A BROKEN HEART [ONE DIRECTION] PART 1

Hopeloos proberen je vier beste vriendinnen je te troosten. Met een bak Ben & Jerry ijs op je schoot staar je met betraande ogen voor je uit. "Ik ga hem vermoorden als ik hem nog één keer zie," roept één van je beste vriendinnen, terwijl ze haar vuisten balt. Je waardeert het, maar weet dat ze hem toch niet aan kunnen. "Hij is het niet waard, hij is een hartenbreker," verklaar je simpel. Je zucht en zet de bak Ben & Jerry ijs op tafel. "Ik ga naar buiten, maak je geen zorgen, alleen even mijn hoofd leeg maken. Ik kom straks wel weer terug," je glimlacht geruststellend en staat op, waarna je - je jas en schoenen aantrekt, en je mobiel meeneemt. Zonder de moeite te nemen in de spiegel te kijken loop je naar buiten, even je hoofd leeg maken.

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik (80 x uitgekomen)

ZAYN MALIK ||

Na een tijdje rond gedwaald te hebben, besluit je richting de heide te lopen. De heide, daar voel je – je altijd zo thuis. De paarse lavendel, de beige, dode grassprieten die tot aan je knieën reiken. Heerlijk. En dan bovendien, de zon die nu volop schijnt. De UV-stralen die je lichaam verwarmen maken het plaatje helemaal af. Je slaat een richting af, waar al snel het bordje "De Veluwe" verschijnt, ofwel: de heide. Je moet door een klein stukje bos, maar komt daarna al snel op de open plek terecht. Je glimlacht en klimt een bergje op. Bovenop het bergje staan twee dingen: een grote, oude Eik die schaduw biedt, en een bankje waar je op kan zitten. Je gaat op het bankje zitten en kijkt vanaf wat hoger dan de grond om je heen. Enkele mensen banen zich een weg door het hoge gras, en sommigen maken een foto van de prachtige natuur. Een lichte glimlach speelt rond je lippen. Ja, hier voel je helemaal goed, je kan je gedachten vergeten. Je harteloze ex die je hart gebroken heeft, komt ook even niet meer in je gedachten. Je zit zo in je gedachten over je gedachten, dat je niet op merkt dat er iemand naast je is komen zitten. Je kijkt op zij, en schrikt als er daadwerkelijk iemand naast je zit. "Je liet me schrikken," beken je als je een hand op je borstkast legt, waar je hart onder gehuld zit. "Het spijt me, dat was niet mijn bedoeling," de jongen glimlacht lichtjes, en kijkt even voor zich uit, een perfect moment om hem te bekijken. Zijn ravenzwarte haar, dat in een kuif omhoog staat, steekt goed af tegen zijn licht getinte huid. Zijn karamelbruine ogen worden omhult door prachtig lange, volle, zwarte wimpers. Zijn kaaklijn is precies op maat, en zijn neus staat ook recht. Zijn roze lippen zien er aanlokkelijk uit, iets wat een jongen absoluut niet mag missen. Gewoon weg: perfect. Dat kun je gewoon niet ontkennen. Je draait snel je hoofd weg als hij naar je kijkt. Hij steekt zijn hand uit. "Zayn Malik," stelt hij zichzelf voor. "[JOUW NAAM+ACHTERNAAM]," stel jij jezelf ook voor. "Aangenaam," glimlach je. Hij lijkt je een aardige jongen.

Harry Styles (141 x uitgekomen)

HARRY STYLES ||

Je loopt nu al een tijdje, en eigenlijk wil je even je lievelingsplaatsje om te rusten opzoeken. Je wilt even rustig zitten. Zitten en nadenken. Nadenken over die ongelofelijke klootzak die je hart heeft gebroken. Je besluit toch maar naar het parkje te gaan. Niet te ver weg, zodat je niet meer terug kan lopen, niet te dichtbij zodat je vriendinnen je op kunnen merken. Gewoonweg perfect. Je zucht en na enkele minuutjes lopen komt het bekende parkje al in zicht. Je glimlacht onbewust bij het zien van de magische plek, en loopt naar één van de zeven bankjes in het park toe. Dit bankje draagt leuke herinneringen met zich mee. Je eerste zoen, je eerste verkering, je mini-concertje waarvan je de hele tijd op het bankje hebt gestaan. Al die dingen zijn herinnering die dit bankje met zich meedraagt. "Gaat alles wel goed met je?," je schrikt op en valt van het bankje. Geschrokken kijk je de jongen met bruine krullen en exotische ogen aan. "Kan niet beter, bedankt," antwoord je sarcastisch. De jongen biedt hulp aan door zijn hand uit te steken, en gretig pak jij hem aan. Je hebt wel wat beters te doen dan op de grond liggen. Je krabbelt met zijn hulp overeind en klopt je kleding af. Zonder pardon zet je – je weer naast hem neer. Jij zat hier tenslotte als eerst. "Het spijt me dat ik je zo liet schrikken, maar… Je, eh… Je hebt rode ogen, en ik dacht: misschien heeft ze gehuild? Dus ik wou je helpen, maar… Toen viel je," stamelt hij. Je kan niks anders dan zachtjes grinniken. "Eerst je naam," beveel je. "Harry Styles," antwoord hij grijnzend. "[JOUW NAAM+ACHTERNAAM]," stel ook jij jezelf glimlachend voor. "Maar wat is er nou met je aan de hand?," vraagt hij heel voorzichtig. Je glimlacht en bijt op je lip. Je bekijkt hem nog eens goed, hij lijkt betrouwbaar, maar dat wil niets zeggen. "A broken heart," mompel je zacht.

Liam Payne (116 x uitgekomen)

LIAM PAYNE ||

Zuchtend laat je – je neerzakken in het vrijwel altijd vochtige mos in het wonderbaarlijke bos. Het bos. De plek waar jij het allerliefst komt. Niks kan daar tegen op. Je kan er altijd heerlijk jezelf zijn, je gedachten kun je op de vrije loop laten. Je legt je hoofd in je nek en leunt tegen een stevige boom aan met je rug. Je streelt wat met je vingers door het mos, en je sluit je ogen, zodat je lekker van het straaltje zonlicht wat door de bomen heen schijnt kunt genieten. Je kruist je armen over elkaar en een kleine glimlach speelt ondanks je belevenissen deze dag om je lippen. Maar met de gedachte aan de belevenissen vertrekken je mondhoeken al gauw weer. Die asshole heeft je hart gewoon gebroken. Vier maanden samen, één nacht in bed, en hij maakt het uit. Het gaat hem alleen om de seks! Je zucht en neemt de moeite niet meer om te glimlachen. De vogels fluiten een vrolijke melodie, maar hoe enthousiast jij altijd bent, het helpt niet. Nog steeds met je ogen gesloten zit je in dezelfde positie als daarnet. "Gaat het wel?," klinkt opeens een stem heel dicht bij. Je ogen sperren open, en je vliegt naar voren. Je kijkt recht in het gezicht van een wel heel knappe jongen. Hij heeft haren tussen de kleur donkerblond en lichtbruin in, en hij heeft hazelnootbruine ogen, die je bezorgt en lief tegelijkertijd aankijken. Hij bijt op zijn mooie, volle lippen en kijkt je nog altijd bezorgd aan, wachtend op een antwoord op de vraag die hij een paar seconden geleden heeft gesteld. "Ja, het gaat redelijk," antwoord je eerlijk. De jongen komt naast je zitten, waardoor hij de zon niet meer tegen houd. Je knijpt je ogen samen en wend je gezicht naar het gezicht van de jongen. Je ogen ontspannen weer en je kijkt hem vragend aan. "Ik ben Liam. Liam Payne," stelt hij zichzelf glimlachend voor. Je knikt goedkeurend. "[JOUW NAAM+ACHTERNAAM]," stel jij jezelf ook glimlachend voor. Hij grinnikt. "Aangenaam," zegt hij dan. Je glimlacht. "Waarom kom je eigenlijk hier zitten? Ik bedoel, de meesten zouden wegvluchten als ze een meisje zo onverzorgd zagen zitten," vraag je lipbijtend aan hem. "Omdat je zo overstuur leek," antwoord hij eerlijk. Hij is echt aardig!

Niall Horan (359 x uitgekomen)

NIALL HORAN ||

Je rent nu al een tijdje door de straten, op zoek naar een geschikte plek om je gedachten even te laten fieren. Het strand, schiet er door je hoofd. Ja, dat is het! Het strand, de geschikte plek om jezelf te zijn. Om je niet zo ellendig te voelen nadat die lul het heeft uitgemaakt. Je een gebroken hart heeft bezorgd. Je rent een tijdje door, totdat je bij het strand arriveert. Het is aardig rustig, tot je verbazing. Het zonnetje schijnt volop, het is lekker warm, en het is een vrije dag. Veel aandacht besteedt je er niet aan. Je loopt een stukje door totdat je de juiste plek heb gevonden, en eenmaal daar laat je – je in het zand vallen. Je begraaft je handen achter je langs in het zand, en je kruist je benen aan het uiteinde over elkaar. Je sluit je ogen en geniet van de zon die volop in je gezicht schijnt. Al snel word je rust al weer verstoord door twee gillende kinderen die met een emmer water achter elkaar aanrennen. Ik zucht, leuk hoor, kleine kindjes, maar niet als je even rust wilt en geen gejengel aan je hoofd wilt. Je sluit je ogen weer en hoopt dat je deze keer niet word gestoord. Echter is dit wel het probleem. "Hallo," je opent je ogen en kijkt naast je. Je schrikt niet zo snel, in tegendeel. Een knappe jongen komt in je gezichtsveld. Hij heeft vuilblonde haren, hele mooie, blauwe ogen die er uit springen, en lichte blosjes op zijn wangen. Hij glimlacht naar je, waardoor je het niet kan laten terug te glimlachen. Hij steekt zijn hand uit, die je aan neemt. "Niall Horan," zijn accent valt je nu pas op. Best schattig. "[JOUW NAAM+ACHTERNAAM]," zeg je – je naam. "Leuke naam," complimenteert hij je. Je glimlacht. "Bedankt. Wat brengt jou hier, naast mij?," vraag je geïnteresseerd. "Wel, ik zag je zitten, en ik vond je best eenzaam, dus ik dacht: laat ik je gezelschap houden," je grinnikt, echt schattig. "Wel, bedankt Niall," bedank je hem. "Geen dank," je kijkt om je heen en je blik blijft hangen op een maar al te bekende jongen. Jouw hartenbreker. Een traan glipt uit je ooghoek wanneer je hem hand in hand met een meisje ziet lopen. Het doet hem dus echt werkelijk niets! Maar wat had je dan verwacht met zo’n player? Niall ziet het en kijkt je vragend aan. "Mijn ex," mompel je zacht. Hij knikt begrijpend en slaat zijn armen beschermend om je heen. Hier kan nog wel eens een prachtige vriendschap uit ontstaan.

Louis Tomlinson (320 x uitgekomen)

LOUIS TOMLINSON ||

Je kijkt bewonderend naar het meertje dat bijgevuld word door een mooi stromende waterval. Het water is helderblauw, iets wat niet vaak voorkomt. Maar bij dit meer wel. Het is verbluffend, wonderbaarlijk, werkelijk prachtig. Je komt hier altijd als enige. Althans, dat denk je omdat je hier nog nooit iemand behalve jezelf hebt gezien. Het enige geluid wat dit plekje midden in het bos met zich mee draagt zijn de fluitende vogeltjes en de stroom van de waterval. Allebei rustgevend. Het zonnetje schijnt ook, dus dat maakt het alleen maar beter. Alleen je gebroken hart moet nog geheeld worden, en je kunt je niet beter voelen. Je denkt terug aan vroeger, hoe je hier als klein kind bewonderend naar de waterval en het heldere water zat te kijken. Je mist de tijden van het klein zijn. Niet al te veel zorgen, een vrij leven, en geen echte problemen. Vroeger was je grootste probleem hooguit dat je ruzie had met je beste vriendje of vriendinnetje, nu weet je wel beter. Plotseling word je ruw uit je gedachten gehaald door een ritselend bosje en voetstappen. Je springt op en kijkt verwilderd rond. Je bent hier altijd als enige, toch? Jij bent toch de enige die van deze plek weet? Plotseling komt er een jongen tevoorschijn, en je deinst achteruit, waardoor je in het water valt. Je hapt naar adem en komt proestend weer boven. "SUPERMAN!," gilt de jongen, en hij springt in het water om je eruit te halen. Je grinnikt. Dat had op zich niet gehoeven. Enkele seconden later zit je weer veilig op het heldergroene gras. "Bedankt," zeg je tegen de jongen die naast je is komen zitten. Hij is inmiddels ook doorweekt. Je bekijkt hem eens goed. Zijn chocolade bruine haren, zijn mooie blauwe ogen, zijn perfecte gelaatstreken. Dan pas merk je dat je staart, en je wend je blik af. "Geen dank. Ik ben Louis Tomlinson," stelt hij zichzelf beleefd voor. "Ik ben [JOUW NAAM+ACHTERNAAM]," volg jij zijn voorbeeld. Hij glimlacht lief naar je. "Hoe weet je van deze plek?," vraag je hem verbaasd. Hij glimlacht. "Wel, je ging nogal overstuur hier heen, je huilde, en ik ben je gevolgd. Wie weet wat voor dingen je ging uithalen, omdat je zo overstuur was," legt hij uit. "Superman was hier om je eventueel te redden… uit het water," voegt hij er lachend aan toe. "Ja, en jij was de oorzaak daarvan," lach je met hem mee. Deze jongen heeft humor, en hij ziet er ook nog eens goed uit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (76)

  • 1DloverNL

    Louis

    1 decennium geleden
  • ultionem

    NIALLER <3

    1 decennium geleden
  • shua

    Zayn(H)(H)

    Love Him

    vervolg ??(H)(H)

    1 decennium geleden
  • pizzayn

    Vervolg !
    Harry (:

    1 decennium geleden
  • FluffyUnicorn

    Harry [:(H)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?