Naar welk land zou jij willen emigreren?

Nederland of België, bah, je bent het kleine, saaie landje helemaal zat. Kom er via deze quiz achter naar welk land jij het beste kan emigreren als je 'm besluit te peren!

Mogelijke uitkomsten

Easy & Classy Great-Britain (248 x uitgekomen)

Het liefst emigreer jij naar een niet al te warm land, waar de mensen klasse hebben. Dat moet de stad waar jij in gaat wonen ook absoluut uitstralen.
Al te veel drukte vind jij ook niet prettig - maar gezelligheid zit er zeker in als je naar Groot-Brittannië zou emigreren! En de taal is natuurlijk ook een groot voordeel; makkelijk te leren (en te spreken)!

Frankrijk - Romantique et Culture! (383 x uitgekomen)

Een lekker warm, maar niet te heet zonnetje? Check. Romantische, rustige plekken en oude huizen? Check. Cultuur? Dubbelcheck. Het culturistische, stylische Frankrijk is het helemaal voor jou! Frankrijk straalt cultuur en oudheid uit en daar houd jij van. C'est l'amour, mon amie!

Hot Topic Spain - Hola Guapa! (115 x uitgekomen)

De plek waarna jij zou willen emigreren moet maximale temperaturen, veel bruisende steden en avontuur bezitten. Dans, feest, FIESTA ALL DAY! In het land España zul jij je in ieder geval nooit vervelen; er is altijd wat te doen en als je je toch mocht vervelen, er is natuurlijk het strand voor wat bruinbakken! Vamos a la playa!

Oost west, thuis best - Let's stay in Holland/Belgium! (34 x uitgekomen)

Emigreren? Jou niet gezien. Een nieuwe taal moeten leren, vreemde mensen, vreemde cultuur.... brrrr! Het liefst blijf jij gewoon lekker in je eigen landje wonen, in je bekende omgeving en bij je familie en vrienden. Op vakantie, ja graag! Voor altijd? No way!

Lovely Italy - Ciao! (315 x uitgekomen)

Het leven moet draaien om genieten, genieten, genieten. Dat zul je beslist doen in Italië. Cultuur, prachtige gebouwen en oude straatjes, alle rust en natuurlijk heerlijk eten! De mensen staan ook bekend om hun gastvrijheid. Stap jij al in de eerste de beste vondel?

Fast and the... Fashion! - USA (150 x uitgekomen)

Het liefst verhuis jij naar een groot land met lekker veel mode, allerlei soorten culturen en mensen bij elkaar... In THE USA gaat alles snel en voor je het weet is er weer iets anders hot and happening! Avontuurlijk, snel en stylish - dat is Amerika! Waarom denk je dat FAST FOOD is uitgevonden in the USA? Omdat iedereen snel-snel-snel verder wil, doorgaan! Dat lijkt jou ook wel wat, want jij bent ambitieus genoeg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • memoriae

    Engeland! Yay :)
    Brits accent.., Love it!! En 1D, here we come!

    9 jaar geleden
  • tinkerbel1

    frankrijk

    1 decennium geleden
  • TeamOfBieber

    Easy & Classy Great-Britain <3

    1 decennium geleden
  • Fem

    Frankrijk!
    We gaan er inderdaad ook best wel vaak heen op vakantie, dus het klopt wel ;)
    Ik vind het daar ook echt zoooo mooi!
    Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?