A BROKEN HEART [ONE DIRECTION] PART 2

Hier is A BROKEN HEART [ONE DIRECTION] PART 2.
Vervolg op A BROKEN HEART [ONE DIRECTION] PART 1
Veel plezier met het maken van de quiz, en ik hoop op de top. (:
SORRY VOOR DE MENSEN DIE IK NIET HEB GEMELD DAT ER EEN 2E DEEL IS, MN LAPTOP CRASHTE HEM ALMOST. D: Bedankt voor jullie kudo's en lieve reactie's. <3

READ MY STORY.

3O'O5'2O12 TOP; 17+

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik (60 x uitgekomen)

|| ZAYN MALIK

Zayn en jij zitten nu al een tijdje op het bankje in de schaduw van de oude Eik te kletsen. Hij kan goed luisteren en adviseren. Jullie hebben echt een klik, misschien zijn jullie wel soulmates, zoals ze het noemen. Je merkt wel telkens, dat als je praat, hij naar je lippen kijkt. Maar dat doen mensen wel vaker, toch? Je gezicht draait verschrikt opzij als je opeens gekuch hoort. Zayn kijkt je vragend aan. "[JOUW NAAM], heb je gehoord wat ik zei?," beschaamd schud je – je hoofd. Je vind het echt stom van jezelf dat je niet hebt gehoord wat hij zei, maar Zayn kan er echter wel om lachen. "Wat zei je dan?," probeer je zo nonchalant mogelijk te vragen, wat natuurlijk hopeloos mislukt. "Ik zei dat je mooie ogen hebt," langzaam stijgt het schaamrood naar je wangen, waardoor je – je blik afwend. "[JOUW NAAM], waarom ben je zo onzeker? Dat is echt nergens voor nodig!," je kijkt hem doordringend aan, wat hem een 'o' van zijn mond laat maken. "Je ex," raad hij. Je knikt, hij heeft het in één keer goed. "Heeft hij je zó onzeker gemaakt door jullie break-up?," weer knik je. "Ja, Zayn, wat dacht je dan?," het komt er iets botter uit dan je bedoelt, maar spijt heb je niet. Hij bijt op zijn lip en speelt met zijn handen. "Het spijt me," bied hij zijn excuses aan. Je kijkt hem aan en knikt. "Het is al goed," accepteer je zijn excuses. Hij schud zijn hoofd en kijkt je diep in je ogen aan. "Dat is het niet, het enige wat het goed kan maken is dít," en hij buigt zijn hoofd naar voren. Je sluit je ogen. Zijn fluweelzachte lippen raken de jouwe, en het voelt magisch. Je weet het zeker: hij is de ware.

Harry Styles (81 x uitgekomen)

|| HARRY STYLES

Geschrokken kijkt hij je aan. "Doesn't sound good," merkt hij op. Gôh, wanneer is een gebroken hart wel goed? Je schud je hoofd. "Het doet ook heel veel pijn," zeg je melodramatisch, terwijl je een hand op je borst legt. Hij schiet in de lach, en je kijkt hem raar aan. Goed, die jongen is niet helemaal oké. Na een tijdje komt hij weer op adem en kijkt hij je serieus aan. "Sorry, dat was niet helemaal gepast," verontschuldigt hij zichzelf. Een goed geweten nog ook, kan niet beter. Je schenkt hem even een glimlachje, waarna je even voor je uit staart. Een hand zwaait voor je gezicht, waardoor je Harry quasi-geïrriteerd aankijkt. "Wat is er, Hazza?," verbaasd kijkt hij je aan, zelf ben je ook verbaasd door wat er uit je mond kwam. "Sorry," zeg je meteen, rood aangelopen. Hij schud zijn hoofd en glimlacht, waardoor er kuiltjes in zijn wangen te zien zijn. Ook zijn er pretlichtjes in zijn ogen te zien. "Ik vond het eigenlijk helemaal niet erg," bekend hij licht blozend. Verbaasd kijk je hem aan. "Echt niet?," vraag je voor de zekerheid. Hij schud zijn hoofd weer. "Echt niet," bevestigd hij. Hij glimlacht naar je, maar jij gelooft hem nog niet helemaal. Hij zegt vast dat hij het niet erg vind omdat hij medelijden me je heeft door wat er met je is gebeurd. Hij legt een vinger onder je kin, wat je dwingt hem aan te kijken. "Echt niet," bevestigd hij nog een keer. Hij glimlacht en brengt zijn hoofd dichter bij die van jou. Jullie sluiten beiden jullie ogen en voordat jullie het weten strelen jullie fluweelzachte lippen liefdevol over elkaar.

Liam Payne (60 x uitgekomen)

|| LIAM PAYNE

Twijfelend kijk je Liam aan. "Maar waarom kwam je dan naar me toe?," ongeacht dat ik overstuur lijk: de meesten zouden doorlopen. Verslagen ontspant hij zijn schouders. "Omdat je me aantrekt," je gaapt hem onbegrijpend aan. "Iets van jou trekt me aan," verbaasd kijk je hem aan. Zelfs je ex heeft dat niet tegen je gezegd. Glimlachend kijk je hem aan. "Dat is lief," kom je tot de conclusie. Hij bloost lichtjes en knikt. "Weet ik," grinnikt hij. Jij grinnikt mee. Hij heeft humor, hij is knap en hij is lief. Meer wil je niet. Hij is perfect, alleen zo mag je niet denken. Dat is fout. Het is net uit met je ex. Je gaat toch zeker niet nu al een nieuwe relatie met deze jongen beginnen? Misschien heeft hij wel een vriendin? Je schud je hoofd ongezien en kijkt hem aan. Hij kijkt jou ook aan. "Wat is er dan met je?," vraagt hij nieuwsgierig. Je haalt diep adem en begint over je ex, alleen laat je de onsmakelijke details die hij en zijn verhouding op de bank deden achterwege. Als je – je verhaal beëindigd kijkt hij je met grote ogen aan. Die ogen staan vol medelijden. Je wend je blik af. Medelijden heb je toch niet nodig. Hij slaat een arm om je schouders heen, waardoor je even verstijft. Maar niet veel later ontspan je weer en leg je jouw hoofd op zijn schouder. Samen luisteren jullie naar de vogels die vrolijk fluiten en kijken jullie naar het heldergroene gras. Dit uitzicht is geweldig! Net zo geweldig als de lieve jongen die naast je zit. Na een tijdje haal je jouw hoofd van zijn schouder af en hij kijkt je lief aan. "Bedankt voor alles, Liam," je staat op, wat een verbaasde blik van hem oplevert. "Waar ga je heen?," vraagt hij verslagen. "Naar huis," je glimlacht lief, en je draait je om. Je hoort iets ritselen en kort daarna hoor je een stem. "[JOUW NAAM], wacht!"

Niall Horan (136 x uitgekomen)

|| NIALL HORAN

Na een tijdje zo gezeten te hebben laat Niall je weer los. Je glimlacht dankbaar naar hem, je ex is inmiddels uit het gezichtsveld. Je kijkt naar de zon die schittert in het water. Je kijkt stiekem even naar Niall, en je wend je blik gauw weer af als je ziet dat hij ook naar jou kijkt. Langzaam word je rood, dat was namelijk niet je bedoeling. Niall raakt je even aan met zijn schouder aan jouw schouder. Je weet niet of het expres of per ongeluk ging, maar je vind het zeker niet vervelend. Door die aanraking moet je hem toch even kort aankijken, je kunt het niet laten. Je ziet dat hij nog steeds, of alweer, naar je kijkt. "Niall, waarom staar je steeds naar mij?," vraag je verlegen. Hij wend zijn blik beschaamd af. "Omdat je mooi bent," mompelt hij onzeker. Met grote ogen kijk je hem aan. "Meen je dat?," vraag je hoopvol. Hij glimlacht en knikt hevig. Je kruipt dichter bij hem en gaat twijfelend op zijn schoot zitten. Verbaasd kijkt hij je aan, maar hij slaat algauw zijn armen rond jouw middel. "Niall," fluister je zacht in zijn oor. Hij knikt als teken dat je verder mag gaan. "Je bent zo schattig," fluister je weer. Je voelt hem ietsje verstijven en je kijkt omhoog naar zijn gezicht. Hij staart je onzeker aan. "Meen je dat écht?," vraagt hij verlegen. Je knikt en brengt je hoofd dichter bij de zijne. Je sluit je ogen en nog geen vijf seconden later zijn – zijn heerlijke zachte lippen op die van jou te voelen. Het voelt heerlijk aan, net magisch. Dit is de kus van je leven, dit is de jóngen van je leven.

Louis Tomlinson (113 x uitgekomen)

|| LOUIS TOMLINSON

Jij en Louis zitten hier nu al een tijdje, en het bevalt je wel. Niets op deze plek kan nog perfecter. De mooie omgeving, de leuke jongen, de leuke jongen zijn humor… Ja, dit is geweldig. Je kan goed met hem praten, en je kunt goed met hem lachen. Maar dat kan iedereen geloof je wel met hem. Hij geeft je een speelse por in je zij, en jij kijkt hem uitdagend aan. Hij springt op en rent quasi-bang van je weg. Je barst in lachen uit. Louis rent gillend rondjes met jou achter hem aan. Hij kijkt even niet uit en valt zo met een plons in het water. Ja hoor, hij was net opgedroogd van jullie vorige waterval avontuurtje! Je grinnikt en Louis komt proestend boven water. "Die had ik niet aan zien komen," zegt hij droog. Je schiet in de lach en kijkt Louis melig aan. Voor je het weet ben je door hem in het water getrokken. Proestend kom je boven water. "Waar was dat voor nodig?," klaag je lachend. Hij haalt zijn schouders op en schud zijn hoofd. "Dat is gezellig, anders ben ik hier zo eenzaam," voor de zoveelste keer vandaag schiet je in de lach. "Met je vrienden, ja," zeg je uitdagend. Hij kijkt je quasi-boos aan. “Dit vergeef ik je nooit meer,” hij slaat zijn armen over elkaar, steekt zijn neus arrogant in de lucht en wend zijn blik af. Je bijt op je lip en kijkt naar hem. "Oké dan. Wat moet ik doen om het goed te maken?," piep je, bang voor het antwoord. Hij laat zijn armen van elkaar afglijden en kijkt je plezierig aan. "Dit," hij trekt je naar zich toe en buigt zijn hoofd naar die van jou. Je sluit je ogen en binnen enkele seconden strelen jouw lippen die van hem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (51)

  • ZaynMalik7

    Zayn!!
    Vervolg

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    Vervooooolg pleaaaassss! Je schrijft zo mooi! Zo romantisch! Zo echt!

    1 decennium geleden
  • yaminah

    Vervolg

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Vervolg!!

    1 decennium geleden
  • amberkishatu

    vervolg

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?