Hungergames, story quiz introductie

ik heb dit niet een echte story gemaakt omdat ik het beter vind in quizvorm, nu kan je namelijk echt een personage krijgen dat bij je past! (of niet en dan lees je gewoon vanuit het oogpunt van het andere personage die beter bij je past(Y))

Mogelijke uitkomsten

Marianne (15) (52 x uitgekomen)

Jij bent Marianne van district 8
jij kan goed met een zwaard omgaan en bent behoorlijk snel, jij durft behoorlijk veel en bent niet snel bang. maar pas op, je bent ook heel erg klunzig!

Luna (12) (33 x uitgekomen)

Jij bent Luna, je komt uit district 12
jij bent een onschuldig klein meisje, het is zo zonde dat jij in de hongerspelen zit, jij bent gewoon voer voor de beroeps, of toch niet...

Mia (16) (4 x uitgekomen)

Jij bent Mia van district 2
jij bent lenig, snel, behendig en heel sluw. mensen moeten jou niet willen vertrouwen, want dan eindigen ze met een mes in hun rug. jouw tactiek is om net zo lang bij de beroeps te blijven tot je ze niet meer nodig hebt, en dan snij je hun keel door in hun slaap. Jij maakt best wel een behoorlijke kans om te winnen! jou wapen is een kleine rapier.

Martin (17) (0 x uitgekomen)

Jij bent martin wan district 4
Jij kan het best omgaan met een zwaard en een schild, je bent een echte krijger. je bent wel erg naïef en hebt snel medelijden. verder ben je ook heel sterk en je bent ook heel trouw. kijk uit, sommige vrienden zijn nou eenmaal niet te vertrouwen, want dit is de hongerspelen...

Rolf (12) (0 x uitgekomen)

Jij bent Rolf uit district 7
jij bent het 2de ukkie, jij bent echt volledig hulpeloos, maar er is één ding waar je wel erg goed in bent, je kan je briljant verstoppen.

Aurora (16) (34 x uitgekomen)

Jij bent Aurora van district 3
jij bent zwak, dat is een feit. in een duel zou jij verliezen, zelfs van Rolf.
maar jij hebt één heel sterk wapen, je intelligentie. als het ging om IQ zou jij makkelijk winnen, maar het gaat niet alleen om intelligentie. (maar het helpt wel)

Buck (18) (4 x uitgekomen)

Jij bent Buck uit district 2
Jij bent een echte vechtersbaas, jij hebt vaak woede aanvallen en bent een echte leider. jij bent wel behoorlijk dom, maar ook onmenselijk sterk. jij bent dus, zeg maar, nogal een dommekracht. jouw wapen is een bijl en jouw tactiek... die heb je niet! gewoon alles en iedereen doodmaken, je wordt toch niet verslagen door al die achterlijke kinderen. Denk jij...

Martijn (15) (2 x uitgekomen)

Jij bent Martijn uit district 8
jij bent erg normaal, je hebt niet specifiek een wapen waar je goed mee bent, je bent een beetje een all-rounder. jij hebt geen speciale vaardigheid ofzo, jij bent gewoon Martijn.

Hope (17) (8 x uitgekomen)

Jij bent Hope uit district 7
jij bent Rolf's grote zus en zou alles doen om hem levend terug thuis te krijgen, want je familie betekent alles voor jou. je kan goed omgaan met een speer en ook wel goed met een zwaard. jij bent de mooiste uit jouw distrikt en ook de liefste. jij heette eerst Sarah, maar iedereen noemt jou Hope, omdat dat is waar jij voor staat.

Zora (14) (7 x uitgekomen)

Jij bent Zora uit district 5
Je bent hard en verbitterd door het leven, je kan goed omgaan met een zweep, en je bent een beetje sadistisch. je hebt veel zelfvertrouwen, maar laat dat niet naar je bol stijgen!

Timothy (15) (0 x uitgekomen)

Jij bent Timothy uit district 5
jij bent heel lief en hebt echt vrienden nodig. jij zou echt nooit iemand vermoorden, je bent pacifist, dus jouw wapen is niets, alhoewel je in de oefeningen wel goed was met een zwaard. zal je overlevenmet bloed aan je handen? of zal je doodgaan omdat je niemand dood wil maken? wie weet...

Blaze (15) (1 x uitgekomen)

Jij bent Blaze uit district 10
Jij bent niet erg sterk, en dat weet je ook, maar toch kan je je soms in het gevaar storten, wat niet zo slim is. maar jij bent gewoon erg makkelijk boos te maken. je beste wapen is een dolk, want je bent best wel snel.

Shadow (14) (9 x uitgekomen)

jij bent Shadow uit district 12
jij bent snel en behendig, jij gaat directe conflicten uit de weg en probeert niet op vallen, jouw tactiek is om als allerlaatste over te blijven en dan maar op geluk vertrouwen. hij heeft geen wapen, en wil dat ook niet.

Ruby (16) (38 x uitgekomen)

Jij bent Ruby uit district 1
jij bent heel ijdel, je schoonheid is je alles, de enige manier waarop jij zou kunnen winnen is vanwege de sponsors. jij bent eigenlijk behoorlijk dom, maar gelukkig voor jou ben je een beroeps, want anders zou je nog geen seconde overleven, maar je bent wel mooi :D

Starlight (16) (1 x uitgekomen)

Jij bent Starlight uit district 1
jij bent een erg knappe jongen, en dat weet je , zo kan je veel sponsors krijgen, en misschien zelfs genade van andere (vrouwelijke) deelnemers. je bent wel goed met speren, maar ook wel met een geslepen boemerang. laat ik het zo zeggen, "You can come far with that pretty face honey."

Mariëlle (1 x uitgekomen)

Jij bent Mariëlle uit district 9
Jij bent behoorlijk gothic, je hebt geen gevoelens en anders stop je ze weg. je kan goed omgaan met een mes en een dolk. jou maakt het niets uit of je wint of niet, je hebt toch niks om naar terug te keren.

Specter (15) (26 x uitgekomen)

Jij bent Specter uit district 6
Niemand had voor de trekking ooit van jou gehoord, je gehele bestaan is een mysterie die jij zelfs niet weet, je leven is gehuld in mysteries en jij vindt het wel prettig zo, je sterkste wapen is hoe je briljant mensen krankzinnig kunt maken, door ze te "bespoken" vandaar dat je ook jezelf de naam 'Specter'hebt gegeven. jou tactiek is om gewoon te wachten tot je de één na laatste bent, en dan die persoon krankzinnig te maken, zodat hij/zij uit zichzelf van een klif springt ofzo.

Ruth (14) (0 x uitgekomen)

Jij bent Ruth uit district 9
jij bent een behoorlijk coole persoon, je laat alles maar over je heen komen, las je doodgaat, so be it! als je wint, so be it! dat is wat jou sterk maakt, niets en niemand kan jou mentaal breken.

Felix (13) (2 x uitgekomen)

Jij bent Felix uit district 6
jij bent een erg timide jongen en zou niet gauw iemand dood maken, mensen lopen zo over jou heen omdat je niet voor jezelf opkomt. laat toch niet zo over je heen lopen! doe ook eens iets terug, anders overleef je dit niet hoor!

Raptor (16) (0 x uitgekomen)

Jij bent Raptor uit district 3
Jij bent de sterkste uit jouw district, en ook de behendigste. district 3 heeft nog nooit zo'n vechtersbaas gehad als jij! jij bent de grote trots van jouw district, zal je winnen? en glorie en rijkdom mee terug naar district 3 nemen? of zal je eindigen als de zoveelste pion in de spelen? wie weet...

Lianne (16) (4 x uitgekomen)

Jij bent Lianne uit district 4
Je bent lief en aardig, en stiekem verliefd op Martin. je kan goed messen werpen, maar bent niet zoals Clove heel sadistisch ofzo. je hebt een goed gevoel voor humor en kan de sfeer altijdgezellig maken. je maakt heel gemakkelijk vrienden en je hebt bijna geen vijanden, jij bent een echt groepmens!

Heather (15) (32 x uitgekomen)

Jij bent Heather uit district 10
jij bent in het kort, de schaduw die iemand uit zijn ooghoeken denkt te zien een paar seconden voordat hij dood op de grond ligt met een mes in zijn rug. jij houdt van de schaduwen en kan volledig geruisloos sluipen. jij bent de perfecte spion en kan je uit elke situatie redden met je behendigheid en intelligentie, jij hebt niemand nodig om te winnen, jij leefde in district 10 als dievegge en jatte geruisloos de huizen van mensen leeg, als opeens de beroeps zich omdraaien en zien dat hun voorraadstapel weg is, weten we nu hoe dat komt!

Spike (15) (0 x uitgekomen)

Jij bent Spike uit district 11
Als jij ergens je zinnen op hebt gezet, is er echt niemand die je kan tegenhouden, jij bent snel, volhardent en extreem irritant met een zwaard en kan best wel behoorlijk dodelijk zijn. kijk uit vijanden! spike komt eraan!
kijk wel uit dat het niet naar je bol stijgt...

Sera (13) (14 x uitgekomen)

Jij bent Sera uit district 11
jij lijkt misschien wel lief en schattig,maar je bent een moordmachine met een zeis! wie er ook in de weg staat rijg je aan je zeis en wat je ook aanvalt gaat eraan, je zou alles doen om weer levend thuis te komen, alles!

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • HungergamesLove

    Luna :DDD

    8 jaar geleden
  • Virtues

    Een personage in mijn Hungergames story heet Ruby en komt uit district 1, LOLZ

    9 jaar geleden
  • xfascinant

    Marianna, klopt wel XD

    9 jaar geleden
  • LoveIron

    Ruby, stoer, maar ik ben niet dom

    9 jaar geleden
  • Whyjustdont

    Sera :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?