Wie van Family Guy ben jij?

Je kent de serie vast wel, Family Guy. Dé geniaalste serie ooit. Stel dat jij één van de personages was uit deze serie, wie zou je dan zijn?

Mogelijke uitkomsten

Peter Griffin (6 x uitgekomen)

Peter Griffin is de niet al te normale vader/huisman. Aangezien Peter een zeer levendige fantasie heeft. Deze ‘huisvader’ heeft een voorkeur aan Pawtucket Patriot bier maar dit zou ook zijn omdat hij werkt bij de brouwerij van dit merk.

Lois Pewterschmidt (22 x uitgekomen)

Lois is de echtgenote van Peter Grffin en fulltime huisvrouw met als bijbaan pianoles geven aan huis. Verder houdt zij de familie bij elkaar. Haar vader Carter Pewterschmidt is de eigenaar van een groot staalbedrijf

Megan Griffin (6 x uitgekomen)

‘Meg’ is de dochter van Peter en Lois, is een 16 jarige gefrustreerde tiener die alsmaar problemen met zichzelf heeft. Ze krijgt niet speciaal veel aandacht in de serie en in de Family Guy film “Something something something dark side” heeft ze alleen de rol van een enorme worm die in de 10 sec dat ze zichtbaar is meteen vraagt waarom ze geen langere rol krijgt in de film.

Steward Gilligan Griffin (19 x uitgekomen)

‘Stewie’ is de jongste en slimste van de hele familie met zijn enorme drang om de wereld over te nemen laat hij niets in zijn pad komen tussen hem en de vernietiging van de wereld behalve dan zijn teddybeer Ruphert. Hij kan zeer goed opschieten met Brian Grffin.

Brian Griffin (14 x uitgekomen)

Dit is de sprekende hond aka oom/vriend van Stewie. Hij heeft een zeer grote liefde voor Lois en een man-tot-man relatie met Peter. Hij is net van de drug af en probeert nu zijn leven weer op de rails te krijgen

Christopher Cross Griffin (48 x uitgekomen)

'Chris' is een gezette tiener van 13 die veel vergelijkingen vertoont met zijn vader Peter. Hij is in feite een jongere versie van zijn vader: gezet en niet zo snugger. Zijn enige talenten zijn tekenen en schilderen, hij kan verder helemaal niets.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?