Wie ben jij van Criminal Minds?

hoi, als je mijn eerdere quizzen hebt gezien, zie je dat het vooral quizzen zijn over The Hunger Games en JHutch, maar mijn favoriete tv-serie is Criminal Minds. Als jij net zo'n fan als ik ben, wil jij misschien vast wel weten op welk karakter van de serie jij lijkt.

In de uitkomsten zitten ook eerdere personages die niet meer in seizoen 8 zitten, omdat die lang in de serie hebben gezeten.

P.S. ik heb Alex Blake dus niet toegevoegd aangezien ik niet genoeg over haar weet voor een quiz met karakter beschrijving

Enjoy!!!

Mogelijke uitkomsten

Spencer Reid (29 x uitgekomen)

Sorry voor de duidelijke leukere foto van Spencer Reid MET quote, maar ik ben een grote fan dus mijn hele laptop staat vol met foto's van hem.

Jij lijkt het meeste op de knappe, slimme Spencer Reid. Spencer Reid is het jongste lid van de BAU, maar met zijn IQ van 187 red hij zich wel. Waarschijnlijk ben jij ook heel slim. Ook ben jij vaak grappig terwijl jij denkt dat je serieus doet. Je houdt er waarschijnlijk niet van om voor grote groepen mensen te moeten praten en bent beschermend voor degene waarvan je houdt.

Om nog meer te weten te komen over Spencer kun je het opzoeken op mijn blog: spencereid17.blogspot.nl
want als ik door ga vertellen zijn we dagen verder (de blog is wel in het engels)

Derek Morgan (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de knappe en gespierde Derek Morgan. Hij is sterk, kan goed "unsubs" oppakken en is beschermend tegenover zijn echte familie en zijn werk familie. Hij is goed in met mensen praten, ook voor grote groepen en vreemdelingen. Dat helpt hem vaak bij het verhoren van verdachten. Soms wordt hij aggressief als iets niet lukt (maarja, dat heeft bijna iedereen toch). Ook is hij vaak in voor grappen.

Waarschijnlijk ben jij dus ook beschermend tegen de mensen die je lief hebt, kan je goed met mensen praten en bent je vaak in voor een grap. Dit maakt jou dan ook waarschijnlijk een goede vriend.

Aaron Hotchner (7 x uitgekomen)

Jij bent de serieuze Aaron "Hotch" Hotchner. Je bent goed in taken verdelen, de leiding nemen, het overzicht zien en serieus blijven als je met een taak bezig bent. Dit kan een goede eigenschap zijn, maar het kan ook in je nadeel werken als je vrienden vrolijk en grappig even pauze houden van de taak en jij nog steeds serieus bent. Probeer daarom iets meer open te staan voor lachen.

David Rossi (5 x uitgekomen)

Jij bent de vrolijke en Italiaanse David Rossi (ondanks dat hij op deze foto niet echt vrolijk is). Jij weet precies wanneer je serieus moet zijn en wanneer je kunt lachen. Handige eigenschap voor op school of werk. Jij hebt veel ervaring met wat je doet en je kunt goed koken. Mensen hebben respect voor jou.

Jennifer Jareau (17 x uitgekomen)

Jij bent de stralende Jennifer "JJ" Jareau. In de eerste 6 seizoenen is ze geen officiele BAU profiler, maar zorgt ze voor de mediaberichten en pressconferenties. Jij bent dus waarschijnlijk goed met mensen. Ook is zij degene die de zaken uitkiest, dus je bent geen twijfelaar en kunt goed beslissingen nemen. JJ geeft alle voor haar BAU familie, en waarschijnlijk heb jij ook mensen die zoveel voor je beteken.

Emily Prentiss (12 x uitgekomen)

Jij bent de geliefde Emily Prentiss. Ondanks dat ze er pas in seizoen 2 bijkwam nadat Elle Greenaway wegging, voelde ze zich toch al snel onderdeel van de familie. Waarschijnlijk voel jij je in een nieuwe omgeving ook snel thuis. Ook is ze makkelijk in de omgang met andere mensen (verdachten, getuigen, andere agenten), en jij dus waarschijnlijk ook.

Penelope Garcia (11 x uitgekomen)

Jij bent de vrolijke technische Penelope Garcia. Ondanks dat ze met moordzaken werkt, weet ze bijna altijd vrolijk te zijn. Ze is goed met technologie en houdt van haar vrienden van de BAU. Ze houdt minder van nieuwe mensen, maar is wel altijd aardig tegen iedereen. Eigenlijk heeft elke school of werkafdeling iemand nodig zoals jij, die in donkere tijden het vrolijker maakt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Scandal

    Reid :Y)

    1 decennium geleden
  • kikilovex

    , Criminal Minds is echt een te gekke serie!!! Love It! Net zoals de meeste andere Crimes :D, jammer dat Elle & Gideon er niet bij zitten. Elle, JJ, Reid & Morgan zijn m'n favo personages :), eigenlijk allemaal wel! ;). M'n uitkomst was Aaron -,-"" en dat kan niet eens want ik ben een meisje -,-".... Jammer

    1 decennium geleden
  • 1DWriter

    Jennifer Jareau!!

    Ik ben verslaaft aan Criminal Minds
    Eigelijk aan alle misdaadreeksen...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?