus. Wish me good luck than!

    1 decennium geleden
  • Jouska

    niet dat ik iets met zoenen te maken wil hebben, maar het is een goeie quiz!(Y)

    1 decennium geleden
  • love001

    [face=courier][/face]
    Thanx !

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    Mooi gedaan!

    1 decennium geleden
  • FrozenStar

    Ik had random wat ingevuld, want ik heb nog nooit gezoend. xD
    Wel goede tips! ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?