Who fits you best...? One Direction No. 2

Dit is een vervolg op:
http://www.quizlet.nl/quiz/374564/who-fits-you-best-one-direction/
I hope you'll like it <3
hoop in de top..
dan komt vervolg sneller
Xx
p.s 16+ *wenkbrauw wiebel*

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne (20 x uitgekomen)

Nadat de film was afgelopen, was het al erg laat en donker. “Euuh, doei.” Zei je twijfelend je wou je fietssleutels pakken en wegrijden, maar hij pakte je hand. “Please, spend the night with me.” Je keek hem aan. Zou mijn moeder het goed vinden? Dacht je. Denk het niet, die loopt over het minste of geringste al te zeuren. “Please..” Nu moest je gauw een antwoord bedenken.
Je kende hem niet eens. Hij was er en jullie hebben samen film gekeken. Jullie hebben gezoend en dan denk hij nu ook nog een seks te hebben. Okee je voorkeur ging uit naar nee. Aan de andere kant hij was super lief, knap en behulpzaam. Door hem zou je wel ontmaagd willen worden. Je giechelde bij je eigen gedachten. Hij keek je raar aan, vragend om een antwoord. “Ohh, niks hoor… Maar ik ga graag mee. Alleen even tegen mijn moeder zeggen dat ik bij een vriendin slaap.””Okee jeeeej. Waarom mag ze eigenlijk niet weten dat je bij mij bent?” “Omdat ze zich overal ze druk om maakt, daarom.” Hij maakte ene geluidloze O en trok je mee naar zijn auto. “Je fiets halen we morgen wel op.” Zonder veder iets te zeggen stapte je bij hem in de auto. Jullie reedden naar een mooi huisje. Vanbinnen was het nog mooier dan van buiten. Je liep gelijk naar boven en zag dat er een Jacuzzi was. Hij volgde je blik en glimlachte. “Heb je zin om samen met mij daar in te gaan?” zonder je antwoord af te wachten, pakte hij je vast en trok je broek langzaam uit. Je giechelde heel dom en dat deed hem glimlachen. Jullie waren naar veel gekluns, allebei naakt en stapte de jacuzzi in. Toen hij de bubbels aan wou zetten deden ze het niet. “Oeps, vergeten dat hij kapot was, dan moeten we maar wat anders doen.” Hij keek je met een verleidelijke blik aan. Je wist wat hij wou.
“But, i’m a virgin.” piepte je zachtjes. “So what.” Hij leek niet te begrijpen waarom jij je druk maakte. Hij stapte de jacuzzi uit en liep naar boven, braaf als een hondje liep je erachter aan.
Toen je de kamer in liep zag je hem nergens. Opeens kwam hij achter de deur vandaan en duwde je op het bed. Je glimlachte bij het zien van zijn grote ‘bobbel”.
Hij volgde je blik en glimlachte ook. Het voorspel hadden jullie niet meer nodig. Dus hij pakte een condoom en deed hij om. Hij begon zachtjes, wat je wel prettig vond. Hij begon steeds harder te stoten. Jullie kreunden allebei. Hij kwam klaar en toen begon hij je te likken tot jij ook kwam. Jullie vielen op bed neer en je kroop tegen hem aan. Best night ever! Dacht je. En je viel vredig in slaap.

Louis Tomblison (18 x uitgekomen)

“Euuh, nog sorry van Kevin” stamelde je. “Ach , er komt wel weer een nieuwe. Heb je misschien zien om iets te gaan drinken samen met mij?”"Ja, dat lijkt me super leuk." voor je het wist was het er uit. Hij glimlachte lief naar je en jullie liepen samen weg. "Nog sorry voor die zoen." Je dacht wtf. waarom sorry. Je keek hem raar aan. "Why, you say sorry?" Nu was het zijn beurt om raar te kijken. "I thought you didn't like it." hij keek naar de grond. "Maar dat is niet waar! Ik vond het geweldig!" jullie waren in het dorp aangekomen. "Wat zullen we drinken? En waar. Ik trakteer." je moest nadenken. "Maakt niet uitzullen we gewoon een restaurantje nemen?" Zo gezegd zo gedaan. Jullie zaten wel meer dan een uur daar. Het werd al schemerig en toen bestelde jullie ook nog avondeten. Je had je moeder als gesmst dat je niet thuis zou eten. Ze vond het prima. "Zullen we naar mijn huis gaan? Filmpje kijken?" Je knikte enthousiast. Dat hoefde hij geen 2X te vragen. Samen lagen jullie op de bank. Jou hoofd lag op zijn borst. Heel romantisch. Je snapte niks van de film, maar je wou niet van hem af. "Zullen we naar boven gaan?" "Ja is goed." Jullie stonden op en liepen naar boven. Je plofte op het bed en hij plofte er naast. je grinnikte een beetje, want het zag er best mogolisch uit. Hij deed zijn broek en shirt uit en stond in zijn boxer. Je kon het niet laten om even te gluren. Hij zag het en kwam op je af. Hij pakte je beet een ontdeed hij je kleren. De bobbel in zijn broek groeide en je glimlachte. Hij die ook uit en je mocht kennis maken met Mr. Tomblison Jr. Hij deed een condoom om. Veiligheid voor alles. En kwam bij je naar binnen. Hij begon te stoten. je vond het zo lekker. Al snel kwam je op je hoogtepunt, maar hij ging lekker door. Toen hij ook klaar was kwam hij naast je liggen. Best seks ever..

Zayn Malik (15 x uitgekomen)

Je had hem al een tijdje niet gezien. Nadat jullie klaar waren in het zwembad hadden jullie nog wat gegeten en gepraat. Jullie hadden echt een klik. Alleen waren allebei zo stom om geen mobiel nummer of iets te vragen. Je zag hem waarschijnlijk nooit meer terug. Of hij moest opeens voor je deur staan. De bel ging. Je hart maakte een sprongetje, zou hij het dan toch zijn?? Je deed de deur open, maar de grote glimlach die je op je gezicht had was meteen weg. Pff, de postbode dacht je bij jezelf. "Ik heb een pakje voor (YN).""Oh, dat ben ik." zei je vriendelijk, maar toch een beetje verbaasd. Wie stuurt je nou een pakje? "Wilt U hier alstublieft tekenen?" je zette mijn handtekening, of wat daar mee door kon neer en sloot de deur. Nieuwsgierig zette je het pakje op tafel. je liep eerst naar de keuken om wat drinken te pakken. Toen je terug kwam ging je op de bank zitten. Je bekeek het. Heel groot was het niet, maar het was wel leuk ingepakt. Voorzichtig maakte je het strikje los. Je verwachte iets heel anders. Het enige wat er in zat was een bon en een brief.
Lieve,(YN)
Ik vond het heel leuk in het zwembad.
Ik wil je graag beter leren kennen.
En van die One night stand (zo kan je het niet eens noemen) een echt iets te maken. Ik vind je heel erg leuk. Zoals je ziet zit er nog een bon bij. Die is voor het restaurant waar we laatst ook waren. Ik heb je stiekem naar je huis gevolgd, zo wist ik waar ik moest zijn..
Ik zou graag nog een keer met je eten. Wil je vanavond om 18.00 daar zijn?

Xx JWZ

Je hart maakte een sprongetje. Hij had geschreven. Je was zo blij. Je sprintte naar boven en speurde je kast door om naar nog een leuk setje kleding uit te trekken. Want het was al bijna 18.00. Eenmaal daar aangekomen stond hij te wachten. Hij had een leuk blousje aan. "Hee, beauty." Je bloosde. Je kon niet goed tegen complimentjes. Jullie zaten en aten rustig jullie eten op. Toen stond hij op en nam je mee naar de wc's. Hij trok je mee in één van de wc's. Daar begon hij je hevig te zoenen je vond het niet erg. Toen begon hij je borsten te masseren. Gelukkig had hij al betaalt. Nu konden we hier zo lang mogelijk blijven als we wilden. Je had je armen om zijn nek gelegd en die gleden langzaam naar beneden. Die Zayn had ook echt de raarste plekken om seks te hebben. Zijn motto is zeker: Hoe kleiner hoe beter. Je gniffelde even om je gedachte. Hij bleek het niet te merken en deed je broek uit. Je vond het allemaal wel best en trok zijn shirt over zijn hoofd. je liet je handen over zijn six-pack glijden. Ondertussen was zijn broek al uit en jij stond in je BH en slipje. Niet veel later vlogen die ook in de ronte. Jullie kreunde allebei hard toen hij in je klaarkwam. Als er mensen in de wc stonden, waren ze nu vast raar aan het kijken. Jullie kleedden jezelf weer aan. En liepen alsof er niks gebeurt was weer uit de wc's. Toen jullie buiten waren begonnen jullie allebei te lachen. Toen je de andere kant op wou lopen, pakte hij je arm. Hij trok je tegen zich aan. Nu liepen we de andere kant op. Blijkbaar naar zijn huis..

Niall Horan (33 x uitgekomen)

Je hond was echt gek op Niall. En hij op je hond. Jullie kwamen weer bij zijn vrienden aan. Ze begonnen te zingen. Ze zongen echt zo moooooi. Jij en je hond waren er stil van. Hij zag dat jullie met open mond zaten te kijken. Hij stopte met zingen en liep naar je toe. Hij deed je mond dicht en gaf er een kusje op. Je bloosde en je hond keek met grote ogen naar Niall. Waarschijnlijk vragend om ook een kusje. "Tja Niall, die hond wil ook een zoen van je." grinnikte de jongen die zich voor had gesteld als Louis. Je was dus blijkbaar niet de enige die er zo over dacht. "Ja Niall, je vriendin er wel 1 geven terwijl zij er niet om gevraagd heeft. En die hond die er om vraagt krijgt er geen." Je jongen met het krullende haar bemoeide zich er ook mee. "Hee, jongens rustig. Ik heb nooit gezegd dat ik die hond geen zoen ga geven." Je keek met grote ogen naar Niall. Gaar hij seriously je hond zoenen?! "Niall, Niall, Niall" de jongens waren helemaal enthousiast. Vooral Harry, de jongen met het krulhaar. Hij stond op het bankje te dansen. Niall boog voorover. Voordat hij bij je hond was. Had hij zijn snuit al tegen Niall's lippen gedrukt. De jongens begonnen te joelen. Je hond sprong blij op en neer. Niall had een vies gezicht. "Niall, ik zweeer dat ik een stukje tong zag." zei Zayn en iedereen begon keihard te lachen. "Ik denk dat ik hem even thuis ga brengen." met die woorden draaide je om en liep weg.
Je voelde 2 armen om je heen en aan het geblaf van je hond kon je uitmaken dat het Niall was. Nu zit je te denken, je hond is homo.... Je draaide je om en voelde lippen op de jouwe. "kom je mee naar huis?." Hij knikte en volgde je. Er was veder niemand thuis. Gelijk begon hij met hevig zoenen. Je wist waar hij naar uit wou, het maakte je niks uit. Je zoende hevig terug, als teken dat hij veder mocht gaan. Na veel gedoe, stond hij in zijn boxer en jij in je BH en slipje. Je trok zijn boxer uit en hij deed hetzelfde bij jou. Het ging allemaal zo soepel. Na een paar minuten kwamen jullie allebei kreunend klaar. Hij liet zich naast je neervallen. Je vond het fijn om met zijn 2e te zijn. Maar dat gevoel was niet voor lang. Na een minuut sprong je hond op je bed. En bedankt...

Harry Styles (51 x uitgekomen)

Geschrokken haalde je je lippen van de zijne. Je stond op en liep weg. "Ik moet gauw naar mijn moeder." schreeuwde je hem nog na. Eenmaal thuis, zette je het eten in de keuken, bracht je je moeder een kopje soep, gaf het fotolijstje met een foto van je vader een kus en liep naar je kamer. Waar je je op je bed liet vallen en begon te huilen. Waarom. Waarom hij?! Je wist niet wat er was. Hij had iets. Wat weet je niet. Maar doordat werd je door hem aangetrokken. je kon niet op hem verliefd zijn. Je moeder was ziek. Je had geen broer of zus die het over konden nemen. je stond er helemaal alleen voor. Niemand die je hielp. Ja, hij wou je helpen. Door je maagdelijkheid af te pakken. Daar was hij op uit. Niet dat je het erg vond. Alleen nu even wel. De bel ging. Je liep naar beneden. Daar stond ie dan. Met een bosje bloemen. "Waar heb ik dat aan vediend? Je hebt niks fout gedaan." je moest je inhouden niet weer te gaan huilen. "Blijkbaar heb ik je pijn gedaan." Je vond het zo lief wat hij deed en je liet hem binnen. Je moeder lag te slapen. Je stelde voor om een filmpje te kijken. Hij vond het goed. Terwijl hij met de televisie aan het kloten was pakte jij 2 heerlijke drankjes en wat chips en liep terug. Hij had eindelijk de tv aan gekregen. Je besloot de rest maar te doen, voordat je hier morgen nog zat. De film begon en jullie zaten ieder aan een hoekpunt van de bank. Toen die was afgelopen was dat wel anders. Jij lag lekker tegen hem aangekropen. Jullie moment werd verstoort. "(YN) wil je alsjeblieft wat water komen brengen." Okee ze mocht dan wel ziek zijn, op dit moment wilde je haar slaan. Je verontschuldigde je tegenover Harry en liep de trap op. Toen je weer beneden kwam, was hij weg. Er lagen door het huis een spoor van rozenblaadjes. Je besloot ze maar te volgen. Ze kwamen uit in je kamer. Daar lag hij dan. Op je bed. Met zijn drankje in zijn hand. Je ging naast hem liggen. En je wist waar dit naartoe zou gaan leidden. En ja hoor, binnen de kortste keren waren we naakt. Hij had een condoom omgedaan en begon rustig te stoten. Hij probeerde zo min mogelijk te kreunen, want je moeder moest blijven slapen. Toen hij klaar kwam, deed hij zijn condoom af en viel hij naast je neer. Je kroop tegen hem aan. Hij aaide je over je bol en je viel in slaap. Dit wou je vaker hebben..

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • chanyeoI

    Zayn, vervolg !!

    1 decennium geleden
  • charidindinx

    ZAYN!!!<3 VERVOLG!!!!!!!!!!!!!!! xxx

    1 decennium geleden
  • kiwichicken

    IRISH BOY XD
    vervolg please!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Mister

    and again harry !!! maar eh met hem naar bed bij de tweede keeer daat ik hem zie? dacht het niet

    1 decennium geleden
  • xZAYNMALIK

    Zayn, vervolg. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?