Wie ben jij van mijn anime serie?

Binnenkort ga ik een anime serie starten op youtube. (Proberen :) ) Het is niet echt anime maar lijkt er toch op vind ik. Ik heb personages van de serie.

Mogelijke uitkomsten

Clemence (15 x uitgekomen)

Clemence is het stillere meisje. Je zou haar eerder beschrijven als het domme blondje van de groep maar dat is hier zeker niet het geval. Ook al is ze best knap, toch durft ze niet zo goed zichzelf te zijn. Ze houdt ervan om rustig in de schaduw een goed boek te lezen in plaats van met de anderen in het zonnetje te gaan liggen. Ze is ook heel onzeker over zichzelf. Er zijn meer mensen die haar mogen, dan ze zelf denkt.

Laurence (23 x uitgekomen)

Laurence is de diva. Ze houdt ervan om in de spotlight te staan en anderen te laten wegdromen van haar uiterlijk. Ze probeert is altijd zo perfect mogelijk op te stellen tegenover anderen. En daar slaagt ze keer op keer in. Geen wonder dat ze dan ook één van de populairste is van haar school.

Halinor (24 x uitgekomen)

Halinor is de hartenbreker. Er is vast nog geen enkele jongen geweest die nog niet over Halinor gedroomd heeft. Halinor heeft een bepaalde aantrekkingskracht, die ze zonder erbij stil te staan uitstraald. Ze houdt van mode en roddels. Soms flapt ze er wel eens dingen uit die ze eigenlijk niet had moeten zeggen.

Lolita (11 x uitgekomen)

Lolita is gothic. Ze houdt ervan om haar omgeving uit te dagen met haar gewaade outfits. Ze houdt van sport en is totaal anders dan de meeste meisjes en vrouwen in haar omgeving. Daarom wordt ze wel eens scheef bekeken door anderen. Maar daar geeft ze geen bal om. Ze houdt ook van sport en is zeer sportief. Tijdens de middag vind je haar meestal bij de jongens op het voetbalveld.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • lbertaux

    Zijn dit de echte persoonages van een animeserie of heb je die zelf gemaakt?

    xx

    1 decennium geleden
  • RinKagamine

    Laurence :D

    1 decennium geleden
  • Jaidon

    Halinor. :|

    1 decennium geleden
  • Yam

    Ik ben Lolita ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?