Wie uit K-ON ben jij?

K-ON is een Anime over 5 meisjes die samen een band hebben. Zoek hier uit wie je bent!

Mogelijke uitkomsten

Yui Hirasawa (4 x uitgekomen)

Jij bent Yui!

Een vrolijk en spontaan meisje. Je gaat graag om met de andere 4 meisje van HTT. Je houd van je gitaar. Elke dag probeer je een beetje te oefenen. Soms doe je wel gek met Ritsu, maar je hebt altijd lol! Je hebt een jongere zus Ui die alles in huis doet.

Haar kleur: Bruin
Haar style: Kort
Accessoires: 2 gele speldjes aan je rechter kant.
Kleur: Roze

Mio Akiyama (4 x uitgekomen)

Jij bent Mio!

Een aardige en rustige meid. Je bent lang en het meest volwassen van HTT. Je vind het heel gezellig om met de andere meiden om te gaan. Je maakt ook altijd de lyrics van de liedjes, en die zijn meestal super kawaii, maar soms ook erg stoer. Als Ritsu dom begint te doen verkoop je haar een mep, maar toch zijn jullie dikke vriendinnen.


Haar kleur: Zwart
Haar style: Lang
Accessoires: Niets
Kleur: Donker blauw
Instrument: Bas

Ritsu Tainaka (5 x uitgekomen)

Jij bent Ritsu

Een beetje hyper maar wel vrolijke meid. Jij bent de grappige van het stel uit HTT. Je maakt altijd grapjes en verzint de gekste dingen om aandacht te krijgen. Je maakt Mio graag bang en gaat graag om met Yui. Verder gedraag je je niet egt vrouwlijk maar ook niet mannelijk. Je zit er een beetje tussenin!


Haar kleur: Light bruin
Haar style: Kort
Accessoires: Een gele haarband
Kleur: Oranje
Instrument: Drumstel

Tsumugi Kotobuki (1 x uitgekomen)

Jij bent Tsumugi!

Een rustige hulpvolle en aardige meid. Je vriendinnen noemen je Mugi en dat vind je goed. Je zet graag thee voor de band leden en de leden vinden je thee overheerlijk. Je bent rijk maar probeert gewoon normaal te zijn. Je hebt Yui geholpen om haar gitaar te kopen. Je vader heeft de zaak gekocht en de gitaar was erg duur, maar voor Yui heb je de prijs verlaagt. Tijdens de pauze met thee geef je ook cake. Die zoon onweerstaanbaar!


Haar kleur: Blond
Haar style: Lang en golvend
Accessoires: Niks
Kleur: Groen
Instrument: Keyboard

Azusa Nakano (4 x uitgekomen)

Jij bent Azusa!

Een Serieuze en blije meid. Jij bent erg streng als het op oefenen aan gaat. Je bent ook de kleinste van het stel, maar dat komt ook omdat je een klas lager zit dan de rest. Dat vind je niet erg maar soms voel je je best eenzaam. Gelukkig zitten Ui en Jun in je klas. Yui noemd je Azu-Nyan omdat je ooit katten oren om deed en toen ''Nyaa'' moest zeggen, waardoor iedereen je zo schattig vond!

Haar kleur: Ligt zwart
Haar style: Lang
Accessoires: 2 staartjes
Kleur: Turquoise
Instrument: Elektrische gitaar

Nodoka Manabe (2 x uitgekomen)

Jij bent Nodoka!

Een slimme en behulpzame meid. Je leert graag en bent erg slim. Je kent Yui al van af de kleuter school en sinds dien zijn jullie nog steeds beste vriendinnen. Je zit bij Mio, Mugi, Yui en Ritsu in de klas. Je zit niet in de band maar dat maakt niets uit!


Haar kleur: Bruin
Haar style: Kort
Accessoires: Een rode bril.
Kleur: Rood

Ui Hirasawa (0 x uitgekomen)

Jij bent Ui!

Een aardige en behulpzame meid. Je woont samen met Yui in huis. Je bent het jongere zusje. Je doet bijna alles in huis. Je kookt, je maakt schoon en je maakt Yui altijd wakker. Yui verslaapt zich namelijk vaak en je wilt dat ze p tijd op school is. Je maakt dan ook haar luch klaar. Je doet graag dingen met Yui en jullie hebben een geweldige zussen band. Je zit bij Azusa en Jun in de klas.


Haar kleur: Bruin
Haar style: Kort
Accessoires: Staartje
Kleur: Roze

Jun Suzuki (0 x uitgekomen)

Jij bent Jun!

Een drukke en vrolijk meid. Je bent erg vrolijk gaat graag om met Azusa en Ui. Jullie doen vaak dingen samen. Je bent erg grappig dus Azusa en Ui moeten vaak om je lachen. Je zit bij Ui en Azusa in de klas.

Haar kleur: Donker bruin
Haar style: Kort
Accessoires: 2 Knotjes
Kleur: Rood

Sawako Yamanaka (0 x uitgekomen)

Jij bent Sawako!

Een mooie maar ook aardige vrouw. Je bent Leeraar en jij hebt K-ON eigenlijk ontdekt. Je zit vaak bij hun met het vergaderen en oefenen. Je hebt er ook voor gezorgd dat Yui, Mio, Ritsu en Mugi allemaal bij elkaar in e klas zaten zo dat ze nog meer tijd hadden om de overleggen en te oefenen. De kinderen vinden je erg mooi. Maar ze kennen niet je andere kant. De band leden wel. Je zat vroeger namelijk ook in een band. Een rock band. Daar ging je helemaal los. En als 1 van de meiden uit HTT niet doet wat je zegt doe je je bril af en zet je je engste blik op!


Haar kleur: Bruin
Haar style: Lang
Accessoires: kleine bril
Kleur: Oranje

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Yuzu

    Yui Hirasawa.:D

    1 decennium geleden
  • RedJellyBean

    Ritsuuu!
    Echt, ik zag er vroeger echt zo uit als zij, zelfde kapsel enzoo.. x'D
    ja... interesant C:

    1 decennium geleden
  • LKim

    Yay ik ben Ritsu =3
    Skull...
    =P
    Sawako :P

    Geen Ton-Chan? =(

    1 decennium geleden
  • Nayumi

    Azu-Nyan :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?