Akatsuki RP2 -- New Year ^^

Ik: *pak champagnefles* Lieve mensen die op het punt staan deze quiz te doen. Mag ik even uw aandacht.
*officieel-Amerikaans-presidenten-muziekje begint af te spelen*
Ik: *pak speechlijst* Ik wil jullie allemaal erg bedanken dat jullie mijn quizzen hebben gedaan en als dit je eerste Akatsuki RP quiz van mij is... dan bedankt dat je de moeite hebt genomen om te klikken. ^^
Kisame: NANDE! Schiet op! >> We hebben nog vuurwerk af te steken!
Ik: STFU VIS! >> Ik ben met een zeer belangrijke speech bezig ja en dat heeft tijd nodig. Trouwens, vuurwerk is stom. Tsk.
Kisame: Watje, je bent er bang voor! *grijns*
*muziekje stopt*
Ik: ... Jij...
Pein: Ow great... Ze gaat weer flippen...
Ik: *smijt speech weg* JIJ BAKA! JE GAAT ERAAN! *pak pan* IK GA JE MEPPEN! KOM HIER! *ren hysterisch achter Kisame aan*
Pein: *zucht en pakt speech op* Het spijt me mensen voor het ongemak, ze heeft te veel koffie op. >> Namens Akatsuki een gelukkig nieuw jaar blablabla. Oke mooi, klik nu maar want ik heb niks meer te zeggen. *loopt weg*

Mogelijke uitkomsten

Happy New Year! (shy) (17 x uitgekomen)

Tobi knikt en knuffelt je nog snel en rent al gillend naar buiten dat zijn Senpai de vuilnisbak niet moet opblazen. Je glimlacht en loopt terug naar de woonkamer. Je voelt je nogal stom omdat iedereen naar buiten gaat en jij niet.
Als je weer terug de kamer inloopt zie je Pein en Sasori nog rustig staan praten.
'Hee, waarom zijn jullie hier?' vraag je verbaasd.
'Omdat vuurwerk te laag voor mij is, het is geen kunst te noemen,' antwoordt Sasori chagrijnig. Je haalt je schouders op en knikt.
Ow ja... Tuurlijk.
'Ik ga zo wel denk ik, voordat die bastards Konan wat aandoen,' zucht Pein en hij zet z'n glas weg. Je knikt en ploft in het hoekje van de bank en pakt een kussen. De knallen beginnen je te irriteren en stiekem wens je dat het vuurwerk al voorbij is.
Opeens voel je je een hand op je schouder, je kijkt op en ziet dat Pein naast je is komen zitten.
'Bang?'
'Nee... Gewoon...' bloos je een beetje. Sasori zucht en zet verveeld zijn glas weg.
'Ik laat jullie wel even alleen,' mompelt hij nog terwijl hij richting de keuken loopt. Je voelt je nu wel opeens heel breekbaar en klein naast de Leider van een Organisatie van S-rank criminelen. Verrassend genoeg is Pein heel vriendelijk voor je en strijkt door je haar.
'Rustig maar, ik blijf wel binnen.'
'En Konan dan, Leider-sama?'
'Konan redt zich wel zonder mij en het is Pein voor jou.' Je bloost en knikt, je wilt wegkijken maar Pein neemt pakt voorzichtig je kin vast en dwingt je hem aan te kijken. Je voelt het bloed al naar je hoofd stijgen en je hart begint sneller te slaan als je zijn lippen op de jouwe voelt.
Even ben je bang dat je flauw gaat vallen, maar al snel gooi je je armen om zijn nek en druk je je lichaam tegen de zijne. Je voelt zijn handen op je heupen, hij wrijft zachtjes, misschien om je gerust te stellen wat nog lukt ook. Dit alles was zo onrealistisch, een potje zoenen met de Leider op de bank. Je voelt opeens zijn tong langs je onderlip glijden, Pein opent zijn ogen half om je aan te kijken. Je glimlacht en opent je mond een klein beetje, net genoeg om hem toegang te geven. Je handen bevinden zich nu op zijn borstkas, je vingers controleren iedere spier en piercing. Je schrikt even als je Peins handen onder je shirt voelt glijden, richting je schouderbladen en daar blijven ze rusten. Hij trekt zich terug en glimlacht lief naar je, terwijl je helemaal rood wordt.
'Gelukkig nieuw jaar, __...'

Happy New Year! (loud) (55 x uitgekomen)

'FUCK YEAH!' schreeuw je terwijl je een grote aansteker pakt en het dichtsbijzijnde pakket vuurwerk en naar buiten stormt. Deidara probeert de vuilnisbak op te blazen en Zetsu eet een strijker van Kisame, die helemaal flipt. Je pakt een vuurpijl en leeg flesje en zet het erin.
'Ik wist niet dat jij zo fanatiek met vuurwerk was,' reageert Itachi toonloos. Je grijnst naar hem.
'Watch and learn.' Je steekt de vuurpijl af, die gillend de hemel inschiet en daar hoog boven in de lucht ontploft in een zee van gekleurde vuurvonken.
'Geweldig,' is de enige reactie van Uchiha Itachi, die alweer wegloopt om Kisame te helpen.
'Zow, zow,' hoor je opeens achter je. Je draait je om en ziet Hidan grijzend op je neer kijken.
'Wat, Hidan?'
'Ow niks, je was gewoon fucking droog daarnet met meneer wezel.'
'Die gast is gewoon humorloos.'
'Fucking hell, de baka.' Hidan helpt je met nog een paar vuurpijlen, Deidara krijgt het voor elkaar om de vuilnisbak op te blazen en Hidan en jij stelen zijn laatste vuurwerkpakket.
'Daar is een mooie plek!' krijs je door de adrenaline en je rent een eindje weg.
'GEEF TERUG, UN! IK HEB ERVOOR BETAALD!'
'MET MIJN GELD!' hoor je Kakuzu nog schreeuwen. Hidan lacht ze keihard uit, vloekt nog wat, zegt dat het Jashins wil is ofzo en haalt je in. Hijgend met een brede grijns op zijn gezicht blijft hij staan en zet het vuurwerk neer.
'Zow... Blondie is weer boos hoor.'
'De baka.'
'Wat ik me afvraag...' begint Hidan, terwijl hij dichter naar je toeloopt. Je trekt nieuwsgierig een wenkbrauw op.
'Nou?'
'... of je net zoveel pit hierin kan leggen als in vuurwerk.'
'The fuck, hoe bedoel je?'
'Watch and learn.' Voor je het in de gaten hebt voel je Hidans lippen op de jouwe en zijn handen achter je rug. Hij trekt je stevig tegen zich aan en laat zijn handen zakken tot je heupen.
Je wilt hem eerst slaan, like, die idioot zoent je opeens. Maar stiekem vindt je het wel leuk en laat je het toe. Grijnzend laat je je handen onder zijn jack glijden en voel je zijn gespierde borstkas. Hidan grijnst tijdens de zoen en grijpt je heupen stevig beet. Je voelt z'n tong komen maar je bent hem voor, en gaat het gevecht met hem aan. Zijn handen glijden onder je shirt en jas, over je buik naar boven.
Grijnzend trek je je handen terug en verbreekt het contact met zijn lippen. Hidan gromt wat en staart je verrast aan.
'Pittig genoeg zo?'
'Hm, ja.'
'Mooi,' grijns je en je geeft de Jashinst nog een laatste, tedere kus. 'Happy New Year...'

Happy New Year! (hyper) (22 x uitgekomen)

'TUURLIJK!' chirp je luid en je sleurt Tobi mee naar buiten. Kisame slaat Zetsu op z'n hoofd, die zijn strijker opeet en Deidara probeert met alle geweld de vuilnisbakken op te blazen.
'Jongens,' zucht Konan. Je glimlacht blij.
'Het mag deze nacht!' Konan knikt en leunt tegen een boom, je trekt Tobi verder en je geeft hem een knalerwt.
'Geen groter vuurwerk, __-chan?'
'Dat hebben DeiDei-kun en Kisame-san.' Tobi knikt en samen terroriseren jullie iedereen met knalerwten. Na een kwartier is de zak leeg en besluit je nieuwe te gaan halen. Je rent terug naar de gang en bukt en begint knalerwten te zoeken.
'__-chan...' hoor je opeens achter je, dicht tegen je oor. Geschrokken schiet je overeind, Tobi staat achter je... zonder masker. Je blik glijdt over zijn gezicht, de Sharinganogen, zijn zwarte stekelige haar, zijn scherpe kaaklijn en perfecte mond.
'T-Tobi?'
'Sjj,' zegt hij met een zwaardere, verleidelijke stem terwijl hij twee vingers op je lippen legt. 'Nu is het even Madara.' Voor het al goed en wel tot je is doorgedrongen drukt Tobi zijn lippen op de jouwe en legt je plat op je rug op de grond. Genietend sluit je je ogen, het leek nu allemaal opeens niet zo erg meer. Je slaat je armen om zijn nek en verstrikt je vingers in zijn zwarte haar, terwijl Tobi langzaam je jas uittrekt en richting je hals gaat. Je voelt zijn tong over je huid glijden, dat Tobi - of Madara in dit geval - zo goed was...
Je voelt zijn lippen op je sleutelbeen en zijn handen onder je shirt gaan. Je grijnst en trekt hem weer hoger, zodat je hem weer op zijn lippen kan pakken. Zijn tong gaat langs je onderlip, je wilt je mond net openen als de voordeur openvliegt en Tobi gelijk van je afgaat en zijn masker opzet.
'TOBI, un! Dit is al de tweede keer, un!'
'Gomen, Senpai! Tobi wenste __-chan een gelukkig nieuwjaar! Tobi is a good boy.'
'Jaja, het zal allemaal wel, un,' moppert Deidara die langs je loopt, wat vuurwerk pakt en weer naar buiten loopt. Tobi helpt je overeind en trekt je nog lief tegen zich aan, met zijn gezicht dicht bij je oor zodat je zijn adem voelt: 'Happy New Year, __-chan...'

Happy New Year! (smart) (83 x uitgekomen)

Rustig sta je buiten, je staat er al een tijdje toe te kijken hoe de leden zich vermaken. Konan is net naar binnen gegaan, ze zei dat ze wel iemand wel voor je zou sturen om je gezelschap te houden. Maar tot zover is nog niemand naar je toegekomen.
'BANG! YEAH, UN!' schreeuwt Deidara enthousiast terwijl de vuilnisbak in duizenden gruzielementen uiteen vliegt. Je grinnikt en schudt je hoofd.
'Die Deidara...'
'Inderdaad, de brat,' hoor je opeens naast je. Verrast draai je je hoofd om, daar staat Sasori. Verveeld zoals altijd. Hij staart naar de afgefikte vuilnisbak en kijkt zuchtend weg.
'Idioten...'
'Waarom ga jij niks afsteken, Sasori?' vraag je om een gesprek te kunnen starten.
'Omdat vuurwerk iets is wat je afsteekt en ziet ontploffen. Wat is daar nou mooi aan? Dat is geen kunst.'
'En sterretje kan toch wel. Kom, dan steken we er samen een af.' Sasori haalt zijn schouders op en slentert achter je aan. Je geeft hem een lang sterretje aan en een aansteker. Jullie houden je sterretjes tegen elkaar, zodat ze samen ontsteken. Je glimlacht en houdt je brandende sterretje omhoog.
'Dit is toch mooi? Kijk dat licht dan.'
'Achja... Het is wel mooi,' geeft Sasori mokkend toe. Jullie staren samen naar de sterretjes totdat ze uit zijn. Je gooit het ijzerdraadje weg en kijkt Sasori vragend aan.
'Nog een?'
'Mag ik ook wat anders kiezen?'
'Tuurlijk,' glimlach je. Sasori grijnst en trekt je tegen zich aan, terwijl hij zijn lippen op de jouwe drukt. Je verstijft, dit had je niet van de poppenmeester verwacht. Zijn armen sluiten zich om je heen, je voelt je hulpeloos, als zijn pop. Hij heeft de totale controle over je, iets wat je zorgen baart en iets wat je bevalt.
'Sasori...?' vraag je terwijl je je even terugtrekt. Sasori grijnst en zet een pluk achter je oor.
'Ik zei toch dat er een volgende keer kwam.'
'Ja...'
'Niet goed?' Je glimlacht, gooit je armen om zijn nek en zoent hem stevig. Je voelt hem grijnzen tijden de zoen en zijn handen op je heupen. Vragend likt hij langs je onderlip, bijna smekend om toegang. Plagend hou je je lippen stijf op elkaar. Sasori gromt wat en knijpt in je zij, zodat je je mond even opent van schrik. Meteen grijpt hij zijn kans, wat je niet al te erg vindt. Jullie blijven zo een tijdje staan, totdat hij wegtrekt en je doordringend aankijkt. Je bloost een beetje en glimlacht.
'Fijn nieuw jaar, __...'

Happy New Year! (mystic) (47 x uitgekomen)

'Als het moet...' Je steekt je handen in je zakken en je sjokt naar buiten. Al dat vuurwerk, onzin. Verveeld kijk je toe hoe Deidara de vuilnisbakken in brand probeert te steken en Hidan die een vuurpijl uitscheldt die niet af wilt gaan.
'ZETSU! NIET MIJN STRIJKER!'
'Yumyum.'
'NEE! BAKA! MISLUKTE PLANT!' Je zucht en rolt met je ogen, terwijl je naar Kisame en Zetsu loopt en de strijker op Zetsu's mond trekt en hem weggooit.
'Sukkels.'
'Niet zo chagrijnig doen, __. Het is het eerste dag van het jaar,' grijnst Kisame.
'Like, I care.'
'Ga dan maar bij Itachi staan als het je niet kan schelen,' plaagt Kisame. Je werpt hem een dodelijke blik toe en sjokt weg.
Dan niet hoor. Een klein dankjewel was genoeg geweest.
'Hoi, Itachi...' Itachi kijkt je even aan en dan weer weg. Jullie staan een tijdje zwijgend naast elkaar, naar al het vuurwerk te kijken.
'Ik vind het niks,' zegt de Uchiha opeens. Je mompelt wat en haalt je schouders op.
'Het is saai.'
'Ik weet wel wat spannenders.' Je trekt wantrouwend een wenkbrauw op.
'Zoals?'
'Dit.' Ontzet voel je hoe Itachi je vastpakt en zijn lippen op de jouwe duwt. Geschrokken duw je hem weg en staar je hem een paar seconden geschokt aan. Itachi zucht en kijkt weg, teleurgesteld bijna. Een verlangend gevoel bekruipt je en... schuld.
Je glimlacht en pakt zijn kin voorzichtig beet. Voorzichtig druk je je lippen op de zijne en sla je zijn armen om zijn nek. Itachi glimlacht tijdens de zoen en wrijft teder over je rug. Het is net heaven, de hele wereld bestaat niet meer voor jullie. Al het geluid sterft weg, alleen Uchiha Itachi en jij zijn de belangrijkste personen op Aarde nu.
Een beetje aarzelend trek je je terug en bloos je, het gevoel is raar. Warm en vreemd. Itachi strijkt lief langs je wang en geeft nog een laatste kus op je oor: 'A Boring New Year, __...'

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?