Ben jij te hard voor jongens?

Natuurlijk moet je op je hoede zijn wat jongens betreft. Maar daarom hoef je ze ook niet 'terminaal' af te schrikken, dat spreekt voor zich. Of niet? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Gewapende burcht (108 x uitgekomen)

Om zelfs maar met jou te mogen praten moeten jongens een marathon lopen, een draak doden en een Olympische medaille winnen. Om maar te zeggen: jij sluit je helemaal af voor het andere geslacht. Ik ga je niet vertellen dat je je helemaal open moet stellen voor jongens, maar zet je hart toch maar op een kier. Hoe ga je anders ooit kunnen proeven van de liefde?

Prikkeldraad (175 x uitgekomen)

Jij bent op je hoede wanneer er jongens in de buurt zijn en dat is zeker niet slecht. Je tast eerst af vooraleer je volledig te geven en je wilt zeker zijn of een jongen wel de moeite waard is. Een prima houding eigenlijk, zolang je maar af en toe je hart écht openzet.

Open deur! (11 x uitgekomen)

Een jongen hoeft maar te lachen en jij vertelt hem meteen je diepste geheimen. Daar is op zich niets mis mee, maar je moet wel beseffen dat je je daardoor heel kwetsbaar opstelt. Wees dus in het vervolg iets afstandelijker. Verlies je spontane zelf niet, maar weet dat het in een relatie erg leuk is om mekaar beetje bij beetje te ontdekken. Dat houdt een relatie spannend en zorgt soms voor erg leuke verrassingen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • Ringwraith

    Een gewapende burcht? Haha, volgens mij valt dat best mee, anders was ik vast niet getrouwd geweest. :'D

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Een prikkeldraad. Als ik iemand niet goed ken wel ja, je moet niet met jezelf te koop lopen.
    Goede quiz! :D

    9 jaar geleden
  • Amo_I_Libri

    Prikkeldraad! Kudootje voor deze quiz :)

    9 jaar geleden
  • LynnBlack

    gewapende burcht! helemaal waar als mijn boyfriend niet de naam Taylor Lautner draagt of niet uit The Hobbit, LOTR, Narnia of weet ik veel welke andere fantasie wereld komt wel dan hoef ik niemand, ik heb een pijl en boog onder mijn bed, een hond ernaast en jup ik ben een Bitch maar hey trust me als ik iemand wil kan ik ook een schatje zijn alleen heb ik nu geen zin en tijd voor boyfriends!

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Prikkeldraad :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?