Heb jij magische krachten?

magie zit in alles, ook in jouw! misschien ben jij wel een bijzondere gedachtelezer, kun jij de toekomst voorspellen of kan jij dingen bewegen door eraan te denken!?

Mogelijke uitkomsten

Magie nog niet gevonden (36 x uitgekomen)

jouw magische krachten hebben zich nog niet geuit, maar dat zal snel komen! probeer meer op te letten op wat je denkt en voelt.

gedachtenlezen (5 x uitgekomen)

jij hebt een speciale kracht, jij kan gedachten lezen! je hoort vaak stemmen in je hoofd, waarvan je misschien niet weet van wie ze zijn. dat zijn de gedachten van de mensen om je heen. let goed op en onderzoek van wie de stem kan zijn. dit is een erg handige kracht!

bewegen door te denken (0 x uitgekomen)

jij kan voorwerpen laten bewegen door het voor je te zien! waarschijnlijk lukt het niet altijd, en moet je goed oefenen voor je spullen ver kan verschuiven of grote voorwerpen laten bewegen. maar als je je blijft concentreren zal het je lukken!

praten met geesten (96 x uitgekomen)

als je denkt dat je alleen bent, heb je toch het gevoel dat je niet helemaal alleen bent. je hebt vaak het gevoel dat mensen naar je kijken, wat een ongemakkelijk gevoel geeft. maar je hoeft niet bang te zijn, want het zijn geesten! onzichtbar voor anderen, onhoorbaar voor anderen. maar jij kan ze horen en/ of zien! geesten voelen zich vaak alleen, praat met ze over nu. misschien krijg jij ook nog bijzondere dingen te weten!

toekomst voorspellen (21 x uitgekomen)

zonder dat je weet, voorspel jij de toekomst! je hebt het vaak goed en als je ergens aan denkt, zoals een ander onderwerp tijdens een gesprek, verandert het gespreksonderwerp naar het onderwerp wat jij in gedachten had! erg ver ben je nog niet, met deze kracht. maar als je doorzet, kan je steeds verder voorspellen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Sachiko

    Geesten,
    jah het klopt wel, maar k vind het best wel eng..

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Magie nog niet gevonden.

    Uhm shit.

    (Btw, dit is Kees :), ik heb mijn username veranderd van Lasseth naar Thangurel (dus).)

    9 jaar geleden
  • Merchantson

    " Praten met geesten" niet echt juist gezegd gezien dat ze niet letterlijk praten. en ik praat ook niet met geesten.... Nouja moeilijk uitleggen maar oké (; leuke quiz.

    9 jaar geleden
  • Florets

    Mijne klopt niet echt :/
    Ik zie juist meer dan de mensen om mij heen, maar die staat er niet bij xD

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Met geesten praten klopt wel een beetje ben paranormaal begaaft

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?