Welk huisdier past het best bij jou?

We hebben allemaal zo onze eigen voorkeuren over huisdieren. Maar waar eerdere huisdierquizzen halsstarrig vasthouden aan de traditionele gezelschapsdieren, kan je hier eindelijk vinden welk dier nou écht bij je past.
Sommige zijn moeilijk te vinden in de dierenwinkel, maar geef niet op!

Mogelijke uitkomsten

Een allosaurus (6 x uitgekomen)

De allosaurus is de toppredator uit het Jurassische tijdperk. Ze jaagt graag op sauropoden: zorg dat je een grote achtertuin hebt voor je er een aanschaft. Je moet zeker over wat (fysieke) autoriteit beschikken om een allosaurus goed te kunnen temmen; de kans is groot dat ze je aanvalt zodra ze je ziet. Allosaurussen zijn niet lief, aanhankelijk of sociaal, maar je zal je nooit vervelen, en als je ze de ruimte biedt zijn ze magnifiek om naar te kijken.

Een hond (8 x uitgekomen)

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn honden helemaal niet intelligent. Ze zijn eigenlijk een beetje dom; daarom doen ze precies wat je zegt, ook als het nergens op slaat. Ze kunnen wel goed trucjes leren, en loyaliteit kennen ze zeker. Het is een wat traditioneel huisdier, maar daar is helemaal niks mis mee!

Een zeehond (29 x uitgekomen)

Zeehonden zijn waar mogelijk misschien nog dommer dan echte honden. Ze houden van vis en zwemmen, dus zorg dat je een zeewaterbassin hebt voordat je een zeehond als huisdier neemt. Ze worden nooit helemaal tam, maar ze zijn schattig - of in ieder geval koddig - om naar te kijken.

Een eland (20 x uitgekomen)

Elanden zijn de perfecte pragmatische huisdieren. Je kan er op rijden, je kan het vlees eten, je kan de melk drinken (je kan gewoon blijven staan bij het melken), je kan de vacht gebruiken en de geweien bewerken. Ook elanden hebben flink wat ruimte nodig, maar het zijn vriendelijke dieren.

Een mierennest (4 x uitgekomen)

Mieren nemen niet veel ruimte in en ze kosten nog minder. Voor de eigenaar die niet veel tijd en ruimte heeft, zijn ze het perfecte huisdier. Ze zijn interessant om naar te kijken, overdag zowel als 's nachts, en ze kunnen je ook wat leren over architectuur, logistiek, planning en militaire technieken. Ze knuffelen niet, maar zeg nou zelf: wie heeft dat nodig?

Een vriend(in) (11 x uitgekomen)

Jij zoekt helemaal geen huisdier! Jij wilt iemand om mee te praten, je problemen mee te delen en leuke dingen mee te doen. Zoek gewoon een leuke vriend(in)!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Krullie36

    jammer dat de kat of 1 der katachtigen er niet bij zit.

    8 jaar geleden
  • HermioneGranger

    SUPERLEUKE quiz! Proficiat!!!

    9 jaar geleden
  • Volans

    Hahaha echt leuk

    9 jaar geleden
  • MarijeR

    Hahahahahaha dit is de eerste quiz die ik heb gemaakt waar ik echt om gelachen heb. Wat een briljante antwoorden! I mean, zeehond vond ik al hilarisch, en toen scrolde ik verder en zag ik ineens vriendin staan... :')

    Sorry voor deze lange beschrijving maar echt, you made my day. <3

    9 jaar geleden
  • LoveIron

    Een zeehond omg omg xD xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?