Welke jongen van de Hunger Games is jouw beste vriend?

Iedereen heeft een beste vriend nodig. Om mee te praten, je op te vrolijken of om gewoon lol mee te maken. Sommige mensen hebben een vrouwlijke beste vriend nodig, sommige een mannelijke. In deze quiz ga je op zoek wie mogelijk jouw beste vriend kan zijn.

Mogelijke uitkomsten

Peeta Mellark (39 x uitgekomen)

Jouw beste vriend is Peeta, hij is zachtaardig, behulpzaam en is er altijd voor je. Hij is een rustig type, maar extreem goed met woorden. Hij kan hele groepen mensen overtuigen van wat hij zegt. Hij zal altijd voor je willen zorgen en je helpen met problemen. Hij zo waarschijnlijk zelf zijn leven geven voor jou. Daarom is hij je beste vriend.

Gale Hawthorne (45 x uitgekomen)

Gale is jouw beste vriend. Hij is moedig, sterk en is niet bang om zijn mening te geven. Hij is behulpzaam en doet alles om de armere bevolking van Distric 12 te helpen. Doordat hij altijd eerlijk is, hebben jullie soms wat discussies/ruzies, maar het komt altijd weer goed. Dat maakt hem jouw beste vriend.

Finnick Odair (33 x uitgekomen)

Finnick Odair is jouw beste vriend. Hij lijkt misschien op het eerste gezicht een arrogante flirt, maar als je hem beter leert kennen, zie je door die laag heen een vriendelijk iemand. Hij is bereid om je te helpen, en als je verdrietig bent zal hij je opvrolijken of proberen je af te leiden. Hij kan je vaak ook helpen, doordat hij ook veel heeft meegemaakt. Dat maakt hem perfect als beste vriend.

Cato (45 x uitgekomen)

Een Beroeps als beste vriend lijkt misschien een raar idee, maar buiten de Spelen is Cato en stuk relaxter. Hij gaat altijd recht op zijn doel af en is geen opgever. Hij zal vechten voor jouw vriendschap (niet letterlijk XD) en nooit opgeven. Daarom is hij als beste vriend geweldig.

Cinna (7 x uitgekomen)

Cinna is misschien wat ouder, maar hij kan pima je beste vriend zijn. Hj is serieus en kan goed praten en luisteren, daarom kan je jouw verhaal goed kwijt. Als hij problemen heeft, wilt hij je daarmee niet lastig vallen. Daardoor zou hij weleens je bese vriend kunnen zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Clove541

    Cato🎉🎊

    7 jaar geleden
  • anna101

    gale

    8 jaar geleden
  • LoveIron

    Finnick(H)

    9 jaar geleden
  • NinaK

    Cato (Lkkr ding) <3

    1 decennium geleden
  • Undo

    Ik wist het al Cato (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?