Wie van mijn Harry Potter OC's ben jij?

Ik heb drie eigen Harry Potter karakters en jij kunt hier uitvissen wie je bent.

Mogelijke uitkomsten

Byron Love-Thorson (16 x uitgekomen)

Byron is niet bijster snugger, maar hij is trouw als een hond en dapper als een leeuw. Vandaar dus dat hij in Gryffindor zit. Hij is een bonk spieren en gaat veel met de Weasley tweeling om. Hij is de zoon van een Engelse heks en de Noorse god Thor. Zijn moeder is de dochter van de Heksenmeester Byron Love, die bekend is om z'n helende dranken en de Griekse godin Aphrodite. Dit maakt het totaal pakket dat Byron heet fysiek woest aantrekkelijk, maar niet zo tactvol, hij is wel erg aardig, maar niet zo heel goed met de dames, tenzij zij het voortouw nemen.

Ivory Gabriellion-Lokison (12 x uitgekomen)

De Slytherin Hoofd Monitor is zo blind als een mol en daarbij homosexueel. Hij is best wel streng naar z'n mede Zwaderaars en tollerant tegenover leerlingen van andere afdelingen. Hij koesterd sinds het derde jaar van 'Het Gouden Trio' gevoelens voor Draco Malfoy. Dat was het jaar dat Ivory zelf Klassen Oudste werd.
Ivory is zoon van Loki en kleinzoon van Aards Engel Gabriel. Hierdoor kan hij stokloze en nonverbale magie gebruiken alsof het niets is. Z'n lichaams terperatuur is altijd rond de 20 graden en hij navigeert, als er niemand voorhanden is hem door de school gangen zoekt hij vaak z'n weg door temperatuur locatie.

Robert 'Robb' Banner (14 x uitgekomen)

Robb is een beetje een awkward nerd type jongen. Hij zit dan ook in Ravenclaw. Hij refereert aan zichzelf als een halfbloed, daar zijn vader 100% zeker een muggle is, maar hij weet niet zeker of zijn moeder als een muggle kwalificeert, daar zijn moeder de Noorse god Loki is. Z'n vader is de wetenschapper Bruce Banner. Robb is er erg trots op dat hij op Hogwards studeert, maar blijft liever uit de buurt bij z'n neef en z'n halfbroer, die twee jaar eerder dan Robert naar Hogwards gingen.
Robbs liefdensleven speelt zich buiten Hogwards af. Hij kijkt elk jaar weer opgewonden uit naar de zomer vakantie, want dan kan hij terug naar New York, naar Matthew Rogers. En als in z'n zesde jaar, Matthew in Oxford gaat studeren kan Robb hem ook met kerst en tijdens de pasen zien.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?