welke kleur ben jij?

welke kleur ben jij? en bij welke kleur moet je uit de buurt blijven? test het nu!
(het is niet echt serieus, dus niet gekwetst zijn oké?

Mogelijke uitkomsten

geel (315 x uitgekomen)

jij bent geel.
jij bent een erg normaal mens, goed zo! geel kan goed omgaan met groen en oranje, maar blijf uit de buurt van paars

groen (748 x uitgekomen)

jij bent groen
jij bent echt een lieverdje! je bent erg geliefd door je vrienden (voornamelijk geel en blauw) maar kijk uit! rood zou maar al te graag gebruik van je maken!

blauw (82 x uitgekomen)

jij bent blauw!
ik zou je feliciteren, maar eigenlijk is blauw echt niet iets om te feliciteren. ben jij gothic? of heb je voor de grap bij alles 'don't care' geantwoord. als dit geen grap is dan moet je nodig je attitude veranderen, want dit gaat zo niet langer! je kleurt goed bij groen en paars maar je haat oranje, al dat emotionele gedoe, bah!

paars (35 x uitgekomen)

jij bent paars
jij bent echt hartstikke gek, of hartstikke melig, want niemand is van nature een paars, paars is gewoon niet te volgen, in een paars brein heeft helemaal niks enige samenhang, een paars is wel heel grappig en heeft een goed gevoel voor humor,als jij een paars bent moet je oppassen voor geel, die kan je echt niet waarderen, maar blauw en rood daarentegen vinden je geweldig!

rood (66 x uitgekomen)

jij bent rood
kijk uit! rood heeft vaak woede-aanvallen, je moet je echt leren beheersen, want voor je het weet maak je iets kapot dat niet meer hersteld ken worden, en dan bedoel ik geen pot, maar een relatie, een toekomst of zelfs een leven... jij houdt erg veel van de paarse humor, en je vind het ook leuk om die oranje rond te pesten, altijd leuk om oranje een huilaanval te zien hebben, kijk wel uit voor groen, want die kan je echt helemaal gek maken met zijn aardigheid. (eerlijk gezegd zou je wel wat van een groen kunnen leren...)

oranje (38 x uitgekomen)

jij bent oranje
jij bent echt een huilebalk, je bent heel emotioneel en laat je heel erg beïnvloeden door kleine gebeurtenissen, je houdt van geel omdat je bij een geel zo goed kan uithuilen, als rood je weer gepest heefd, maar ergens vind je het ook wel fijn om in een hoekje te huilen, het lucht op. kijk uit voor blauw, die kan het niks schelen dat je verdrietig bent en dat maakt je zelfs nog verdrietiger, dus kijk uit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • justluca

    nee ik ben emo:)

    9 jaar geleden
  • iluffood

    Groen Pampampam leukk

    1 decennium geleden
  • FrozenStar

    Groen (:

    1 decennium geleden
  • Red_Velvet_

    Groen

    1 decennium geleden
  • streetlightlwt

    Paars bitchezzz. neeh ik ben egt hartstikke geakk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?