Welke Avenger ben jij?

Een film die ik heel graag wil gaan zien, The Avengers, dus als kleine voorbereiding ^^

Mogelijke uitkomsten

Iron Man (376 x uitgekomen)

Je bent charismatisch, een playboy, een genie, een filantroop en een leidersfiguur. Je houdt wel van een feestje, maar als het moet, kom je dapper op voor jezelf. Je durft te vechten voor je leven, je familie en de toekomst.

Hulk (78 x uitgekomen)

Je kan schuchter uit de hoek komen, maar eenmaal je je boos maakt, kan niets of niemand je meer stoppen. Je spieren zijn dikke scheepskabels en je woede is ontembaar. Onderhouds zit er echter je gezond verstand, dat je aanzet om rustig te worden...

Thor (286 x uitgekomen)

Je hebt een grote kennis van de mythologische wereld, en je hebt een nog groter eergevoel. Die eer betekent alles voor je, net als de wereld die je wilt beschermen. Je bent sarcastisch en spraakzaam, maar als het er op aankomt, dan ben je onstopbaar!

Captain America (260 x uitgekomen)

Jij bent de eerste Avenger. De vechter van de oude stempel. Je past je soms moeilijk aan, omdat anderen anders uit de kant komen dan je verwacht. Toch sla je jezelf er altijd door, en denk je goed na over je acties. Je hebt brein EN spieren, wat van jou een geduchte tegenstander maakt.

Black Widow (524 x uitgekomen)

Jij bent de sexy spionne, degene waarvoor alle mannen als een blok vallen. Die kerels passen echter maar beter op!! Je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, en wanneer het erop aankomt, kan je zonder moeite drie potige kerels zonder moeite aan. De slechterikken huiveren bij het horen van jouw naam!

Hawkeye (469 x uitgekomen)

Je bent de coole, de nuchtere, de stille, maar ook de dappere en goed uitkijkende Hawkeye. Je beschikt over een meesterlijk paar ogen, waarmee je alles in de gaten kunt houden. Al lijk je niet gevaarlijk, vaak ben jij het die dag redt!

Nick Fury (381 x uitgekomen)

Je bent de leider, de oprichter en de initiatiefnemer van de hele bende. Je laat niet met je sollen, al houd je zelf liever afstand van gevechten en kijk je liever de kat uit de boom. Wanneer je een plannetje in je hoofd hebt, zet je dit ook door. Koppig, sluw en gevaarlijk, we passen beter op voor je!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • TheJedi

    kudo

    3 jaar geleden
  • TroyZz16

    Hawkeye

    6 jaar geleden
  • Emstro

    Captain America (hoera)

    1 decennium geleden
  • CloakBoy

    Hawkeye :D

    Klopt wel, plus ik zit ook in Loki's army ( maar dat kwam niet door de staf en gaat ook nooit over :P )

    1 decennium geleden
  • Nouika

    Hulk Yeah

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?