welke afdeling kom jij?

bij de film harry potter wordt iedereen in een afdeling verdeeld, kom er achter in welke afdeling jij komt!

Mogelijke uitkomsten

griffoendor (29 x uitgekomen)

jij bent een ware griffoendor! griffoendor staat bekend om dapperheid, ridderlijkheid, durf en moed. de oprichter van griffoendor is Goderic griffoendor. de kleuren van griffoendor zijn geel en rood. het afdelingswapen is een leeuw. elke afdeling heeft een afdelingsgeest de afdelingsgeest van Griffoendor is haast onthoofde Henk. het element van griffoendor is vuur. en het afdelingshoofd is professor Minerva Anderling.

zwadderich (8 x uitgekomen)

jij bent een ware Zwadderaar! zwadderaars sluw en schuwt niks, zolang het doel maar bereikt wordt. de oprichter van zwadderich is Zalazar Zwadderich. de afdelingskleuren zijn groen en zilver. het afdelingswapen is een slang. de afdelingsgeest van zwadderich is de bloederige baron. het element van zwadderich is water. het afdelingshoofd is Severus Sneep tot aan de lente van 1997 en daarna neemt professor Slakhoorn het over.

huffelpuf (8 x uitgekomen)

jij bent een ware huffelpuffer! huffelpuf staat bekent om zijn harde werkers die trouw en geduldig zijn. de oprichter van huffelpuf is Helga Huffeluf. de kleuren van huffelpuf zijn zwart en geel. de afdelingsgeest van huffelpuf is de dikke monnik. het afdelingswapen van huffelpuf is een das. het element van huffelpuf is aarde. het afdelingshoofd is Pomona Stronk.

ravenklauw (15 x uitgekomen)

je bent een ware ravenklauw! de leerlingen van ravenklauw zijn bij de pinken, geleerd en hebben een flinke dosis gezond verstand. de oprichter van ravenklauw is Rowena Ravenklauw. de kleuren van ravenklauw zijn blauw en brons. het afdelingswapen is een adelaar. de afdelingsgeest is de grijze dame. het element van ravenklauw is lucht. het afdelingshoofd van ravenklauw is professor Filius Banning.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • ANLE

    Zwadderich!(hoera)

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Huffelpuf, nee, dat was ik eerst. Nu ben ik een Ravenklauw ;)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?