Bij welke Warrior Cat clan hoor jij?

Ben jij ook zo in de ban van de serie Warrior Cats? Dan moet je zeker deze quiz eens doen, en ontdek in welke clan (of tweebeennest, of gewoon als eenling) jij thuishoort!

Mogelijke uitkomsten

Donderclan (231 x uitgekomen)

Jij bent een trouwe krijger van Donderclan!
De Donderclankrijgers

(afgezien van Tijgerster dan, die vroeger een Donderclancommandant was)
zijn in het algemeen heel erg loyaal aan hun leider(/ster). Ze komen andere clans te hulp als die om hulp vragen, en proberen te vrede te bewaren tussen alle clans. En daar worden ze zelf vaak het slachtoffer van...

Schaduwclan (13 x uitgekomen)

Ben jij een volger van Tijgerster, of gewoon een kat die ongelukkig in de Schaduwclan is geboren? Alles is mogelijk.
Maar voor Tijgerster waren de Schaduwclankrijgers in het algemeen sterk en dapper, maar ze hebben al meerdere malen de krijgscode overtreden en zijn niet altijd eerlijk tegenover ander clans, vooral onder de leiding van hun voormalige leider Brokkelstaart. De clan heeft al meerdere problemen gehad, van ziektes die de clan helemaal uitroeien tot slechte leiders...

Rivierclan (109 x uitgekomen)

De Rivierclankatten wonen dichtbij de rivier en zijn daarom uitstekende visvangers. Ze zijn net als de Donderclankatten altijd bereid om andere clans in nood te helpen, maar er staat dan meestal wel iets tegenover.

Jullie nieuwe leidster Luipaardster wil wellicht het beste voor haar clan, maar ze begaat een grote fout door met Tijgerster in zee te gaan.

Windclan (36 x uitgekomen)

De Winclankrijgers weten niet snel wanneer ze een andere clan dank verschuldigd zijn. Toen Vuurhart (Rufus, Vuurpoot of Vuurster, kies jij maar hoe je hem noemt) en Grijsstreep (of Grijspoot) jullie terug haalden naar jullie territorium en jullie zo hadden gered, hebben jullie maar weinig blijk van dank getoond. Maar De Winclankrijgers zijn absoluut geen lafbekken en het zijn eervolle strijders.

Jij bent een Eenling. (38 x uitgekomen)

Jij hoort niet bij een clan en vindt dat je prima voor jezelf kunt zorgen. Jij vindt het maar niets om je te laten vertroetelen en verwennen door Tweebenen, maar je hebt ook geen zin om je te voegen bij een clan. Sommige katten hebben geen vertrouwen in eigenwijze Eenlingen zoals jij. Rogge is een Eenling uit de Warrior Catserie, en heeft de Donderclankatten al meerdere malen uit de nood geholpen.

JIj bent een poesiepoes. (6 x uitgekomen)

Jij bent hoogstwaarschijnlijk in een Tweebeennest geboren, en je bent zo gewend geraakt aan je verwende, onbezorgde leventje dat je er geen afscheid van zou kunnen nemen. In tegenstelling tot wat sommige clankatten denken heb jij wel een familie: jij bent trouw aan de Tweebenen die jou met zoveel liefde verzorgen en voeden. Jij zou hen niet kunnen missen en al zeker niet kunnen inruilen voor het ruige clanleven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Nightfur

    RiverClan 🌊

    3 maanden geleden
  • Goudsblad

    Ik zou van nature een DonderClankat zijn Lawl!!! :P

    9 jaar geleden
  • Tigerstar

    Schaduwclan!!!

    1 decennium geleden
  • Livy

    Ik ben een poesiepoes :D

    1 decennium geleden
  • LeafpoolX

    Rivierclan :)

    Jeeey <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?