1D| Into You.

Jij en de vijf jongens zijn op vakantie in Mallorca. Jij ligt op het strand op een strandlaken terwijl de jongens een wedstrijdje strandvolleybal aan het doen zijn. Je geniet van de zon die op je halfblote lichaam schijnt. Who's the One Direction boy who falls for you?

Ps. Ik had geen inspiratie voor vragen :-$

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan. (211 x uitgekomen)

Voordat je het doorhad stond iemand voor je zon. Je keek op en zag dat er een jongen stond met blond haar. ''Heey stoor ik?'' Vroeg hij terwijl hij naast je kwam zitten. Je schudde langzaam met je hoofd en beet even op je lip terwijl je naar de grond staarde. Je voelde dat de zon op je huid brandde en keek even naar je lichaam, zoals je al had gedacht was je huid rood. Je pakte het flesje zonnebrand en bood het aan Niall aan. ''Kan je me heel even insmeren? Ik bedoel alleen mijn rug?'' Vroeg je met een glimlach aan Niall. Hij knikte en pakte het flesje aan. Hij draaide de dop open en spoot wat zonnebrand crème op zijn hand, waarnaar hij het op jouw rug smeerde. Het maken van rondjes werd na een tijdje het strelen van je rug. Je kreeg er zelfs rillingen van. Je draaide je om en zag dat zijn hoofd wel heel dicht bij de jouwe stond. Je glimlachte zwak en keek hem diep in zijn mooie blauwe ogen aan. Hij boog voorover en drukte zijn lippen heel voorzichtig op de jouwe.

Liam Payne. (58 x uitgekomen)

Voorzichtig sloot je je ogen en draaide je om zodat je op je buik lag. Opeens voelde je een behoorlijke koude hand op je warme rug. Je schrok en vloog met een ruk overeind. Liam keek je met zijn prachtige bruine ogen aan. ''Sorry, ik wilde je niet laten schrikken.'' Verontschuldigde hij zich. Een glimlach sierde jouw gezicht. ''Maakt niet uit.'' Zei je met een brede glimlach. Je bekeek het blauwe water dat telkens tegen de kust beukte. Je keek weer naar Liam en grijnsde. ''Zin om te zwemmen?'' Hij knikte uitbundig en keek je glimlachend aan. Je sprong op zijn rug en seinde dat hij kon gaan rennen. Hij deed braaf wat er van hem verwacht werd en rende richting de zee. Binnen enkele seconden stond je in het water, half nat. Het enige wat je kon zien was Liam en haast een klein stukje van de zee waar je in stond. Voordat je het wist waren jullie lippen op elkaar verstevigd en sloeg hij zijn armen om je heen.

Louis Tomlinson. (25 x uitgekomen)

Je hoorde een zacht geneurie van een bekende jongensstem vlakbij je, net zoals de voetstappen die steeds luider werden naarmate ze jou kant op liepen. Je vloog met een ruk overeind en keek naar de lachende Louis die naast je stond. ''Heb je dorst? Ik wel, het is heel erg heet hier.'' Grinnikte hij. Je keek hem hoofdschuddend aan. ''Jeah sure.'' Mompelde je terwijl je opstond en samen met Louis naar de bar liep, die midden op het strand stond. Je nestelde op één van de barkrukken terwijl Louis een drankje bestelde. Je keek even verward op, maar haalde je schouders uiteindelijk op. ''Vast een vergissing.'' Mompelde je in jezelf. Voordat Louis het drankje naar je toe schoof boog hij naar je toe en plantte zijn lippen op de jouwe.

Harry Styles. (149 x uitgekomen)

''[Y/N], doe je ook mee?'' Vroeg een bekende hese stem in de verte. Je keek even op en zag dat Harry je met een grijns aanstaarde. Je knikte uitbundig en vloog met een ruk overeind. Je rende naar de jongens en keek even naar de ingedeelde teams. Louis en Harry zaten bij elkaar en aan de andere kant van het net stonden Zayn, Niall en Liam. ''Moet ik nu bij jullie?'' Vroeg je terwijl je verward naar Louis en Harry keek. Louis knikte en gebaarde dat je erbij mocht staan. Wanneer je stond begon het wedstrijdje pas echt. Jullie speelden een hele wedstrijd, maar uiteindelijk had het team van Zayn gewonnen. Je baalde wel een beetje, want je kon totaal niet tegen je verlies. Harry kwam naar je toegelopen en wreef het verlies er nog even in. ''Jij hebt ook verloren.'' Mompelde je wat geïrriteerd. Hij haalde zijn schouders op en boog voorover om zijn lippen op de jouwe te drukken.

Zayn Malik. (91 x uitgekomen)

In de verte hoorde je voetstappen jou kant op lopen, nou eerder sluipen. Je wist niet wie het zou kunnen zijn, en om eerlijk te zijn had je ook geen zin om dat uit te vinden. Je sloot je ogen langzaam en genoot van de schrijnende zon. Je schrok wanneer je koud water op je lichaam kreeg gegooid. Je zag nog net dat Zayn lachend wegrende, je had geen idee hoe snel je er achter aan moest rennen. Je zag Zayn voor je vallen en lachte hem uit. Je liep naar hem toe en plofte naast hem neer. ''Dat krijg je ervan.'' Grinnikte je. Hij haalde zijn schouders op. ''Iets maakt het hier nog goed.'' Zei hij met een brede glimlach. Je keek hem verward aan. ''Wat dan?'' Vroeg je met een verwarde ondertoon. Hij beantwoordde jouw vraag door zijn lippen op de jouwe te drukken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (37)

  • XJunaHoranX

    Niall! Zo'n leuke Quiz!

    1 decennium geleden
  • STYLATORR

    Harry(H)

    1 decennium geleden
  • Ishowernaked

    Omg zayn! Weetje ik denk dat ik egt iemand voor zayn ben elke keer op een quiz komt zayn :O

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Nialler <3

    1 decennium geleden
  • FebeStyles

    Harry <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?