Wie uit Harry Potter past het beste bij jou?

Harry Potter is een bekende serie, geschreven door J. K. Rowling, maar bij wie pas je het beste? B.T.W voor de gein hebben we Harry er uit gelaten, dus als je hem mist, vandaar dus ;). En als het gewenste antwoord er niet tussen staat moet je maar gewoon iets aanklikken wat er het dichtst bij in de buurt komt of wat je wil dat het antwoord is. Heel veel maakt het toch niet uit.

Mogelijke uitkomsten

Ron Wemel (267 x uitgekomen)

Ron is een goede vriend van Harry, hij is niet de beste tovenaar en soms een beetje klungelig, maar hij is wel trouw en moedig, waardoor je je zeker niet hoeft te schamen dat dit als resultaat is uitgekomen!

Hermelien Griffel (81 x uitgekomen)

Hermelien is een vriendin van Harry, heel slim, een goede heks (voor degenen die het niet weten, heks is in de Harry Potter boeken niet negatief bedoeld, maar gewoon de vrouwelijke aanduiding van 'tovernaar'), maar het gaat bij haar af en toe een beetje moeilijk als iets niet volgens de regels gaat. Al met al kun je tevreden zijn met dit resultaat.

Marcel Lubbermans (61 x uitgekomen)

Hij is soms (lees: bijna altijd) een beetje onhandig, maar in kruidenkunde is hij bijvoorbeeld weer wel goed, en heeft zijn hart op de goede plek zitten (je weet wel, daar achter het borstbeen, tussen de longen) en is uiteindelijk ook weer een goede uitkomst.

Draco Malfidus (125 x uitgekomen)

Over dit personage heb ik weinig goeds te melden, maar je zou wel kunnen zeggen dat hij op een zekere manier slim is.

Dwaaloog Dolleman (155 x uitgekomen)

Dwaaloog Dolleman is een goede tovenaar, lid van De orde van de Feniks, maar is niet altijd de zachtaardigste en is erg serieus (op momenten dat het niet altijd hoeft).

Het kaartje van de Zweinsteinexpress, gebruikt door Harry. (11 x uitgekomen)

Het kaartje van Harry is gemaakt van perkament of papier, grote kans dus dat het uit het tropisch regenwoud komt, maar het kan net zo goed van een boom komen uit een willekeurig bos in Nederland. Het kaartje is vervolgens gemaakt en Harry heeft het in zijn handen gehad. Dat is dus best bijzonder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?