7 Minutes in heaven <[Bleach]>

''Ik verveel me!'' Zegt Yachiru geïrriteerd. ''Laten we dan een spelletje doen!'' Zegt Urahura. ''Ja! En het moet hot zijn!'' Zegt Yorucihi opgewonden. ''Yoruichi-Sama, laten we 7 Minutes in heaven doen!'' Zegt Soi-Fon blozend. Yoruichi knipt in haar vingers. ''GOED IEDEE!''

Als later iedereen er is zit je voor de spullen. Je kijkt en twijfelt om wat te pakken.

Mogelijke uitkomsten

Grimmjow (31 x uitgekomen)

Je pakt een zilveren ring met een doodskop er op. Je loopt naar de kast en ziet Grimmjow opstaan. Hij loopt grijnzend naar de kast en de deuren gaan dicht.

Meteen daarna grijpt Grimmjow je vast en begint je hevig te zoenen. ''Wacht, Je gaat te snel'' Zeg tegen hem terwijl je hem weg probeert te duwen maar het lukt je niet door zijn sterken armen die je vast houden, dicht tegen hem aan. Hij dwingt je om mee te gaan en na een tijdje vind je het niet meer erg. Opeens gaan zijn handen onder jou shirt en je bloost. Grimmjow ziet het en grijnst naar je. Zijn enge lach maar dat ook best wel sexy is. Uiteindelijk trek je zijn shirt en en gaat met je handen over zijn borst heen. Hij komt met zijn gezicht dicht bij je oor en fluistert: ''Jij bent egt leuk'' Dan voel je ineens dat hij zachtjes knijpt in je borsten en dar schrik je van. ''Wat is er nou? Bang?'' Hij duwt je tegen de muur en tongzoent je. Het gaat allemaal zo snel dat je niet eens iets terug kan doen, maar Grimmjow vind het niet erg.

Buiten de kast hoor je mensen met elkaar praten. En Yoruichi die helemaal rood word en weg kijkt. Yoruichi vond Grimmjow altijd al wel leuk. Soi-Fon blijft verliefd naar Hisagi kijken terwijl Hisagi met Renji ruzie maakt.

Je voelt Grimmjow's tong om jou tong wikkelen en het word langzaam erg warm. Dan pakt Grimmjow je hand vast en stopt die in zijn broek. Grijnzend kijkt hij je aan terwijl jij langzaam rood word. ''Jij mag ook best wel wat doen hoor'' Je aarzelt een beetje en net wanneer je wat wilde doen gaan de deuren open.

Je zie Urahura vrolijk kijken. ''Time is over snoesjes!'' Jullie lopen uit de kast terwijl Grimmjow je nog grijnzen na kijkt. Als jullie weer zitten geeft Grimmjow je een knip oog en Yoruichi kijkt je boos aan. Urahura gaat ook zitten en zegt dan: ''Oke Next!''

Hisagi (8 x uitgekomen)

Je aarzelt geen moment en pakt een sleutel hanger waar een sushi aan hangt. Je ziet Hisagi zuchtend opstaan en hij duwt je de kast in.

Jullie kijken elkaar aan en je ziet dat Hisagi een beetje nerveus is dus je zet de eerste stap. Je legt jou handen op zijn wangen en je zoent hem lief. Als je stopt met zoenen kijk je hem aan. ''Het spijt me'' ''Waarvoor?'' ''Dat ik zo nerveus ben...'' Je lach lief naar hem en drukt jezelf tegen hem aan. ''Het geeft niet'' Je pakt zijn hand en legt die op je borst. ''Zie je, het is niet zo moeilijk'' Zeg je lachen en op Hisagi's gezicht verschijnt ook een lach. Hij zoent je en legt 1 han op je billen en de andere in je haren. Zijn lippen voelen zo lief en verwelkomend dat jullie bijna alleen maar zoenen. ''Shuuhei...'' Zeg je zacht. ''Ja?'' Antwoord hij. ''Wil je... voor altijd bij me blijven?'' Hij lacht lief naar je en fluister in je oor: ''Altijd...'' Je lacht en geeft hem een zoen op zijn wang

De deuren van de kast gaan open en Uraharu maakt een gebaar dat het tijd is. Jullie lopen er samen uit en je ziet dat Yoruichi Soi-Fon troost. ''Wat is er met Soi-Fon Taicho?'' Je ziet Yoruichi's hoofd schudden en haar ogen wijzen naar Hisagi. Dan begrijp je het. Soi-Fon vind Hisagi leuk...

Byakuya (14 x uitgekomen)

Je pakt 3 Sakura blaadjes en kijkt om je heen maar niemand staat op. Je ziet Renji lachen naar je en dan zie je Byakuya die naast hem zit ineens zuchtend opstaan. ''B-Byakuya Taicho?'' Zeg je stotterend. Byakuya zegt niks en hij loopt voorbij je de kast in. ''Doe je best Nii-Sama!'' Hoor je Rukia hem na roepen. Hij zucht nog een keer en dan loop je ook naar de kast. Rukia duimt nog even naar je en je haalt een wenkbrauw op.

Byakuya kijkt je droog aan. ''Beginnen...?'' Je knikt en Byakuya zoent je beleefd. Je schrikt van zijn zoen want je had nooit gedacht dat Byakuya zo lekker kon zoenen. Na een tijdje voel je zijn tong in je mond glijden en je gaat met hem mee. Zijn handen aaien je rug en jij hebt je armen rond zijn nek. Hij drukt je tegen zich aan maar zegt niks tegen je. ''Byakunyan?'' Zeg je ineens en je ziet Byakuya boos naar je kijken. ''Sorry''

''Time is over!'' De deuren van de kast vliegen open en Rukia komt naar de kast toe gelopen. ''EN HOE WAS HET? NII-SAMA?'' Byakuya heeft Rukia een tikje op haar voorhoofd en loopt voorbij haar. Dan voel je dat iemand aan je mouw trekt en je ziet Rukia naast je staan. ''Was het hot?'' Je bloost en knikt voorzichtig

Ichigo (13 x uitgekomen)

Je ziet een aarbeien lolly en een aardbei snoepje liggen. ''Is Yachiru langs geweest ofzo?'' Je aarzelt even en wilt het snoepje pakken maar dan bedenk je je en pak je de lolly. ''Ziet er lekker uit!'' Je wilt het papiertje er af halen maar dan zie je Ichigo naar je toe rennen die de lolly afpakt en in zijn mond propt. ''Mijn!'' Je lacht en Ichigo pakt je hand en gaat met je mee de kast in. Orihime kijkt jullie na. Je wist dat Orihime Ichigo leuk vond en dus wilde je eigenlijk niet maar het was maar een spelletje en dat wist Orihime ook wel.

Je voelt Ichigo's adem en hij geeft je een paar zoentjes in je nek. ''I-Ichi-'' Hij onderbreekt je door je te zoenen en je vind het eigenlijk niet erg. ''Rustig maar'' Hij ziet dat je erg nerveus bent en legt zijn hand op jou wang. Hij lacht naar je en meteen smelt je weg door zijn schattige en oogverblindende lach. Je lacht en Ichigo kijkt je vragend aan. ''Wat is er?'' ''Je hebt echt een mooie lach'' Hij lacht naar en en doet je shirt half omhoog. Hij zoent je buik en gaat dan langzaam omhoog tot je borsten. Je voelt dat er een paar zoentjes op je borsten worden gedrukt en je kreunt lichtjes. Langzaam word je rood als je voelt dat zijn tong je tepels aan raakt.

Er word op de deur geklopt en Ichigo geeft je nog snel een zoen. Urahura doet zijn mond open om wat te zeggen maar voordat hij dat kan doen is Ichigo hem al voor. ''Ja, Ja he tis tijd ik weet het'' Ichigo pakt Urahira's hoed en gooit die naar Renji die hem vervolgens naar Rukia wil gooien maar hij valt bij Orihime die naar beneden kijkt. Je gaat naast Orihime zitten en troost haar. ''Het spijt me, Ik wist egt niet dat die van Ichigo was'' Orihime veegt zonder dat iemand het zien behalve jij haar tranen weg en lacht naar je.

Renji (8 x uitgekomen)

Je hand grijpt naar een ijzeren slangen beeld je maar Rukia duwt he hand weg. ''N-Nee! Pak die maar! En ze wijst naar een koekje. ''Nee! Ik vind slangen cool!!!'' ''NEE PAK DAT KOEKJE NOU MAAR!'' Je pakt snel het slangen beeldje en je ziet dat Renji naar je kijken. Je maakt een gebaar dat vraagt of hij het is en je ziet hem Knikken. Rukia balt haar vuisten en draait zich boos om. Ze mompelt wat in zich zelf en Ichigo geeft haar een schouder klopje waarna Rukia hem in zijn gezicht stompt en schreeuw: ''BAKA!''
Als je de kast in gaat zie je dat Renji niet mee wil. ''Renji? Moet je niet naar de kast?'' Zegt Ichigo vragend. Dan zie je Rnji opstaan en hij gaat de kast in.

Meteen als de kast dicht is aarzelt Renji geen moment en hij buigt voor over je. Je kijkt hem in zijn ogen en hij likt je lippen. Je bloost maar staat het wel toe. Je wil wat zeggen en doet je mond open maar voordat je iets kan zeggen tong Renji je. ''Niet praten maar doen'' Zegt hij grijnzen terwijl hij een knoopje van je broek los maakt. Zijn hand gaat in je broek en hij drukt je tegen zich aan. Je kreunt zacht en Renji lacht. ''Fijn?'' Je knikt blozend en zoent hem.

Wanneer hij je broek uit wil trekken gaan de deuren open. Je loopt de kast en en Renji tilt je over zijn schouder heen. Je gilt lachend en slaat uitdagend tegen zijn rug aan. Hij zet je neer en slaat je nog op je kont.

Zaraki (6 x uitgekomen)

Je pakt een snoepje en ziet Yachiru lachend klappen. ''Ken-Chan! Ken-Chan!'' Je zet grote ogen op en ziet Zaraki opstaan. ''Z-Z-Zaraki...T-Taicho...'' Zaraki tilt je op en neemt je mee de kast in. ''GO KEN-CHAN!'' Hoor je Yachiru gillen en Yoruichi lacht nog. ''Die arme meid...'' Zegt ze lachend en de deuren gaan dicht.

Zaraki begint niet met het zoenen maar gaat gelijk naar je borsten toe en dat vind je niet fijn. Je durft het niet te zeggen dus zoen je hem zelf maar. Hij zoent wel met je mee maar gaat gewoon door en knijpt in je borsten. ''Lekker tietjes heb jij zeg'' Zegt hij met een lage stem terwijl hij grijnst. Je hoort zijn belletjes rinkelen en je bent eigenlijk wel bang voor hem. Je voelt dat hij aan je borsten begint te zuigen en het voelt wel fijn. Je kreunt zachtjes en knijpt hem in zijn armen. Hij doet zijn eigen shirt uit en je ziet er littekens op zitten. Je blijft een tijdje naar hem staren. ''Wat is er nou? Nooit een echte man gezien?'' Je reageert niet en daarom Zoent hij je. Je schrikt er van. Zijn tong glijd je mond in en zijn hand gaat naar je billen. Hij duwt je stevig tegen zich aan. ''De pret kan beginnen!'' Zegt hij vrolijk en hij begint wat wilde te zoenen.

Net op dat moment gaat de deur open. ''Tijd is om!'' Je rent zo snel mogelijk de kast uit en struikelt over je eigen voeten. Urahura vangt je gelukkig op. ''Gaat het meis?'' Je knikt hijgend en gaat terug zitten. Als Zaraki ook zit moet hij lachen. ''Was het zo erg?'' Je veegt je lippen af en kijkt niet meer naar Zaraki.

Ikkaku (7 x uitgekomen)

Je ziet het koekje en pakt het. ''Itadakimasu!'' Zeg je en je propt het koekje in je mond. Schreeuwend rent Ikkaku naar je toe ''NEE DIE WAS VAN MIJ!'' Je hoest hevig en de helft van het koekje vliegt je mond uit. ''IKKAKU!?'' ''Ja... Is daar iets mis mee?'' ''N-Nee...'' Eigenlijk wel. Het enige waar je nu nog op zat te wachten is zoenen met die kaale dude. Je slaat je hand tegen je voorhoofd en strompelt de kast in. ''Het moet dan maar'' Yumichika kijkt Ikkaku nog na en zegt: ''ZET HEM OP ROMEO! MAAK HET HOT!'' ''Nee... Alsjeblieft niet'' Zeg je tegen jezelf en de deuren gaan dicht.

Ikkaku kijkt je gijl aan. ''Dus'' Zegt hij grijnzend. ''Het is maar een spelletje, het is maar een spelletje... het is maar... een spel-'' Ikkaku geeft je een zoen op je mond en gaat met zijn hand door je haren heen. ''Jup, een porno spelletje!'' Zegt hij vrolijk en kleed je snel uit. Je staat in je ondergoed nu samen met Ikkaku. ''N-Nee wa-'' Ikkaku zoent je en zijn handen han onder je BH. Je probeert hem langzaam weg te duwen maar hij klemt zich dicht tegen je aan. Hij pakt je armen beet en duwt die tegen de muur aan. Je kan geen kant meer op. Hij begint met zijn kruis tegen je aan te schuren en tongt je tegen je zin in. ''Kom op! Doe nou mee! Zo is het egt niet leuk hoor!'' Je probeert je los te wurmen maar Ikkaku is te sterk. ''Oke...'' Hij schuurt wat harder tegen je aan en je wilt eigenlijk kreunen maar je houd je in.

Het is tijd maar de deuren van de kast gaan niet open. Ikkaku heeft ze op een of andere manier vast gemaakt. Je wil hier weg. Ikkaku's kwijl stroomt door je mond heen en zijn tong gaat over je buik heen. Hij likt tussen je borsten en dan likt hij je lippen. Er word gebeukt tegen de kast deuren maar ze gaan niet open. ''Laat mij maar!'' Hoor je Zaraki schreeuwen. Hij beukt tegen de deur aan en dan breekt hij open. ''Ahw... het was net zo leuk!'' Ikkaku kleed zich aan en jij ook. Je gaat zitten en hijgt. ''Baka Ikkaku'' Zeg je tegen jezelf.

Toshiro (53 x uitgekomen)

Je pakt een licht blauwe steen. ''Aaaah... Shiro-Chan!'' Hoor je Urahura lachen. Toshiro staat op en mompelt wat in zich zelf. ''Waarom moet mij dit nou gebeuren...'' Je lacht en gaat de kast in met Toshiro.

''Sorry...'' Zeg je ineens. ''Waarvoor?'' ''Dat ik jou koos...'' ''Het maakt niet uit... Normaal doe ik dit niet bij meisjes die langer zijn dan ik maar... voor jou maak ik een uitzondering'' Je lacht en je voelt zijn lippen op de jouwe. Je bloost en kijkt hem aan. ''Wat?'' ''Ik...Ik had nooit gedacht dat ik jou zou zoenen...'' ''Ben ik zo vreemd?'' ''Nee maar... Afstotend...'' ''Luister... Eigenlijk heb ik al een oogje op iemand dus...'' ''Weet ik...'' ''Oh ja?'' ''Ja... En dat meisje vind jou ook leuk'' ''Ho ff... Wie dan?'' ''Hinamori-Chan toch?'' Ik zie hem langzaam blozen en hij knikt. Ik lach en geef hem een zoen op zijn wang. Dan zoent hij mij en ik leg mijn handen in zijn haren. Je lacht en hij stopt met zoenen. ''Wat nu weer?'' ''Niks, je haar voelt gewoon zo zacht'' Hij grinnikt en jullie zoenen verder. Je wilt hem eigenlijk tongen maar je weer niet of je het goed vind. In eens voel je zijn tong tegen je lippen gaan en je opent je mond om zijn tong te verwelkomen. Als hij stopt zie je dat hij helemaal rood is. ''Gaat het?'' ''Ja... Ik had nooit gedacht dat zoenen zo fijn zou zijn'' Je voelt je gezicht langzaam rood worden. ''Z-Zoen ik fijn dan?'' Hij bloost ook en zoent je.

''Joehoe! Tijd is om om om!'' De deuren gaan open en je loopt nog blozend de kast uit. Toshiro bloost ook maar doet net alsof hij er niks aan vond. ''Voooolgendeee~'' Zegt Urahura blij

Gin (29 x uitgekomen)

Je pakt een knuffeltje die vrolijk kijkt. ''Uhm...Iemand...?'' Gin staat vrolijk op en steekt zijn hand op. ''Yup! Die is van mij!'' Hij sleurt je mee de kast in nog voordat je iets kan zeggen. ''Taicho!'' Hoor je nog iemand roepen en dan gaan de deuren dicht.

Je ziet Gin's ogen glinsteren en je wilt hem zoenen. Maar hij is je voor en hij zoent je teder en lief. net als het knuffeltje. ''Schattig'' Zeg je in eens. ''Hmm?'' Zegt Gin. Je lacht en herhaald jezelf. ''Schattig'' Gin begrijpt het al en lacht. ''Waarom een knuffeltje eigenlijk?'' ''Omdat die zacht, knuffelbaar, en lief zijn'' ''Net als jij'' Zeg je tegen hem en je knuffelt hem. Hij lacht en zijn handen gaan over je rug. Je voelt je veilig bij Gin. Hij tilt je hoofd omhoog en zoent je weer lief. Zijn zachte lippen voelen geweldig aan en je zou hem de rest van je leven wel blijven zoenen. Zijn handen gaan bijna onder je shirt. Hij stopt even en kijkt je aan om te kijken of je het wel goed vind. Je lacht lief naar hem en zijn handen verdwijnen onder je shirt. Hij legt 1 hand om je middel en met de andere wrijft hij over je borst heen. Je handen gaan in zijn haren en dan glijd je tong zijn mond in. Gin lacht schattig tijdens jullie zoenen. Kon dit maar eeuwig door gaan dacht je.

De deur gaat open en je loopt hand in hand de kast met Gin uit. Gin gaat zitten en trekt je mee zijn schoot op. Je lacht naar hem en hij geeft je een kusje in je nek.

Ulquirra (8 x uitgekomen)

Je pakt een kruis en bekijkt het. Het is rood van binnen met een zilveren rand. Je vind hem mooi en kijkt om je heen. Je ziet dat Grimmjow Ulquirra een por in zijn zij geeft. ''Hey, jij bent!'' Hij staat op en loopt naar de kast. Ja loopt ook de kast in en Urahura doet nog zeggend ''Veel plezier!'' de deur dicht.

Het eerste wat je eigenlijk wilt doen is de hollow mask voelen maar je weet niet hoe Ulquirra zou reageren. Je hand strekt zich uit naar de mask en je tikt met 1 vinger een paar keer er op. Ulquirra sluit zijn ogen en langzaam maar zeker verschijnt er een lachje op zijn gezicht. Je staat er van de kijken. ''Wow...'' Zeg je in eens en hij open zijn ogen. Hij kijkt je vragend aan. ''Dat is ook voor het eerst dat je lacht...'' Hij grijnst meer en legt zijn hand op je wang. Hij komt langzaam met zijn gezicht naar je toe en het lijkt wel alsof hij je wilt zoenen dus sluit je je ogen maar hij gaat naar je oor. Hij fluister: ''Je hoeft niet bang te zijn...'' In je oor en zoent je dan heel lief en teder. Je zoent met hem mee. Je had nooit gedacht dat Ulquirra je zou zoenen, en ook nog zo fijn en lief. Dan pakt hij je eindelijk beet met zijn armen om je middel. Je legt je armen rond zijn hals en zoent hem.

Net nu je dacht dat het spannend zou worden gaan de deuren open. ''Tijd!'' Ulquirra loopt half lachend de kast uit. De mensen staan er van de kijken en als ik er uit kom juicht iedereen naar me. ''GOED GEDAAN >Jou naam< JE HEBT HEM AAN AAN LACHEN GEMAAKT!'' De mensen klappen en juichen en je gaat met een rood hoofd zitten

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Wolfwood

    Gin:$

    7 jaar geleden
  • YellowRoos

    ulquiorra <3

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    shiro-chan xD
    waarom moet hij nou over momo beginne? T.T
    wrom had ik dat kruis nou niet gepakt...?

    1 decennium geleden
  • galatarayli

    kutzooi! zoen ik toshiro eindelijk begint hij over momo -_- pff hahahaha

    1 decennium geleden
  • Ruki

    Toshiro :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?