Doen durf of de waarheid aan.....

Doen durf of de waarheid met Akatsuki ^^ Niet allemaal helaas, maar aan aantal ;)

Wat zal er gebeuren?!

Mogelijke uitkomsten

Waarheid (47 x uitgekomen)

Jij: Waarheid
Deidara knikt. 'Oké, waarheid dus.' bevestigd hij.
Hij tikt Tobi aan. 'Ik hoorde dat (jouw naam) Tobi een stom joch vond en dat hij mag verdrinken.' Je schrikt. Dit had je inderdaad gezegd, maar dat was alleen omdat Tobi iets heel dierbaars van je kapot had gemaakt.
Tobi krijgt traantjes achter zijn ogen. 'Is dat waar?' vraagt hij snikkend. Je zucht en knikt. Tobi rent huilend weg. 'Wacht!' roep je hem na, maar hij reageert niet. Met een harde knal gaat zijn slaapkamerdeur dicht. Je voelt je nu wel een beetje schuldig. De rest van de Akatsuki laat Tobi gewoon gaan, maar jij kan het niet laten om even bij hem te checken en je excuses aan te bieden. 'Ik ga even kijken.' zeg je en je staat op. Voorzichtig klop je op de deur van de slaapkamer. Geen reactie. 'Tobi?' vraag je voorzichtig en doet langzaam de deur open. Je ziet dat Tobi zijn gezicht (ondanks zijn masker) heeft begraven in de kussen. 'Het spijt me.' zeg je zo lief mogelijk. Tobi kijkt op. 'Maar...maar... ik ben heel lief.' snikt hij. Je gaat naast hem zitten op het bed. 'Ja, dat ben je, maar ik was gewoon boos omdat je iets heel dierbaars van mij kapot had gemaakt.' Je ziet het voorwerp weer voor je. Dan tikt Tobi voorzichtig op je schouder. Je kijkt hem aan en hij gaat naar een nachtkastje. Hij doet een lade open en haalt er iets uit wat mooi is ingepakt. 'Voor jou.' zegt hij en legt het neer op je schoot. Een beetje verbouwereerd open je het en het blijkt het voorwerp te zijn die hij kapot maakte. 'Hoe heb je?' vraag je blij. Tobi doet zijn handen op zijn rug en kijkt verlegen weg. 'Gemaakt.' zegt hij. Je weet zeker dat hij bloost. 'Heel erg bedankt.' bedank je hem en je geeft hem een kusje. De hele avond heeft hij dromerig voor zich uit zitten staren.

Doen (32 x uitgekomen)

'Doen.' zeg je zonder enige twijfel. De vorige keer verzonnen ze iets wat zelfs een baby kan doen. Je gaat er relaxt bij zitten.
'De leider wilt op dit moment niet gestoord worden.' zegt Hidan. Je knikt. 'Weet ik.' Hidan begint breed te grijnzen. 'Jij gaat zijn kantoor binnen en ga dan keihard schreeuwen.' Dit zag je niet aankomen. 'Nee.' protesteer je, maar Sasori en Deidara trekken je al naar de deur van het kantoor. 'Jij koos voor doen.' zegt Hidan nog. Op dit soort momenten ken je jezelf wel voor je kop slaan. 'Aan jou de eer.' zegt Sasori en maakt ene buiginkje voor je. Je steekt je middelvinger op en gaat voorzichtig het kantoor in. De leider ligt te slapen. Je slikt even, maar besluit het dan toch te doen. Wat is het ergste wat kan gebeuren?! Je haalt diep adem. 'TELETUBBIES! TELLETUBBIES! HEY, HALLO!' schreeuw je zo hard als je kan. De leider schrikt zo erg van je dat hij van zijn bureaustoel valt. Snel schiet je de deur uit en houd de deur achter je dicht als je op de gang bent. '(je naam)!!!!!!' schreeuwt de leider zo hard dat je je handen over je oren moet doen om geen beschadiging op te lopen. De deur vliegt open en je knalt tegen de muur aan. De leider stormt op je af en pakt je beet in je nekvel. 'Mee.' sist hij en sleurt je mee het kantoor in. Hij wenkt dat Kakuzu moet komen. Je bent een maand je stem kwijt en moet dus via bordjes met mensen praten. Oeps...

Durf (31 x uitgekomen)

'Durf.' zucht je verveelt en bekijkt je nagels. De leden beginnen te overleggen. 'Durf jij een briefje van 50 voor Kakuzu zijn neus te scheuren?' vraagt Kisame. Je knikt maar en je hebt totaal niet zitten luisteren naar wat ze zeiden. 'Waarom niet?' vraag je nonchalant. Tobi geeft je het briefje. 'Wat moet ik ermee?' vraag je verbouwereerd. De leden schieten in de lach. 'Voor Kakuzu houden en dan scheuren.' zegt Itachi. Je haalt je schouders op. 'Oké.' zeg je en gaat staan. Kakuzu is geld aan het tellen in zijn aparte kantoortje. Hidan heeft een camera gepakt om dit alles te filmen. Je doet de deur open en Kakuzu kijkt gestoord op. 'Ik ben bezig.' gromt hij. 'Dan niet en in dat geval moet ik dus dit gaan scheuren.' zeg je speels en houd het briefje omhoog. Kakuzu kijkt op. 'Dat doe jij niet.' zegt hij. Jij schud je hoofd. Heel langzaam trek je aan het papiertje. 'Nee!' roept Kakuzu, maar het is al te laat. Het briefje is in tweeën. 'Oeps.' grinnik je en legt je hand voor je mond. Kakuzu spuwt bijna vuur. Hij stormt op je af. Je wilt wegrennen, maar de leden houden de deur dicht. De volgende morgen heb je je linkerhand op de plek van je rechter zitten en je rechterhand op de plek van de linker. De leden daagden je uit om iets te pakken, maar dat ging niet. Over vijftig jaar wilt Kakuzu pas je handen normaal doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Kiriyama

    Doen xD
    Ik eis een vervolg :Y)

    1 decennium geleden
  • Befree

    waarheid

    1 decennium geleden
  • Comicae

    doen hoe moet ik nu praten in de les mogen wij geen borden mee nemen

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    waarheid:)

    vervolg???

    1 decennium geleden
  • miemstyless

    De waarheid!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?