Welke filmhottie valt voor jou?

Zwijmel jij ook altijd weg bij filmromances? Word je helemaal week van Troy uit 'High School Musical' of hou je meer van een stoer Jack Sparrowtype? Doe de test en find out welke knapperd van het grote scherm jouw ideale lief is...

Mogelijke uitkomsten

Jij + Bleeker uit 'Juno' = LOVE! (14 x uitgekomen)

Jij hebt nog niet veel ervaring op jongensgebied en je hebt het eigenlijk te druk voor een lief. Bleeker uit 'Juno' is dé perfecte jongen om je eerste stappen in de liefde mee te zetten. Wél opletten dat je niet zwanger wordt!

Jij en David uit 'Jumper' zijn voor elkaar geboren (6 x uitgekomen)

David is een stoere jongen die zijn lief lekker beschermt. Dat is toevallig hélemaal waar jij op valt: je houdt van jongens die je behandelen als een prinses. Net zoals Hayden Christensen dat zou doen.

Troy Bolton is jouw perfecte vriendje (7 x uitgekomen)

Troy is een eeuwige twijfelaar: hij weet niet goed wat hij wil en is nog volop bezig zichzelf te ontdekken. Misschien kan jij hem daarbij helpen? Als je Troys hart veroverd hebt, is hij het perfecte vriendje dat altijd voor je klaarstaat.

Jij en Jack Sparrow zijn een perfecte match! (8 x uitgekomen)

Captain Sparrow is een absolute bad boy , maar dat vindt jij juist spannend. Helaas houdt Jack met niemand rekening en is hij nogal egoïstisch. Dat wordt wel goedgemaakt door zijn klein hartje: als hij gek op je is, kan je van hem alles gedaan krijgen!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?