A one directionday with one direction

Het gaat over dat je een one directionday hebt met je beste vriendin. Op eens bellen er mensen aan. Je loopt samen met je beste vriendin in jullie one direction t-shirt naar de deur.... En daar staan ze alle vijf. Helemaal doorweekt va de regen. Je laat ze gauw binnen.....Dan praten jullie een beetje bij. Zoals je al gedacht had zijn ze allemaal heel aardig. Dan stelt Louis ineens voor op zeven minutes in heaven te doen. Iedereen vind het goed. Jij loopt de kamer uit en je hoort gelach door de deur komen. Als je terug mag komen liggen er vijf voorwerpen voor je neus... Welke kies je?

Mogelijke uitkomsten

harry styles (112 x uitgekomen)

jij pakt de mousse voor men vast en kijkt ernaar. dan voel je dat de mousse uit je handen word getrokken. je kijkt geschrokken op. je ziet dat harry de mousse op de bank gooit en hij fluisterd zachtjes in je oor: je mag mij vasthouden in plaats hiervan. en jullie lopen naar de kast. de kast is niet erg groot maar je past er makkelijk met zijn 2en in. Maar als je net de kast binnen wilt lopen.....loop je vol met je hoofd tegen de kast aan omdat je alleen maar oog voor harry had. Harry begint te lachen maar als hij ziet dat jij niet lacht stopt hij meteen. 'are you allright?'en hij geeft een kus op je voorhoofd. dan stappen jullie naar binnen. Je staat erg dicht op harry maar dat vind je helemaal niet erg. Je hoort de deur dicht gaan en dan voel je harry's lippen op de jouwe. Je begint te lachen want je hebt nog nooit iemand gekust en nu is de eerste die kust in heel je leven Harry Styles! dan begint ook harry te lachen omdat jij lacht en jullie kunnen niet meer stoppen met lachen. Dan gaat de deur open en staat louis in de deuropening die jullie vreemd aankijkt omdat jullie in een deuk liggen en niet eens zoenen ofzo....Maar dan stopt harry met lachen en vraagt: 'Do you want to be my girl forever?'natuurlijk wil je dat en je just hem en antwoord met:'YES!!!!' de rest van de avond laten jullie elkaar niet meer los

zayn malik (17 x uitgekomen)

jij pakt met veel zekerheid een yingyang steutelhanger. je wist eigenlijk al van wie die was....die is van zayn. hij staat op een laat zijn yingyang tattoo zien. dan pakt hij je hand en tilt je van het bed. jullie lopen naar de kast. je kijkt naar hoe hij de deuren sluit en daarna zie je niks meer. Dan voel je twee handen op je zij en zijn lippen in je nek. ze komen steeds hoger tot dat ze op je lippen komen en jullie zoenen elkaar. Je kreunde heel zacht en je hoort vanuit de kast gelach komen. Ze staan ons dus af te luisteren. fijn. dan komt harry naar de kast en hij doet de deur open. hij kijkt jullie met zijn grote smile aan die je zo goed kent van foto's. Jullie lopen uit de kast en hij blijft je hand vasthouden...de hele avond en de rest van je leven.

louis tomlinson (91 x uitgekomen)

jij pakt het koksmes. Dan zie je dat louis opstaad en zegt: ' now i am a prof with a knife.'tijdens de cooking challenge van het x factor huis zei hij dat ook eens.... eigelijk heb je altijd wel een oogje op hem gehad. jullie lopen naar de kast maar al voor dat je in de kast bent begint hij je te zoenen en jullie lopen zoenend de kast in. achter jullie horen je gejoel. Maar jullie trekken je er niks van aan en lopen verder de kast in. Dan begint hij je nog meer te zoenen. Dan gaat hij steeds lager helemaal tot je schouders en weer omhoog en dan weer omlaag....enz. Dan komt harry en roept dat jullie tijd om is. Als jullie uit de kast stappen staat iedereen voor de kast met toeters en ballonnen. 'YESSSS LOUIS IS UIT DE KAST GEKOMEN!!!!!'roept iedereen en jullie beginnen keihard te lachen!!!! maar toch is de avond nog romantischer geworden als het al was.....( je mag zelf invullen wat er die avond nog verder is gebeurd)

liam payne (12 x uitgekomen)

jij pakt de grijze muts,zet hem op je hoofd en kijkt de spiegel. Eigenlijk staat hij je best wel goed.... maar dan zie je en mens in de spiegel en hij trekt de muts zachtjes van je hoofd en doet hem op. Jij moet lachen omdat inneens liam voor je staat. Degene die jij altijd het leukst vond van one direction. Je had tientallen foto's van hem, helaas had hij een vriendin dus veel zal er niet gebeuren vanavond. Maar hij pakt tóch je hand en jullie lopen hand in hand de kast in.... Vreemd. De deuren sluiten en het word donker in de kast (duh, het is een kást!)dan zegt liam :'i know that you are thinking right now why i taked you hand.'
'yes actually i do.'
'that because i love you.'
'hahahaa that's so funny because i am just.....me.'
'i know and thats what i like about you!'en hij kust je. Hij legt zijn handen op jou heupen en jullie leunen tegen de kastdeur aan.
'i always wanted to do this...hahaha.'zeg je. Liam lacht ook maar dan buigt hij weer voorover en jullie vervolgen jullie kus. Maar dan worden de deuren met een grote zwaai open gegooid omdat ze niet wisten dat jullie tegen de deur aanstonden. jullie vallen eruit en liggen op de grond. Harry bukte en zei: 'had dan gezegd dat jullie er zo graag uit wouden dan lagen jullie nu niet op de grond! hahahaha.'Iedereen lachtte om zijn grapje behalve Liam. Die je overeind hielp en nog eens zoende toen liepen jullie terug naar jullie plaats.

naill horan (33 x uitgekomen)

jij pakt het t-shirt maar eigenlijk weet je al wie het is. want naill zit zonder shirt op de bank. Naill stapt verlegen op je af en jullie lopen stilletjes naar de kast. Als jullie er eenmaal instaan beginnen jullie wat te praten over koetjes en kalfjes maar dan beginnen die mensen buiten de kast zich te vervelen. Blijkbaar zitten ze ons af te luisteren want ze schreeuwen: 'hé hou nou eens op met praten en doe iets met je leven!'
danbegint iedereen heel hard te lachen buiten de kast. Dan pakt Naill je hand en hij wrijft erover. Je begint te blozen. Gelukkig is het zo donker dat hij dat niet ziet. Dan laat hij je hand los en legt zijn handen op je heupen en kust je dan inneens. Je schrikt een beetje maar al snel ga je er in mee. De kus was relaxt en vol liefde. Maar dan is de tijd om en moeten jullie eruit komen. 'wil je mijn meisje zijn?'vraagt hij nog snel. 'ja absoluut.'antwoord je. en jullie laatten elkaar nooit in de steek.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?