Welk knuffelbeest past bij jou?

Jaja, knuffelbeesten kunnen je beste vriend zijn. Welke past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Tijger (24 x uitgekomen)

Bij jou past een tijgerknuffel. Deze knuffels zijn niet, zoals je misschien zou verwachten, stoer of agressief, maar juist gevoelig en begripvol. Ze kunnen goed troosten. (Ja ik weet dat we het hier over knuffelbeesten hebben x'D)

Beer (19 x uitgekomen)

Deze beesten zijn goede vrienden wanneer je bang bent. Deze knuffeld zullen je beschermen met hun, ehh.. leven (als ze die hebben..)

Aapje (19 x uitgekomen)

Deze knuffels maken je snel weer aan het lachen. Ze knuffelen niet veel, maar als ze het doen doen ze dat op het juiste moment.

Dolfijn (1 x uitgekomen)

Deze dolfijnenknuffels zijn kritisch en eerlijk. Ze hebben (bijna) altijd gelijk (al kunnen ze niet echt praten x'D) ze kunnen je altijd helpen met advies.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • RatzLove

    @krokantekip
    Als alle vragen 1/3 van je antwoord bepalen, dan kan je als je bijvoorbeeld bij de laatste vraag 'aapje' invult, toch niet 100% zeker zijn dat dat je uitkomst is? -.-

    9 jaar geleden
  • DemonishOcelot

    Tijgaaah!
    XD

    9 jaar geleden
  • SingleShotAngel

    @krokantekip
    nope, ik test mijn quizzen altijd op alle resultaten die mogelijk zijn om zeker te weten dat je ze allemaal kan halen, had 2 random antwoorden en bij de laatste aapje, had een tijger. Hoeft dus niet :)

    9 jaar geleden
  • Krokantekip

    Vragen "welke uitkomst zou je willen hebben", als dat minstens 1/3 van alle vragen is, is een beetje onzinnig. Je weet dan gewoon zeker dat dat ook je uitkomst gaat zijn.

    9 jaar geleden
  • Scara

    Tijgertjeeeee

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?