Wat voor soort dierenhebber ben jij?

Hou jij meer van harige en trouwe beesten als honden? Je moet ze dan wel veel verzorgen of heb jij daar geen zin in en ga jij voor simpele verzorging? Hoeveel heb jij voor een dier over?
Test hier wat voor soort dierenhebber jij bent!
Veel plezier;)

Mogelijke uitkomsten

Hondenliefhebber (7 x uitgekomen)

Honden passen bij jou! Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Van klein en harig tot groot en (bijna) kaal. Honden zijn trouw, en hebben veel liefde en aandacht nodig. Gelukkig vind jij het niet erg om ze af en toe uit te laten en voor ze te zorgen. Ook spelen vinden ze heel leuk! Wat handig is aan honden is dat ze meestal goed luisteren en gehoorzaam zijn. Honden zijn ook heel gevoelige beesten, je moet hun vertrouwen winnen. Net als katten lijkt het soms ook alsof ze de menselijke emoties kunnen begrijpen. Wanneer je verdrietig bent zullen honden je komen troosten. Misschien heb je al een hond, of als je nog een huisdier zoekt zou een hond heel geschikt kunnen zijn.
Jij bent een hondenliefhebber!

Kattenliefhebber (22 x uitgekomen)

Katten of poezen passen bij jou! Ze zijn er ook in allerlei vormen. Behaard, zoals de Perzische kat of helemaal onbehaard. Met een lange staart of geen staart. En de kleuren kunnen veel verschillen. Katten hebben minder verzorging nodig dan honden, af en toe moeten ze eten. En één keer per week even gekamd. Katten leiden grotendeels hun eigen leven en zijn erg zelfstandig. Toch zijn ze wel heel aanhankelijk, ze missen je als je weg gaat. Wanneer je er een tijdje weinig of er veranderingen optreden worden ze onrustig. Katten zijn echte gevoelsbeesten, ze geven je kopjes en likken je tranen weg als je getroost moet worden. Ook kunnen ze heel vrolijk en speels zijn, meestal wanneer ze nog jong zijn. Katten zijn de meest voorkomende huisdieren in Nederland. Katten zijn meestal heel gezellig en geven het huis een soort van thuis gevoel. Heb je al een kat, en geniet je van de gezelligheid? Als je er nog geen hebt zijn het leuke dieren om aan te schaffen!
Jij bent een kattenpersoon!

Knaagdieren (0 x uitgekomen)

Knaagdieren zijn leuke huisdieren voor jou! Het zijn meestal kleinere beesten met korte haartjes of geen haren. Een voorbeeld is een hamster, makkelijk te houden. Meestal wel heel lief en knuffelbaar. Knaagdieren worden meestal in een klein kooitje gehouden. Helaas zijn de meeste knaagdieren echte nachtdieren waardoor ze pas ’s avonds actief worden. Hierdoor kun je er overdag minder mee spelen en knuffelen. Ook moet je uitkijken dat ze niet uit de kooi ontsnappen en je ze kwijtraakt. Verder zijn het lieve beesten. En ze zijn natuurlijk heel erg schattig! Ben jij meer het type dat niet aan heel veel verzorging wil doen? Dan zijn knaagdieren iets voor jou!
Jij houd van knaagdieren!

Reptielen (0 x uitgekomen)

Al die harige beesten zijn niets voor jou. Een mooi beest vind je wel belangrijk. In Nederland worden er niet zoveel reptielen als huisdier gehouden. Maar dat betekend niet dat het niet kan. Misschien ben je allergisch voor haren en heb je daarom liever een dier met een ruwe huid. Reptielen zijn heel erg slim. Wetenschappers hebben zelfs gedacht dat reptielen slimmer zijn dan mensen. Reptielen zijn niet zo aaibare beesten, maar kunnen wel heel mooi zijn om naar te kijken. Gevoelens laten ze niet echt merken. Maar dat maakt voor jou misschien niet uit. Reptielen kunnen wel heel erg boos worden, dan moet je uitkijken dat ze je niet bijten. Als jij voor rustige huisdieren bent met weinig haar dan zijn reptielen iets voor jou!

Geen dieren (9 x uitgekomen)

Jij hebt helemaal niets over voor huisdieren. Daarom zul je ook geen dierenuitkomst hebben. Misschien dat een dier toch heel leuk kan zijn hoor! Mensen met dieren zijn vaker vrolijk en over het algemeen ook slimmer. Misschien is het toch leuk om een huisdier aan te schaffen en er dan iets voor over te hebben!

Vissen (0 x uitgekomen)

Jij hoeft een huisdier niet per se te aaien. Ook hebben ze weinig verzorging nodig. Je hoeft je er maar weinig over te bekommeren. Vissen leven gemiddeld niet zo lang en nemen weinig ruimte in. Ook zijn ze niet zo schattig of aaibaar, ze zijn heel geschikt als huisdier. Mensen die vissen nemen, kiezen er vaak voor om dan exotische vissen te nemen. Dit kan heel goed als decoratie voor in het huis. Aan vissen raak je minder snel gehecht dan aan een knuffelbaar dier, ook leven vissen minder lang dan de meeste andere dieren. Goudvissen zijn de bekendste en meest voorkomende huisvissen. Jonge kinderen vinden het ook vaak heel leuk om naar vissen te kijken . Vissen zijn niet aaibaar, maar wel heel mooi. Als je dus weinig tijd hebt voor verzorging en wel iets moois en vrolijks in je huis wilt, zijn vissen de ideale huisdieren voor jou!
Vissen passen bij jou!

Boerderijdieren (10 x uitgekomen)

Paarden, koeien, kippen. Er zijn veel verschillende soorten boerderijdieren. Jij hebt geen voorkeur qua dieren, alle beesten vind jij leuk. Vooral grote beesten als paarden en koeien vind jij leuk om te zien. Op een boerderij komen meestal verschillende dieren voor, daar kun jij dus al je aandacht aan kwijt. Misschien is het leuk om later op een boerderij te gaan wonen!
Boerderijdieren passen bij jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Ashton5SOS

    Boerderijdieren!! (lol)
    Klopt helemaal! I'm crazy about horsiees!! (lol)

    1 decennium geleden
  • Eleonora1004

    Katten klopt ik heb er 1 :D

    1 decennium geleden
  • demonwolve

    jeeej kattenliefhebber
    ben ik helemaal heb er nu 3(H)
    leuke keuze
    (hoera)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Greeneye

    Hondenliefhebber, klopt helemaal
    als mijn cavia niet meer leeft mag ik een hond, ga ik zeker nemen
    alleen mag het geen grote nijn, dus neem ik een welsh corgi pembroke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?