wat is je perfect afspraakje

een afspraakje opkomst en geen idee wat je gaat doen. geen nood hier vind je wat perfect voor jou.
( waarom voor jou perfect en niet voor jouw date omdat je alleen zo kan weten of zij/hij je gaat accepteren hoe je echt bent )

Mogelijke uitkomsten

zo romantisch als zonsondergang (52 x uitgekomen)

een etentje in een restaurant of een picknick op het strand met aardbeien in chocolade of een ander fruit of slagroom en een tentje opzetten te samen en s'avonds de zonsondergang bekijken. daarna aan een kampvuur zitten en marshmallows delen en samen de sterren bekijken en in elkaars armen in slaap vallen is echt jouw ding. 1 tip pak geen gsm mee da kan alles verpesten!

schattig verlegen (33 x uitgekomen)

naar de cinema gaan en een romantische film zien en voorzichtig haar of zijn hand vasthouden. en dan als de film gedaan is dan ga je mee naar haar of zijn huis en dan jullie eerste kus. terwijl je ouders/zussen/broers zitten te gluren XD

dark love tot het einde (21 x uitgekomen)

je gaat bij je liefje. maar de ouders vinden je onbenul. dus spreken jullie stiekem af in het bos en daar blijven jullie maanden vluchten van het gevangen leven maar eenmaal jullie op het punt van gevonden te worden plegen jullie allebei zelfmoord en gaan jullie als twee engelen voor eeuwig bij elkaar naar de hemel O:-)

psycho hartenbreker (22 x uitgekomen)

jij gaat gewoon gaan zwemmen en dan gaan jullie naar een hotel en als je eenmaal klaar bent vermoord je hem/haar en ga je naar de volgende

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?