welke skylander ben jij

kijk welke skylander het beste bij jou past

Mogelijke uitkomsten

spyro (227 x uitgekomen)

jij bent Spyro. de paarse draak uit een bijzondere familie. je bent een van de belangrijkste skylanders onder leiding van meester Eon. je bezit over magiese vuur krachten en hebt sterke hoorns. jij bent SPYRO!

voodood (18 x uitgekomen)

jij bent voodood. een magiese krijjger met veel krachten. ook bent je erg dapper en geliefd in Skyland. jij bent VOODOOD

gill grunt (54 x uitgekomen)

je bent Gill Grunt. een snelle vis met een grote wilskracht en uitzettingsvermogen. je houd van een beetje lol maar je kunt ook erg serieus zijn. je bent er altijd graag bij omm skyland te beschermen tegen kaos. vooral de piraten haat je. maar toch doe je nooit iemand kwaat. jij bent GILL GRUNT!

zap (8 x uitgekomen)

je bent zap. een grote beschermer van de zeeen. je bent snel en behendig en houd van een beetje kattekwaad. je beschikt over water/bliksemkrachten. jij bent ZAP!

tigger happy (17 x uitgekomen)

jij bent tigger happy met grappige munt pistolen. je bent ooit eens op komen dagen om skyland te redden en kijk je nu eens, een van de belangrijkste skylanders die er zijn. jij bent TIGGER HAPPY!

drobot (4 x uitgekomen)

je bent drobot. een draak die meer van machinies houd dan van de drakenkunst. en zo bent je uit gegroeit tot een echte draken robot, vandaar de naam. jij bent DROBOT

eruptor (58 x uitgekomen)

je bent een erg sterke en rare versteende lavabal. toch vind iedereen in skyland je erg charmant en aardig, (op een rare manier dan). je beschermt skyland altijd op je best. jij bent ERUPTOR!

ignitor (4 x uitgekomen)

je bent een van de sterkste skylanders. je hebt een vuur zwaard en bent voor altijd gekoppeld aan het vuurharnas dat je draagt. jij bent IGNITOR

prism break (6 x uitgekomen)

je bent een soort van steen monster dat erg graag klappen uitdeelt, maar ook ben je graag bij je vrienden. jij bent PRISM BREAK!

terrafin (64 x uitgekomen)

je bent een haai door de aarde en niet door zee. je bent een erg sterke en gewilde skylander in skylands. je beheerst de kunt van het boxen. jij bent TERRAFIN!

chop chop (41 x uitgekomen)

je bent een dood soldaat dat eerst in het leger van demonen zat maar later met respect in skyland werd gezien. je helpt spyro en de andere skylander om naar een nieuwe en betere toekomst te zoeken. jij bent CHOP CHOP!

ghost roaster (33 x uitgekomen)

je was ooit een kok, ging toen dood, werd op wonderbaarlijke wijse weer levend en beschermd nu skyland. een ingewikkeld verleden, maar hebt je hebt je lot nu echt gevonden. jij bent GHOST ROASTER!

steath elf (231 x uitgekomen)

jij bent een snelle en mysterieuze elf die graag het goede doet. je leid nu een leuk leven met veel avonture en gevaren. maar die staan jou niet in de weg. jij bent STEATH ELF!

stump smash (3 x uitgekomen)

je was ooit een levende boom. je leefde toen fijn, totdat je hele bos werd gekapt door trollen. je zocht naar wraak en kwam uiteindelijk bij de skylanders terecht. jij bent de levende boom STUMP SMASH!

whirlwind (129 x uitgekomen)

een mooie kleine vogel dat graag in beweging is. je hebt een mysterieus verleden. jij bent WHIRLWIND

warnado (102 x uitgekomen)

je bent warnado een grappige en snelle wind schildpad. je kan goed om je as draaien en hebt puntige schedels op je schild. jij bent Warnado

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Lypophrenia

    Whirlwind!
    Ik ben een eenhoorn (H)

    1 decennium geleden
  • Azriel

    WHIRLWIND YEAH BUDDY
    dit spel is eigenlijk van mn broertje maar oke ;s

    1 decennium geleden
  • pleunsol

    TERRAFIN! =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?