Wie is de Mol 2012

Wie is de Mol 2012 kent nog maar 6 kandidaten. Marion Pauw , Dio , Maarten van der Weijden , en Marit van Bohemen bleken niet de mol te zijn. 6 kandidaten is een mooi moment om een quizlet te maken. Wie van de 6 overgebleven finalisten verdenkt u het meest ? Doe de test (Y)

Mogelijke uitkomsten

Anne-Marie Yung (39 x uitgekomen)

Jij verdenkt Anne-Marie het meest. Anne-Marie is meestal vrolijk. Toch kan ze tijdens de opdrachten vaak wat vreemde dingen doen. Dit maakt haar verdacht.

Frits Huffnagel (11 x uitgekomen)

Jij verdenkt Frits. Frits is de oudste , maar misschien ook de wijste. Frits kan erg bazig zijn , dat hem verdacht maakt. Ook Frits kan soms vreemde dingen uithalen.

UITGESCHAKELD

Hadewych Minis (31 x uitgekomen)

Jij verdenkt Hadewych. Hadewych lijkt niet echt verdacht , maar is dat wel zo ? Hadewych is vaak nogal serieus. Dat kan een valkuil zijn , waardoor ze minder verdacht is.

Liesbeth Staats (9 x uitgekomen)

Jij verdenkt Liesbeth. Liesbeth is erg slim , en leergierig. Ze weet veel , en gooit hier hoge ogen mee. Met haar slimheid zou Liesbeth een goeie mol kunnen zijn. Maar is ze dat ook ?

Tim Kamps (21 x uitgekomen)

Jij verdenkt Tim. Tim is vaak erg snel , en is misschien wel de sportiefste van het stel. Toch doet Tim vaak dingen op eigen initiatief. Overleggen vind hij soms erg moeilijk.

William Spaaij (15 x uitgekomen)

Jij verdenkt William. William is erg serieus , maar doet soms vreemde dingen. Zo maar uit het niets. Ook overlegt hij niet goed. Misschien is hij wel voor de meest hand ligende mol. Maar is dat wel zo ?

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • Isatje7

    Volgens test Frits. Maar ik verdenk William

    1 decennium geleden
  • Effy

    Hadewych Minis.

    1 decennium geleden
  • demivdt

    ik denk dat william niet de mol is !

    1 decennium geleden
  • Ristretto

    volgens test anne-marie, maar ik verdenk Liesbeth haha.

    1 decennium geleden
  • Page394

    Ik verder Tim, maar volgens de test Hadewych.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?