Welk totemdier ben jij?

Wou je altijd al weten welk totemdier je bent volgens je geboorte dag? Kom het hier te weten.

Mogelijke uitkomsten

Valk (17 x uitgekomen)

De Valk is actief, onderzoekend, avontuurlijk en krachtig. Hij heeft geduld en doorzettingsvermogen, maar is soms iets te onverdraagzaam en te egoïstisch.

Bever (20 x uitgekomen)

De Bever is vindingrijk en werkt methodisch, hij is vastberaden, zakelijk en heeft doorzettings- en aanpassingsvermogen. Hij kan soms te star of te koppig zijn.

Edelhert (10 x uitgekomen)

Het Edelhert is alert, vriendelijk, intellectueel en heeft humor. Hij kan zich goed concentreren en is sympathiek. Ook kunnen er wisselende stemmingen zijn en rusteloosheid.

Specht (16 x uitgekomen)

De Specht is emotioneel en gevoelig, kwetsbaar en beschermend, fantasierijk en teder, intuïtief en vergevingsgezind. Soms onderhevig aan stemmingen en zelfmedelijden.

Zalm (14 x uitgekomen)

De Zalm is trots, energiek en enthousiast. De Zalm is grootmoedig en tolerant, rechtvaardig en creatief, maar soms ook arrogant en dominerend.

Bruine beer (19 x uitgekomen)

De Bruine Beer is praktisch, tolerant en optimistisch. Hij is bescheiden en punctueel, maar kan soms ook lui zijn, pietluttig of te sceptisch.

Kraai (14 x uitgekomen)

De Kraai is charmant en vriendelijk, idealistisch en romantisch, diplomatiek, tolerant en onpartijdig. Maar soms is de Kraai te goedgelovig of te onzeker en kan geen beslissingen nemen.

Slang (12 x uitgekomen)

De Slang leeft intens, is impulsief en geheimzinnig en heel ambitieus. de Slang is vastberaden, maar soms ook erg koppig, jaloers en wantrouwend. Ook is de Slang creatief en heeft ze aanpassingsvermogen.

Uil (18 x uitgekomen)

De Uil is joviaal en avontuurlijk, onafhankelijk en veelzijdig, enthousiast en optimistisch, een warme persoonlijkheid. Maar soms te heftig, tactloos en overdreven.

Sneeuwgans (17 x uitgekomen)

De Sneeuwgans is betrouwbaar en voorzichtig, ambitieus en volhardend, sociaal en efficient. Soms is ze ook pessimistisch en veeleisend voor anderen.

Otter (12 x uitgekomen)

De Otter is vriendelijk, onafhankelijk en onconventioneel. Hij is moedig, vindingrijk en alert. Maar soms is hij tactloos en te eigenzinnig.

Wolf (14 x uitgekomen)

De Wolf is welwillend, grootmoedig en zachtaardig. Hij is gevoelig en sympathiek, creatief en intuïtief, maar soms niet zo erg praktisch.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • inktzwart

    Edelhert... Nee... Mijn totemdier is eigenlijk een torenvalk.

    9 jaar geleden
  • Amica

    Uil Bwah
    Mijn totem is eigenlijk een ara

    9 jaar geleden
  • xRockyFunkyDuck

    Zalm, haha, dat klopt over het algemeen niet: ik ben niet dominerend, arrogant of energiek! Wel een leuk idee :p

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Bever. Klopt (:

    9 jaar geleden
  • StarShineX

    Spechttt, i'm sorry maar dat klopt eigenlijk niet echt. Maar toch leuk gedaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?