Je rijke leven met je zoon! 3

Je lag helemaal plat van het laggen de jongens hadden nu een rood gezicht. Jij:Ik ga alvast rennen. Je staat op en rent heel hard weg. Met de jongens achter je aan.

Mogelijke uitkomsten

Hello I'M ill (19 x uitgekomen)

Ma:Nou doei meisje. Simone:Let je op de jongens? Bill:Mam we zijn geen kleine kinderen. Jij: Dat weet ik zo net niet hoor. En je ouders en Simone en Gordon lopen naar buiten en doen de deur dicht. Tom staat op en rent snel naar de wc. Je kijkt hem na en denkt"Die heeft het goed tepakken." Jami:Mama! Jij:Ja je krijgt zo eten eerst even bij Tom kijken. Jami kijkt je gek aan en speelt dan vrolijk verder met de blokken die Simone nog had gevonden. Je loopt naar de wc en kijkt voorzigtig om de deur. Tom hangt met ze hoofd boven de wc. Jij:Gaat het wel een beetje? Tom:Nee niet echt. En hij staat heel langzaam op en loopt trg naar de bank en gaat weer onder de deken zitten. Je loopt trg en ziet dat Bill slaapt. Jij:Misschien moet jij ook heel even slapen. Tom:Ja ik ga zo slapen. Jij: Oke is goed. Je pakt Jami op en gaat naar de keuken. Je zet Jami in de stoel en maakt een fles. Je maakt de fles warm ondertussen maak je voor jezelf drinken. Als de fles warm is ga je op een stoel zitten en pakt Jami uit zijn kinder stoeltje en zet hem op je schoot. Jami wilt de fles pakken maar dat mag niet van jou want dat gooit hij hem weg en ligt de melk overal. En dat wil je niet. Jami heeft al snel de fles leeg. Je zoekt een briefje en schrijft op:

==============================
Ey jongens,
Jullie sliepen dus ik d8 ik ga even boodschappen doen enzo. Ik kom zo trg. Het duurt niet lang. Ik hoop dat jullie wel snel beter worden. Nou tot zo.
kusjes aan jullie van mij en Jami.
PS als je me wilt bellen je hebt me nummer.
===============================


Je legde het briefje op tafel en pakte de buggy en zette Jami erin en liep naar buiten. Je kwam veel mensen tegen die heel gek keken dat je een baby had.
Je d8 alleen maar"Zeker nog nooit een tienermoeder gezien" Je liep langs het park en vanaf ver keek er de hele tijd iemand naar je. Toen je langs liep zei je:Zeg nog nooit een tienermoeder gezien ofzo? Je kijkt lal naar me vanaf 6 meter afstand! Jongen:Nou sorry hoor maar ik moet naar z'n mooie meid als jij wel blijven kijken. Je gaf heem een klap in z'n gezicht en liep boos door. Jami gierde het uit van de lol die hij had dat je iemand sloeg. Je kwam bij de supermarkt en kocht kip en een paar andere dingen voor jezelf en Jami en voor de jongens ook een kleinigheidje maar dat wou je in de stad doen.

Je betaalde en liep eerst naar een winkel voor een pet voor Tom. Je zag er al snel 1. Je liep naar de kassa het meisje dat daar stond vroeg:Wilt u er een naam op laten zetten? Jij:Ja graag als dat kan. Meisje: Dat word wel 10 euro meer. Jij:Maakt niet uit. Meisje: De naam is? Jij:Tom. Meisje:Over een kwartier kan je hem ophalen. Jij:Ja is goed. Je liep de winkel uit opzoek naar een sieraden winkel.
Die had je al snel gevonden en liep naar binnen. Je keek eens rond en zag al wat leuke dingetjes. Je oog viel toen op een armband met 1 grote doodskop erop en heel veel kleintjes. Je liep er mee naar de kasse en rekende af. Je liep weer trg. je liep weer die winkel binnen waar je die pet had gekocht. Hij was net klaar en je nam de pet mee. Op de trg weg had je minder last van mensen die je nakeken.
Jami:Mama? Jij:Ik ben hier ventje. Hij draaide en keek naar je hij moest lachen en dat zag er altijd zo sgattig uit.
Je deed de deur open en daar zat Gustav met de twins. Gustav:Bill en Tom vroegen of ik even langs wou komen. Jij: Oke is goed joh. Jami:Mama! Je gaf Jami Toms kado en Kami kroop naar Tom toe en gaf de tas. Jij:Goedzo grote jongen. Jij gaf Bill zijn kado ze maakte het samen open. Bill:Gaaf joh bedankt! Tom: Die pet is gaaf kijk dan Bill me naam staat erin! Bedankt! Jij:Graag gedaan hoor. Je zetten Jami op het kleed met z'n nieuwe speeltje en liep naar de keuken. Je pakte een pan en maakt soep klaar voor de jongens. Je was snel klaar want je maakte het best vaak voor je moeder als ze ziek was. Jij:Hier soep. Daar klaar je van op. En gaf de jongens soep en ging zelf in de zetel zitten en keek TV.

maby (2 x uitgekomen)

maby

Nein (0 x uitgekomen)

je leest het al

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?