kung zhu welke cavia past het best bij jou?

in deze quiz kom je er achter welke cavia van kung zhu het best bij jou past.
en deze keer de CAVIA´S!! dus niet de hamsters.
veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

tekla (5 x uitgekomen)

tekla is in staat om het vuur, dat is ook het enige dat je in zijn hart zult vinden.
tekla is de meest gevaarlijkste kung zhu die de wereld der zhu´s ooit heeft gekend.
en nu smeed hij een plan met zijn teamgenoten om de wereld der zhu´s te vernietigen!

houd van: onbekend.

houd niet van: onbekend (misshien dat het water is. weet het niet zeker)

kleur: wit, rood, zwarte handen, en vuurlitteken op ogen.

moedervlek: vuur

woont in: verborgen in de bergen

ltg. abrams (7 x uitgekomen)

De beste Marine in de Kung Zhu Special Forces is Ambrams.
Ambrams laat nooit elke hamster in de steek. Waarheid, Rechtvaardigheid en
Zhuzhu levenstijl zijn waarde die abrams bekent

houd van: onbekent

houd niet van: onbekend

kleur: donker en licht-blauw, witte snoet en poten, met rode lijnen die van ogen tot rug lopen, en 3 kleine sterren op voorhoofd

moedervlek: bliksemschicht

woont in: het paleis van zhu naast het gezonde opleidingscentrum,

samourai (2 x uitgekomen)

Bekijk ook de eerste vrouwelijke vechter om de Zhuniverse raken! Kung Zhu Samurai Hamster KZ is klaar om de strijd arena rocken.

Deze kleine dame is een taaie klant en is erop gebrand om te bewijzen dat ze heeft wat nodig is om te winnen. Interactieve en zeer spraakzaam, ze komt met haar eigen persoonlijkheid en unieke zinnen. Indien gemonteerd met haar slag armor en Tablet van Zhu (smart chip) wordt ze een geduchte Samurai krijger!

Een van de meest opvallende haarballen in het gehele bereik, KZ snijdt een indrukwekkend cijfer. Haar midnight blue bont wordt gecompenseerd door lichtere blauwe voeten, oren en hoofd. Echter, het is haar heldere witte haren die echt zet haar uit elkaar. Niet te vergeten haar moedervlek en het trio van kleine vierkante tatoeages op haar gezicht.

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: lichtblauw, donkerblauwe snoet dat doorloopt tot rug, witte haren en tatoeage op wangen

moedervlek: onbekend

woont in: Het Paleis van Zhu naast het gezonde opleidingscentrum

dogmar (0 x uitgekomen)

Een meester in vermomming en misleiding, Kung Zhu Ninja Hamster Dogmar is niet te spotten! Een van de nieuwste leden van de clan, hij is razendsnel en heeft een aantal geweldige moves. Er is nooit een saai moment in de battle arena wanneer dit onverschrokken furball opduikt.

Zijn slanke, jet zwarte vacht en de rijzende zon moedervlek gaf hem de traditionele ninja verschijning. Wat maakt echt Dogmar onderscheidend is de koele schedel ontwerp op zijn hoofd. Kleinere Kung Zhu Pets zijn bekend te trillen in zijn aanwezigheid.

Een interactieve hamster met zijn eigen persoonlijkheid en een reeks zinnen, Dogmar wordt een echte ninja meester als hij in training. Kit hem uit met battle armor en een Tablet van Zhu en zien wat hij werkelijk kan doen!

Naam: Dogmar

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

Geslacht: Man

kleur: zwart met witte schedel litteken op hoofd

Verjaardag: Onbekend

Moedervlek: rijzende zon

Woont in: Het paleis van Zhu naast de gezonde opleidingscentrum

siegeW5 (0 x uitgekomen)

Bent u klaar voor een van de coolste en heftigste hamsters aan de Zhuniverse raken?

Ze hebben niet veel brutaler komen, helderder of gekker dan Kung Zhu Samurai SiegeW5! Hij snijdt zeker een angstaanjagende figuur!

SiegeW5 eisen de aandacht met zijn sneeuwwitte vacht, grijs voeten en eng oorlog verf. Met blauw-omrande, vernauwde ogen en gewaagde zwarte wimpers, hij heeft de machtige krijger kijken uit naar een tee. Check out zijn helder rood en grijs Mohican - perfect voor opvallende schrik in de harten van tegenstanders in de strijd arena.

Elke Kung Zhu is interactief en wordt geleverd met zijn eigen unieke persoonlijkheid en zinnen. Om de echte ontketenen SiegeW5 , krijg hem in zijn strijd harnas, voeg een Tablet van Zhu en staan ​​terug als hij getransformeerd in een ruwe en stoere krijger!

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: wit, grijze poten oren en snoet, heeft grijs-rode haren met oorlogsverf op gezicht

moedervlek: misschien vuur. ik kon het niet goed zien. anders onbekend.

woont in: onbekend

cold space (0 x uitgekomen)

Kijk op een van de gloednieuwe gevechten furballs aan de battle arena hit! De Kung Zhu Ninja Hamster Koude Space is een koele klant met enige serieus geweldige moves. Krijg deze kleine jongen in de ring en kijken als hij ontketent een storm op zijn tegenstanders!

Net als alle andere ninjas, Cold Space neemt zijn opleiding serieus en is altijd op zoek naar manieren om zijn gevechten techniek te verbeteren.

Hij heeft zeker geen probleem intimiderend tegenstanders. Zijn donkere grijze en witte vacht misschien wel vrij normaal maar zijn elektrisch blauw en wit Mohican is behoorlijk wild! Bekijk ook de blauwe molecuul tatoeages op zijn gezicht en de witte moedervlek op zijn rug. Koude Space snijdt een opvallende figuur onder de andere Kung Zhu Pets .

Naam: Cold Space

Geslacht: Man

Verjaardag: Onbekend

Moedervlek: Onbekend (kon het weer niet goed zien)

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: grijs, witte poten en snoet met blauw-witte haren en tatoages op gezicht

Woont in: Het paleis van Zhu naast de gezonde opleidingscentrum

LO (0 x uitgekomen)

Een recente toevoeging aan het vechten ploeg, Kung Zhu Special Forces Hamster LO is klaar voor de battle arena rocken.

Wat weten we over dit vers vechten haarbal? Voor starters, IO is een meester van camouflage die kan bewegen door natuurlijke terrein volledig onopgemerkt. Het is allemaal neer op zijn kakigroen bont en bruine aftekeningen. De witte lijnen rond zijn ogen en speciale schedel moedervlek zijn de enige herkenningstekens IO anderen toestaat om te zien.

Of vechten het uit in de arena of op een geheime missie, IO kan nemen op elke uitdaging die naar hem is gegooid.

Pop deze kerel in zijn strijd armor heeft, geef hem een ​​Tablet van Zhu en achteruit als zijn ware persoonlijkheid is ontketend! Interactieve en zeer energiek, IO wordt compleet geleverd met zijn eigen set van zinnen.


houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: kaikgroen bond met bruine aftekeningen, witte lijnen rond zijn ogen

moedervlek: schedel

woond in: onbekend

jammer (0 x uitgekomen)

Een gloednieuwe gevechten furball heeft zojuist gemeld voor plicht! Kung Zhu Special Forces Hamsters hebben Jammer gerekruteerd om hun team van ruwe en stoere soldaten. Zeer enthousiast om zijn strepen verdienen in de battle arena, deze kleine kerel is klaar voor alles.

Dankzij zijn heldere blauwe vacht en ongewone markeringen, Jammer snijdt een pretty cool figuur. Zijn heldere blauwe vacht en witte schedel moedervlek maken hem onmogelijk te missen. Voeg dat wit oogmasker in de mix en je hebt een Kung Zhu Pet die meer onderscheidend vermogen heeft dan de meeste.

Interactief en altijd in beweging, Jammer heeft een unieke persoonlijkheid en een reeks zinnen. Zodra hij in de strijd armor en klaar voor de training, is zijn wilde vechtstijl ontketend.

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: blauwe vacht, met wite oogmasker en grijze poten en snoet

moedervlek: schedel

woond in: onbekend

goslar (0 x uitgekomen)

Een waardige tegenstander in de strijd arena, Kung Zhu Samurai Hamster Goslar snijdt een angstaanjagende figuur! Hij is een ruw en hard furball en heeft zijn billijk aandeel van de oorlogswonden.

Onbevreesd en ongelooflijk sterk, hij deinst nooit weg van een gevecht.

Alle hamsters zijn interactief en hebben hun eigen persoonlijkheid en zinnen. Goslar is geen uitzondering. Wanneer u zich niet aangekleed in zijn warrior armor en uitgerust met haar 'Tablet van Zhu' (dat is een smart chip voor u en mij) dat hij verandert in een lean, gemiddelde, vechtmachine!

Je zal zeker niet Goslar missen in een menigte van Kung Zhu Hamsters . Zijn donkere grijze vacht wordt gecompenseerd door heldere gele voeten, oren en mond. Een gele ooglapje en Samurai moedervlek geef hem een heel bijzondere uitstraling.

Naam: Goslar

Geslacht: Man

houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

Kleur: donker grijs met gele poten en snoet met scar en ooglapje

Moedervlek: samurai

Woont in: Het Paleis van Zhu naast de gezonde opleidingscentrum

Sphinx (0 x uitgekomen)

Dit Samurai Master betekent business! Kung Zhu Samurai Hamster Sphinx zal de battle arena in brand gestoken.

Samen met Goslar, KZ en Siege, vormt hij een gloednieuwe angstaanjagende gevechten team. Kijk uit Special Forces en Ninja Warrior Hamsters! Dit kwartet neemt geen gevangenen.

Sphinx is een koele klant die nooit verliest zijn hoofd in de battle arena. Check out zijn pluche grijze vacht en heldere blauwe voeten. Op zijn rug zult u een echt cool Samurai kastanjebruin moedervlek vinden en zijn gezicht is voorzien van drie kastanjebruine strepen aan te passen.

Interactief en met zijn eigen unieke persoonlijkheid en een reeks zinnen, Sphinx is een van een soort. Zette hem in zijn strijd harnas, voeg een magische Tablet van Zhu en kijken als hij verandert in een onbevreesde vechtmachine


houd van: onbekend

houd niet van: onbekend

kleur: grijs met blauwe snoet poten en oren, heeft 3 litteken strepen op gezicht

moedervlek vuur

woond in: onbekend

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?