Wie van de Hunger Games is jouw perfecte vriendje?

Het is de avond voordat de Spelen beginnen. Je wilt nog even ontspannen nu het kan, dus je gaat douchen en staat voor de kledingkast om een comfortabele pyjama te zoeken, als je geklop op de deur hoort. Je loopt - met je handdoek nog steeds om je heen gewikkeld - naar de deur en maakt hem open, maar je ziet niemand staan. Als je vervolgens naar beneden kijkt, zie je een opgevouwen papiertje liggen. Je raapt het op en doet de deur dicht. Pas als je op je bed zit, open je het briefje. Er staat:

"Hoi .... (jouw naam),
ik weet dat dit een raar moment is,
maar ik vind je heel erg leuk.
Als je me wilt ontmoeten,
kom dan om 21:00 naar het dak.
Ik hoop dat je komt.
Liefs,
je anonieme aanbidder"


Je bent erg benieuwd wie het is, en besluit dat je gaat. Je kijkt op de klok. Het is kwart voor negen. Snel besluit je dat je toch iets ander aan doet dan een comfy pyjama, dus je pakt een leuke jeans en een mooi topje. Je besluit dat hakken misschien iets te overdreven zijn, dus je gaat voor ballerina's. Je doet snel je haar goed en een beetje make-up op voordat je jouw kamer uitstormt. Het is één voor negen, dus je haast jezelf de trap op. Als je voor de deur staat, geef je jezelf tien seconden om tot rust te komen, voor je de deur open doet. Als je hem dan opent, zie je tot je verbazing ....





(in de uitkomst kom je niet alleen te weten wie je perfecte vriendje is en op dat dak staat te wachten, maar ik heb er een heel verhaal achter gemaakt, omdat ik het leuk vind om verhalen te schrijven. Daarom vraag ik je ook de andere verhalen te lezen, en te zeggen welk je het leukst vindt)

Mogelijke uitkomsten

Peeta (133 x uitgekomen)

"Peeta?" vraag je je hardop af, terwijl je naar je blonde districtgenoot kijkt. Als je om je heen kijkt, zie je allemaal kaarsen branden. Peeta staat op om naar je toe te lopen, en terwijl hij dat doet zie je wat hij aan heeft. Een zwarte smoking met een stropdas. In zijn hand heeft hij een rode roos. Als hij voor je staat, pakt hij je hand. Op zijn gezicht staat een zenuwachtig lachje. Hij neemt je mee naar een plek midden op het dak, tussen alle kaarsen. Hij gaat zitten op een kleedje en gebaart naast zich.Jij gaat naast hem zitten en wacht tot hij iets zegt. En da duurt niet lang. "Ik weet dat dit misschien een raar moment is om dit te zeggen, maar ik vind je heel leuk. Sinds de eerste keer dat ik je zag, kon ik mijn gedachten niet van je weg krijgen. En toen jij getrokken werd bij de Boete, wist ik dat ik eigenlijk geen kans meer had. Hier komt maar een iemand levend uit, misschien jij, misschien ik, misschien geen van ons, maar ik zal er alles aan doen om te zorgen dat jij dat bent. Want ....(jouw naam)," zegt hij, maar hij maakt zijn zin niet af. In plaats daarvan leunt hij naar voren. Terwijl zijn lippen de jouwe aanraken, gaat zijn hand door jow haar heen. Je voelt je nu zo gelukkig, dat je bijna vergeet wat hij net zei. Je trekt je terug en zegt hem: "Maar als ik win, ben jij dood. Ik wil niet zonder jou verder. Niet nu ik weet dat jij hetzelfde voelt." Zijn gezicht licht op bij het horen van die laatste zin. "We zien morgen wel hoe het verder loopt. Maar voor nu ... uhm .... (jouw naam), wil je mijn vriendin zijn?" Hij vraagt het zo lief, dat je niet kunt weigeren. Maar in plaats van een direct antwoord, leun je naar voren om hem opnieuw te zoenen. Na minuten die voelden als uren, vraagt hij: "Is dat een ja?". Waarop jij zegt: "Ja!"

Gale (57 x uitgekomen)

Voor je staat je beste vriend/jaag partner/districtgenoot (want anders zou hij nu niet op het dak van het trainingsgebouw in het Capitol zijn). "Gale, wat doe jij hier?" vraag je terwijl je naar hem toeloopt. Hij staat aan de rand van het dak, met zijn rug naar je toe. "Wachten op jou." zegt hij zoet. Je gaat naast hem staan, je handen op de rand. Zijn hand gaat langzaam naar de jouwe, tot jullie hand in hand staan. Je geeft hem een klein kneepje. Dan draait hij zch naar je toe. Ook jij draait je om. Hij gaat op één knie zitten en jij schrikt je rot. Je vindt hem ook leuk, maar je hoopt niet dat hij je nu ten huwelijk gaat vragen. Want morgen zijn de Spelen en er kan er maar één overleven. Als hij jouw geschrokken gezicht zien, zegt hij: ".... (jouw naam), wil je mijn vriendin zijn?". Je haalt opgelucht weer adem, maa zegt dan: "Maar hoe zit het dan met de Spelen morgen? Er kan er maar één winnen en -" Je begint te ratelen, maar Gale stopt je door op te staan en zijn vinger op jouw lippen te leggen. "Shh... We komen er wel uit .... (jouw naam). Maar nu, wil je mijn vriendin zijn?" vraagt hij op zijn liefste toon. "Ja, ik wil!" zeg je op de manier alsof hij je wél ten huwelijk heeft gevraagt. Hij glimlacht opgelucht en leunt naar voren. Eerst snap je niet wat hij wilt doen, totdat zijn neus bijna de jouwe raakt. Hij plaatst zijn hand op jouw wang en sluit zijn ogen. Dus jij sluit je ogen ook. Je voelt zijn warme lippen op de jouwe en bent verrast bij hoe zacht zijn handen op jouw huid voelen. Zijn normaal zo sterk uitziende handen, die met gemak de meest ingewikkelde vallen kunnen maken. Je voelt je gelukkig en zet je gedachten over de Spelen uit je hoofd. Jullie zien wel wat er gebeurt, het belangrijkste is dat jullie nu samen zijn, en morgen hopelijk ook. Na de zoen zitten jullie nog te praten. Jouw hoofd op zijn schouder, zijn ene arm om jou heen, zijn andere hand om de jouwe. Dan wordt het zwart en val je in een vredige slaap, met een droom over Gale.

Finnick (39 x uitgekomen)

In de eerste instantie zie je niemand. Je loopt naar de rand van het dak en kijkt voor je uit. Iemand heeft een grap met je uitgehaalt. Vast die stomme Cato of Marvel (in dit verhaal zit Finnick in de 74ste Honger Spelen). Als je erachter komt wie dit heeft gedaan, dan ...
En meer tijd om na te denken heb je niet, want ineens pakt iemand je bij je heupen vast. Je schrikt je rot en slaakt een kreet voor je je omdraait. Daar staat hij dan. Finnick Odair met zijn goddelijke zeegroene ogen en zijn stralende lach. "Schrok je?" vraagt hij met een lach. "Nee, ik gilde omdat ik dat leuk vind!" zeg je sarcastisch en je geeft hem plagerig een duwtje. "Ben je niet blij dat ik he ben?" vraagt hij, in een poging om serieus te zijn. "Nauw..." zeg je plagerig. Jullie barsten in lachen uit. Maar na een paar minuten, word je toch nieuwsgierig. "Dus Finnick, jij vindt mij dus leuk?" vraag je. "Uhm, ja eigenlijk wel." Ondertussen zaten jullie op de grond met jullie ruggen tegen de rand. Jij vindt hem ook leuk. Hij leunt naar jou toe en doet zijn ogen dicht. Zijn lippen tuiten een beetje naar voren. Jij houdt hem echter tegen met je hand. Snel trekt hij zich terug. "Ow..." zegt hij teleurgestelt. "Nee, dat is het niet." zeg je snel. "Morgen zijn de Spelen en-" hij stopt je. "Dus moeten we plezier maken, nu het nog kan. En morgen zien we wel." zegt hij relaxt. "Weet je, je hebt gelijk." zeg je en je legt je hand achter zijn hoofd om hem naar je toe te trekken. Jullie sluiten je ogen en je wacht tot zijn lippen de jouwe raken. Zodra dat gebeut, ga je anders zitten om dichter bij hem te zijn. Toen je net op het dak was, was het nog licht, maar nu je jouw ogen opent, is het pikdonker. "Uhm, Finnick" zeg je terwijl je naar de lucht wijst. Hij staat op om weg te gaan, maar jij trekt hem terug naar beneden. "Zullen we hier slapen?". Hij knikt instemmend en gaat zitten. Jij besluit te liggen, dus laat je jouw hoofd langzaam op zijn schoot zakken. Hij strijkt jouw haar, maar na een tijdje is hij gestopt. Je vraagt je af waarom, maar dan hoor je zacht gesnurk, dus besluit je ook te gaan slapen.

Cato (159 x uitgekomen)

Je opent de deur en schrikt je rot. Cato staat vlak voor de deur en roept redelijk hard "Boe!!!". Hij ziet dat je schrikt en begint te lachen. "Is dit een grap, Cato?" vraag je boos. "Alleen dat boe" zegt hij met een glimlach. "Dus je vindt me leuk?" vraag je, nog steeds niet overtuigd. Hij kijkt de andere kant op en loopt weg van de deur. Jij volgt hem. Hij zegt nog steeds niets. "Ben je verlegen, Cato? Durf je je gevoelens niet te uiten?" zeg je plagerig. Hij kijkt je nog steeds niet aan en je ziet dat hij in tweestrijd is met zichzelf. "Cato, wat is er?" vraag je, nu serieus en een beetje bezorgd. Hij draait zich om en kijkt je aan. Zijn normaal ijzig koel blauwe ogen lijkennu twee poeltjes met water. ".... (jouw naam), ik vind je heel leuk, en ik weet dat jij mij waarschijnlijk niet leuk vindt, een koelbloedige moordenaar, en ik weet niet of wat ik nu ga zeggen het erger maat, maar ik zal er alles aan doen en iedereen die in de weg staat vermoorden zodat jij naar huis kan." Jij laat dit even bezinken en zegt dan: "Maar hoe zit het dan met de Beroeps, en jezelf?" "Ik zal de andere Beroeps vermoorden, en uiteindelijk mezelf, wetend dat jij veilig bent." "Maar dat wil ik niet. Ik wil samen zijn ... met jou." Je zucht, want je beseft dat dat geen optie is. Hij stapt naar je toe en legt zijn handen op jouw heupen. "We komen er wel uit. Maar nu ..." Hij maakt zijn zin niet af, want hij leunt zijn hoofd naar voren. Jij legt je armen om zijn nek en kijkt een beetje omhoog, want hi is langer dan jij. Jij verdrinkt in zijn blauwe ogen tot hij ze sluit en zijn lippen de jouwe ontmoeten. Hij leunt nog verder naar voren en jj valt bijna om, dus doe je een stap naar achter. Dit herhaalt zich, tot jij een muur achter je voelt. Cato stopt de zoen en fluistert in je oor: "Wil je verkering met me?". Zijn warme adem maakt je aan het giegelen en jij zegt: "Ja, ik wil". Dan raken zijn lippen de jouwe weer, maar dat is niet de enige plek waar ze komen. Je jukbeenderen, je nek, je schouders, enz. Dan wordt het weer licht buiten. "Cato, we moeten gaan." zeg je en hij draagt je naar binnen.

Marvel (26 x uitgekomen)

Zodra je naar buitenloopt, zie je niemand. Maar dan kijk je naar rechts en toen hoopte je dat er niemand was. Want voor je neus staat Marvel, in een smoking, bos bloemen in zijn hand. "Hallo, schoonheid." zegt hij terwijl hij je de bloemen geeft. "Marvel, heeft Cato gezegd dat je dit moest doen?" zeg je geïriteerd. "Nee, nee, nee. Cato heeft hier niks mee te maken. Ik vind je leuk, .... (jouw naam). Heel leuk. En ik wilde je het laten weten voor ee van ons, je weet wel, dood is." zegt hij. "Je bent een Beroeps, Marvel. Een grote, sterke Beroeps. Jij gaat heus niet zomaar dood." zeg je. "Ja, maar Cato is veel groter, sterker, beter." zegt hij wanhopig. "Hmmm... Nu je het zegt, hij is ook knapper." zeg jij plagend, maar hij denkt dat je het meent. Je ziet dat hij verdrietig wordt, dus zeg je snel: "Grapje. Marvel, ik hoef die arrogante kwal van een Cato niet. Ik vind jou leuk, Marvel." Je toont een klein glimlachje, die er lief, maar zenwachtig uitziet. Je legt de bloemen opzij, en zegt: "Kom hier!" terwijl jij je armen spreidt voor een knuffel. Hij beantwoordt hem en je voelt zijn gespierde armen om je heen. Later die avond, na een heerlijk dinner, vraag jij Marvel: "Is er nog iets wat jij wilt doen, voordat we de arena in gaan?" "Er zijn nog zoveel dingen die ik wil doen, maar die hier niet kunnen. Maar één ding wel. Dit ..." Je verwacht dat hij je gaat zoenen, maar in plaats daarvan zet hij een rustig muziekje aan en staat op. ".... (jouw naam), wil je met me dansen?" "Ja" giegel je. Hij pakt je hand en tilt je omhoog. Hij leidt de dans, omdat jij deze dans nog nooit gedaan hebt. Op een gegeven moment laat hij je naar beneden zakken. Het enige wat je ervan werhoudt te vallen zijn Marvels armen. Hij leunt langzaam naar voren, maar het duurt je te lang. Je staat op en pakt zijn hoofd tussen jouw handen. Je zoent hem en hij schrikt eerst, maar even later ontspant hij en zoent hij terug. Terwijl jullie zoenen, dansen jullie verder. En omdat jij niet kunt zien wat je doet en hij te afgeleid is, struikel je en val je boven op hem. Liggend op de grond rol je van hem af en gaat naast hem liggen. Jullie kijken naar de sterren. "Marvel, wil je me nog wat vragen?" "Wil je -" "Want ik zeg ja!"

Thresh (24 x uitgekomen)

Je opent de deur en voor je staat de grootste tribuut die er dit jaar is. "Thresh?" zeg je verbaasd. Hi is wel de laatste die je verwacht had. Verlegen zegt hij: "Ja, uhm .... (jouw naam), ik vind je leuk." Je kijkt naar hem, maar hij kijkt niet terug. "Wil je, uhm ..., mijn vriendinnetje zijn?" "Maar hoe zit het dan met morgen?" vraag je bezorgd. "Morgen zal ik je beschermen, en daarna ook. Ik ga zorgen dat wij er levend uitkomen. Samen, hoe dan ook." zegt hij vastberaden. Hij steekt zijn hand uit. "Bondgenoten?" vraagt hij. "Meer dan bondgenoten." zeg je en je geeft hem een kus op zijn wang. Je wilt hem eigenlijk zoenen, maar je bent bang dat hij te verlegen is. Dat was nergens voor nodig, want nu zoent hij jou (weleens waar) voorzichtig op je mond. Dan tilt hij je op en zegt: "Doe je ogen dicht." Normaal hou je niet zo van verassingen, maar deze keer laat je het toe. Hij loopt even en staat dan stil. Hij zet je neer, maar zegt: "Nog heel even wachten." Dus jij staat daar een paar minuten te wachten en je hoort wat geluiden, en dan is het stil. "Mag ik nu kijken?" vraag je, nieuwsgierig naar wat je zult zien. "Ja, nu mag het." Je opent je ogen en ziet Thresh op de grond zitten, met een groot hart van rozenblaadjes om hem heen. Op een paar punten staan kaarsjes, zodat je het beter kunt zien. "Wow Thresh, het is prachtig." Achter zijn rug vandaag pakt hij een roos. ".... (jouw naam), ik wil je laatste dag hier met jou besteden." zegt hij zoet. "Thresh, dat is zo lief!" zeg je. Hij staat op en vraagt of je bij hem wilt komen. Je loopt voorzichtig naar hem toe, bang het hart te verpesten. Als je er staat, kijk je in zijn prachtige donkerbruine ogen. Hij pakt je bij je middel en maakt je afstand tussen jullie kleiner. Je legt je handen op zijn schouders en gaat op je tenen staan. Hij brengt zijn hoofd dichterbij om je te zoenen. Na wat uren leken, stoppen jullie en Thresh brengt je naar je kamer. Je wilt je gaan omkleden, dus zegt Thresh alvast: "Slaap lekker, bondgenoot." Dus jij verbetert hem: "Weltrusten, meer dan bondgenoot." Je geeft hem nog een kus op zijn wang en loopt dan naar de badkamer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • suzanna

    Cato

    8 jaar geleden
  • Liv100

    cato(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden
  • magiclove

    Peeta!

    9 jaar geleden
  • myrt3

    cato

    9 jaar geleden
  • jolientje432

    gale <3
    finnick zou ik ook heel fijn gevonden hebben :)<3<3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?