Wie zou jij willen zijn van Game of Thrones?

De titel zegt het eigenlijk al: wie zou jij graag willen zijn van Game of Thrones? Er ontbreken wel een paar personages, maar ik zit er aan te denken die binnenkort in een nieuwe quiz te zetten

Mogelijke uitkomsten

Daenerys Targaryen, Mother of Dragons (42 x uitgekomen)

Dany is een sterke jonge vrouw. Ze weet wat ze wil, en deinst er niet voor terug om dat te krijgen. Zoals ze zelf zegt:
'I am Daenerys Stormborn, of the Blood of Old Valyria, and I will take what is mine. With Fire and Blood... I will take it.'

Robb Stark, the King in the North (25 x uitgekomen)

Jij wilt graag Robb Stark zijn, de jonge koning in het Noorden. Met je Direwolf Grey Wind aan je zijde kan je alles aan. Maar pas op voor hen die wraak willen nemen!

Arya Stark (44 x uitgekomen)

Jij wilt graag Arya zijn. Ze is bekend onder vele namen, dit alles om haar eigen identiteit verborgen te houden. Maar zij heeft als grote vriend Needle, en weet hier steeds beter mee om te gaan.

Sansa Stark (16 x uitgekomen)

Sansa kan soms wat naïef over komen, maar diep van binnen schuilt er ook in haar een vechter.

Joffrey Baratheon, King of Westeros (10 x uitgekomen)

Als jonge Koning, geboren uit incest, kan hij soms wat arrogant over komen (alhoewel, soms...). Hij krijgt alles wat hij wilt, hij is immers de koning!

Tyrion Lannister, the Imp (12 x uitgekomen)

Tyrion heeft al vele obstakels moeten overwinnen. Tot nu toe heeft hij het nog gered. Het vervelende voor hem is, hij heeft het goed voor met het land en met zijn vrienden, en hij handelt hier ook naar, maar niemand dit ziet of waardeert.

Jon Snow, Lord Snow (13 x uitgekomen)

Als bastaard geboren, en daardoor een moeilijk leven gekregen. Hij droomt er van zijn land te dienen en gaat daarom naar de Muur in het Noorden. Gelukkig heeft hij ook een Direwolf aan zijn zijde, Ghost, en een bastaardzwaard, gekregen van de Lord Commander Mormont, Longclaw.

Cersei Lannister (6 x uitgekomen)

Als jonge vrouw getrouwd met Robert Baratheon, Koning van Westeros, werd zij Koningin, in eerste instantie tegen wil en dank. Voor haar kinderen heeft ze alles over en ze ziet hun 'fouten' over het hoofd, vooral van haar oudste zoon.

Jaime Lannister, Kingslayer (9 x uitgekomen)

Tweelingbroer van Cersei. Al is hij een Lannister, soms blijkt hij voor rede vatbaar te zijn, helaas niet altijd... Eén van de beste ridders die de Koningsgarde ooit heeft gehad. Hij houdt veel van zijn zus en broertje.

Theon Greyjoy, Prince of the Iron Islands (11 x uitgekomen)

Theon is als kind bij de Familie Stark komen wonen, als een garantstelling dat zijn vader niet nog eens het land aan zou vallen. Later blijkt hij helemaal vervreemd van zijn familie te zijn, wat hem duur komt te staan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • HappiIy

    Mother of dragons!

    9 jaar geleden
  • narcissus

    The King in the North :Y)

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Robb:)

    9 jaar geleden
  • Schack

    Dany. :Y)

    9 jaar geleden
  • Medb

    Arya Stark!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?