welke one direction actie ben jij?

Doe de quiz gewoon en kom er achter welke one direction actie je bent. Omg jullie zijn echt amazay, fablouis, phenomeniall, extraodiharry en briliam, ik heb nu op 5 februari 2012 al op allen plaatsen in de top getstaan. Dus mensen weez lekker pedo en verkracht die kleine super smexy kudo knop, kijk hoe mega geil hij is. Ik weet dat de verleiding groot is dus laat je zelf lekker gaan. Dit vervald keer de wet verkrachtig mag. Deel 2 vindt je hier: http://www.quizlet.nl/quiz/372435/welke-one-direction-actie-ben-jij-deel-2-saga-kapsels/

Mogelijke uitkomsten

vas happenin (129 x uitgekomen)

Iedereen kent de actie van zayn wel. Jep de rare gewoonte om ineens vas happenin te roepe. Ook jij hebt soms momenten dat je opeens spontaan je mond er niet van kan weerhouden om onzin uit te kramen.

the human echo. (77 x uitgekomen)

Met mensen praten en dan telkends iets zeggen wat iemand in het gesprek al heeft gezegt maar jij weer niet hebt gehoord. Dat is typisch iets voor jouw. Je herhaald vaak dingen daarom zou de bijnaam the human echo net als bij zayn prima bij je passen.

sketch (44 x uitgekomen)

Jep iedereen kent de persoontjes van louis wel zoals superman. Jij speelt ook graag typetjes en je hebt vast veel fantasie. Zo vindt jij imitaties doen heel leuk.

hair flip (37 x uitgekomen)

Jep de sexy hair flip van harry om zijn haar mooi in model te houden vindt bijna iedereen leuk. Jij ziet er ook graag op je best uit en bent veel bezig met je uiterlijk.

smile (138 x uitgekomen)

Iedereen is wel verslaafd aan de lieve lach van niall. Jij bent net zo lief voor mensen daarom zijn mensen het liefst de hele dag bij je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • ZaynMalik7

    Vas Happinin

    1 decennium geleden
  • XMEMEPOWERX

    k heb vas happinin
    (vas happenin celine)

    1 decennium geleden
  • neexoxo

    lol(lol)

    1 decennium geleden
  • NellaWOW

    The human echo, klopt n soort van :$

    1 decennium geleden
  • roosjecadeautje

    Sketch!! Jep, Ik hou van acteren :D Tis mijn passie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?