Wie ben jij van de '104th Trainees Squad' uit de anime Shingeki no Kyojin?

Shingeki no Kyojin is een anime die op dit moment wereldwijd ontzettend populair is. In het kort gezegd gaat het over een wereld waarin, honderd jaar voor het verhaal van de anime begint, de mensheid bijna is uitgestorven, doordat zij is verwoest door enorme wezens, genaamd 'Titans'. De overgebleven mensen zijn gedwongen zich terug te trekken binnen drie enorme muren, 'Wall Maria', 'Wall Rose' en 'Wall Sina'. De mensheid leeft hier honderd jaar in vrede, al is het een vrede vol angst. Het verhaal van de anime begint als een enorme Titan aan de andere kant van Wall Rose verschijnt, de muur verwoest en zo alle Titans naar binnen leidt, naar de enorme kooi waarin de mensheid zich al die jaren heeft opgesloten.
Het verhaal volgt verschillende personages, met als belangrijkste personages Eren Jaeger, Mikasa Ackerman en Armin Arlert. Naast deze drie personages zijn er nog velen anderen die voorbij komen en ieder van hen heeft zijn eigen persoonlijke kenmerken en interesses. In deze quiz wordt gericht op de personages uit de '104th Trainees Squad', een trainingsgroep van het leger dat de strijd met de Titans aangaat. Op wie van de personages uit de groep lijk jij het meeste? Vul deze quiz in om het uit te vinden!
Het is niet noodzakelijk om ontzettend veel kennis van Shingeki no Kyojin te hebben om deze quiz te kunnen maken, de informatie die ik hierboven heb gegeven is voldoende.

Deze quiz bevat geen spoilers.

~voor de quizwedstrijd van Clary, Cosima en Sagitta.

Mogelijke uitkomsten

Eren Jaeger (22 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Eren Jaeger!
Eren is een vijftienjarige jongen die aanwezig was op de dag dat de Titans Wall Maria doorbraken. Om die reden haat hij de Titans met heel zijn hart en is het zijn doel om alle Titans uit te roeien.
Eren is koppig en impulsief, wat resulteert in zijn hartenwens om de mensheid te beschermen tegen de Titans en uiteindelijk de wereld buiten de muren te kunnen ontdekken. Ook hecht Eren veel waarde aan vriendschap en zal hij altijd zijn leven op het spel zetten om het leven van zijn vrienden te redden. Eren is erg ongeduldig, waardoor hij zichzelf vaak in leven-of-dood-situaties brengt en hij gered moet worden door zijn vrienden.

Mikasa Ackerman (26 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Mikasa Ackerman!
Mikasa is het vijftienjarige geadopteerde zusje van Eren en ze geeft ontzettend veel om hem. Haar persoonlijkheid is daarom ook erg door hem beïnvloed.
Mikasa is erg gesloten en spreekt niet bijzonder veel, maar ze geeft ontzettend veel om haar vrienden, vooral om Eren en Armin, en ze ziet hen als familie die ze nooit mag verliezen. Mikasa ziet - zoals Eren haar ooit heeft verteld - de wereld als een harde, koude plek, waarin men moet vechten om te overleven. Dit heeft er mede toe geleid dat Mikasa zichzelf heeft kunnen trainen tot één van de beste soldaten ooit.
Mikasa heeft een sterke wil en wil nooit als een 'zwak' persoon overkomen in het bijzijn van anderen. Ze weet goed wat 'goed' en 'slecht' is, maar zal Eren altijd beschermen, zelfs al wordt dat gezien als iets 'slechts'.

Armin Arlert (32 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Armin Arlert!
Armin is een vijftienjarige jongen en de jeugdvriend van Eren en Mikasa. Ook hij heeft de dag waarop de Titans Wall Maria braken met eigen ogen gezien.
Hij is fysiek erg zwak en dat weet hij ook, maar hij is meer dan nuttig als soldaat met zijn tactische inzicht, dankzij zijn hoge intelligentie.
Als kind was Armin erg timide en in combinatie met het feit dat hij fysiek niet sterk is, was hij vroeger vaak een mikpunt voor pesters. Hij weigerde altijd terug te vechten en moest uiteindelijk gered worden door Eren en Mikasa. Als resultaat hiervan heeft Armin, nog steeds, een behoorlijk laag zelfbeeld, maar in de loop der tijd is dat minder geworden. Armins grootste droom is om de wereld buiten de muren te ontdekken en deze droom deelt Eren met hem, wat de reden is voor hun sterke band. Hoewel hij een stuk minder sterk is als zijn vrienden, blijft hij doorzetten totdat hij qua niveau bij hen is.

Jean Kirschtein (14 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Jean Kirschtein!
Jean is een vijfienjarige jongen die het grootste gedeelte van de serie de rivaal en tegenhanger van Eren is. Dit komt omdat hun persoonlijkheden erg botsen en zelfs bijna tegenovergesteld zijn.
Jeans beste punt is dat hij altijd zegt wat hij wil zeggen, zelfs als hij zelf weet dat het niet slim is en zelfs voor conflicten kan zorgen. Hij is heel erg eerlijk en heeft begrip voor de 'zwakken', waardoor hij een goede leider is en vaak juiste beslissingen weet te maken in noodsituaties.
Wel is hij behoorlijk pessimistisch wat betreft de strijd tegen de Titans, wat ook weer heel erg botst met Erens idealistische kijk op de zaken.

Annie Leonhardt (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Annie Leonhardt!
Annie is een meisje dat samen met Eren en alle anderen in dezelfde trainingsgroep heeft gezeten en nadat ze zijn geslaagd, scheiden hun wegen omdat Annie ervoor kiest bij de Military Police te gaan, in tegenstelling tot bij de Scouting Legion zoals Eren en de anderen.
Ze is erg op zichzelf en sluit zich vaak af van alle anderen, wat resulteert in het feit dat ze moeilijk vrienden kan maken. Daarnaast is ze behoorlijk onverschillig en is ze niet bereid veel moeite te doen voor - in haar ogen - nutteloze zaken, zoals bijvoorbeeld vriendschap. Wel is ze gefascineerd door mensen die bereid zijn te sterven voor de zaken waar zij in geloven - eigenlijk mensen die het tegenovergestelde van haar zijn.

Sasha Braus (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sasha Braus!
Sasha is een meisje dat ook tegelijkertijd met Eren en de anderen is geslaagd voor de militaire training. Net als hen koos ze ervoor bij de Scouting Legion te gaan, ook al is ze als de dood voor de Titans.
Sasha is een erg vriendelijk meisje dat, ook in het bijzijn van haar vrienden, de neiging heeft erg beleefd te spreken, met als reden haar accent van het platteland waar ze vandaan komt te verbergen. Ze heeft een behoorlijk excentrieke persoonlijkheid en is af en toe ook een beetje onnozel, wat duidelijk wordt in een scène waarin ze een aardappel steelt uit de keukens van hun trainingsplaats (om deze reden is haar bijnaam ook wel 'Potato girl').
Sasha eet veel, maar daar is een reden voor; ze komt namelijk uit een gebied waar veel problemen met de aanwezigheid van voedsel waren.

Christa Renz (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Christa Renz!
Christa is, net als de meeste belangrijke personages, tegelijkertijd geslaagd voor de militaire training met Eren en de anderen, in de '104th Trainees Squad'. Ze is nogal verlegen, maar heel erg aardig, zoals duidelijk wordt in een scène waarin ze de keuken binnen sluipt om een stuk brood te halen voor Sasha, die voor straf vijf uur lang rondjes moest rennen.
Wel vindt ze het vaak moeilijk om te reageren op bepaalde situaties, waardoor ze wel een beetje onzeker is. Christa wil graag als een goed persoon worden gezien. Daarnaast is ze iemand die snel huilt, terwijl ze toch dapperder is dan ze eruit ziet.
Ze is extreem populair in de Trainees Squad, vooral bij de jongens.

Conny Springer (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Conny Springer!
Conny is ook een jongen die bij de '104th Trainees Squad' hoorde en besloten heeft bij de 'Scouting Legion' te gaan. Hij heeft een extraverte persoonlijkheid; hij is emotioneel en probeert, in welke situatie dan ook, altijd iedereen op te vrolijken. Conny is niet bang in de strijd en laat de kans op een gevecht met een Titan nooit gaan. Zijn zwakke punt is dat hij niet al te slim is.
Conny is goed met vriendschappen en heeft daarom ook veel vrienden, aan wie hij veel waarde hecht.

Ymir (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Ymir!
Ymir is een complex en mysterieus personage, dat veel geheimen houdt. In eerste instantie lijkt ze zelfzuchtig, cynisch, bazig, sluw, niet coöperatief en confronterend, maar toch is ze, onder haar masker, erg aardig, vooral tegen Christa. Ze kan er niet goed tegen als mensen niet zichzelf zijn.
Ymir geeft ontzettend veel om Christa en ze ziet het als haar taak om haar koste wat kost te beschermen.

Reiner Braun (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Reiner Braun!
Reiner is behoorlijk gepassioneerd en heel loyaal. Door de rest van de '104th Trainees Squad' wordt hij gezien als het 'grote broer figuur'. Hij is ontzettend serieus en adviseert de andere soldaten dat ook te doen. Wel heeft hij een goed hart en de neiging om eerst aan anderen te denken voor hij aan zichzelf denkt. Hij is dan ook niet bang om zichzelf op te offeren voor een ander.

Bertholdt Fubar (2 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Bertholdt Fubar!
Bertholdt is een stil persoon, die bijna nooit wordt gezien zonder zijn beste vriend Reiner. Hij heeft een zwakke wil en de neiging om de rest te volgen. Ook wordt hij beschreven als een persoon met veel potentie, maar hij neemt er te weinig initiatief voor.
Hij is iemand die erg op de achtergrond blijft, totdat het echt nodig is om op de voorgrond te treden.

Marco Bodt (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Marco Bodt!
Marco is erg idealistisch en hecht veel waarde aan het welzijn van anderen, meer dan aan zijn eigen interesses. Hij weet goed wat zijn eigen tekortkomingen en zwakke punten zijn en weet daar erg goed mee om te gaan. Door de anderen wordt hij gezien als een echte leider. Ook weet hij goed anderen te beoordelen en te steunen. Daarnaast heeft hij ook een talent om de chaos in een groep te herstellen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Sev

    Eren Jaeger. Ja, die zie ik wel. Nice, leuke quiz!

    6 jaar geleden
  • Suburbiax

    ARMIIIIIIIIIN :)

    7 jaar geleden
  • Leaticia

    Armin.
    K wil Sahsa :d

    8 jaar geleden
  • unisparkle

    Mikasa c;

    8 jaar geleden
  • Schack

    Jean. Ja, dat klopt wel. Soort van. Denk ik. :')

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?