In welke band pas jij?

Jullie kennen het wel. Het geweldige leven dat rocksterren hebben, muziek maken en er ook nog eens voor betaald krijgen! maar bij welke band pas jij als je in een zou mogen?

Mogelijke uitkomsten

Coldplay (23 x uitgekomen)

Jij bent verstandig, en volwassen, maar zeker niet saai. Je hebt een paar goede vrienden, waarmee je vaak samen bent. Mensen die niet je vrienden zijn mogen je meestal wel en je hebt een relaxte reputatie.

Red Hot Chili Peppers (16 x uitgekomen)

Je geniet van het leven. Dit betekent, je doet waar je zin in hebt en trekt je niets aan van de rest van de wereld. Je hebt een vast vriendenclubje waarmee je altijd lol hebt, en je staat bekend als luidruchtig, grappig en niet serieus. Je leraar/werkgever heeft waarschijnlijk een hekel aan je.

Rise Against (5 x uitgekomen)

Je houdt erg van goede muziek. Je speelt zelf een instrument, of je luistert heel veel en weet er ook veel vanaf. Je hebt een goed gevoel voor humor, maar je weet heel goed wanneer je serieus moet doen. Mensen respecteren je voor dit. Je hebt goede vrienden die er altijd voor je zijn.

One Direction (6 x uitgekomen)

Jij bent best populair. je hebt vrienden, en misschien ook een leuke vriend(in). Al ben je niet als de rest, ze vinden je cool omdat je toch jezelf bent ondanks 'mode' en meeloperij.

Gorillaz (13 x uitgekomen)

(ze bestaan misschien maar half, maar dat betekent niet dat je er niet bij zou passen)
Jij bent compleet anders als iedereen. Net zoals Gorillaz ben jij iemand die zijn haar blauw verft of de rest van je leven(als jongen) shirtless door het leven gaan. Veel mensen kennen je niet, of ze kennen je als vreemd, of cool. Je vrienden zijn er altijd voor je, omdat ze je heel goed kennen.

Tokio Hotel (8 x uitgekomen)

Jij bent jezelf, en dat laat je merken. Al is het je haar verven, of gewoon iedereen vertellen waar je fan van bent, terwijl zij dat haten. Het maakt je niet uit wat ze over je zeggen. Je hebt vrienden, maar ook je hebt ook een goede band met de familie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • MsSwaggy

    Red Hot Chilipepers XD
    LoL hahah !!
    kloptt well jaa :P

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Tokio Hotel xD

    Waar is Paramore? Ik ben een meisje! Dan kan ik Hayley zijn :P Hahaha

    Leuke quiz ;)

    1 decennium geleden
  • Eloquentia

    coldplay :O

    haha past wel denk ik :D

    1 decennium geleden
  • MAK3Y0URM0V3

    Red hot Chili Pepers, mwaaaaa.... Ik vind coldplay wel beter, maar owkee, red hot chilli pepers is ook wel goed :)

    1 decennium geleden
  • ChibiKiro

    Red Hot Chilipepers x3

    het klopt wel heel erg x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?