Welke haarkleur past bij jou?

Wil je weten welke haarkleur bij jou past? Waardoor jij het meeste gaat stralen? Maar ook de kleur die het beste bij jou innerlijk past!

Mogelijke uitkomsten

natuurlijk blond (33 x uitgekomen)

Natuurlijk blond is de beste haarkleur dat bij jou past! Bekijk op de kleur pakjes welke kleur je wilt, hoe donkerder je haar van jezelf is, hoe lichtere kleur je moet pakken. Bij donker haar moet je voor een lichtere kleur pakken omdat de kleur die op het pakje staat donkerder uit valt.

natuurlijk bruin (19 x uitgekomen)

Natuurlijk bruin past het beste bij jou! Dit is een vrij makkelijke kleur om te verven als je een lichtere kleur hebt. Kijk goed uit dat je niet te donker gaat en hoe de kleur op het pakje heer. Zo is een kleur waar koper in voor komt een kleur met rode ondertonen wat een stuk roder kan uitvallen dan je wilt(Net zoals mahonie)

natuurlijk rood (17 x uitgekomen)

Natuurlijk rood is de juiste haarkleur voor jou! Maar kijk uit als je het gaat verven! Je kan beter de rode haarverven vermijden omdat dit er vaak niet natuurlijk uit ziet. Ga in plaats daarvan voor een strawberry blonde of, koper kleur of mahonie.

je natuurlijke haarkleur (39 x uitgekomen)

De kleur die jij van jezelf hebt past het beste bij je! Je vind je haren verven maar zonde, en dat is heel begrijpelijk! Ben je het toch zat? Misschien is een ander kapsel iets voor jou!

on natuurlijke haarkleur (7 x uitgekomen)

Een onnatuurlijke haarkleur past het beste bij jou! Schrik niet als je geen zin hebt om je haar fel blauw of zo te verven. Zwart, heel licht blond en de meeste rood tinten zijn ook geen natuurlijke kleuren!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Winnie_The_Lou

    Natuurlijk bruin? Hai ik ben het meisje met de dip dyes?

    9 jaar geleden
  • Blackwolfiex

    Natuurlijk rood? Nee dat zou echt niet staan bij mij xD
    Ik heb nu natuurlijk bruin en dat houd ik zo :P

    9 jaar geleden
  • Duendes

    Natuurlijk bruin,
    Dat scheelt want dat heb ik al xD

    9 jaar geleden
  • Osha

    Mijn eigen haarkleur.
    Blond, en daar ben ik zeer tevreden mee.

    9 jaar geleden
  • ILoveeYouuxx

    Natuurlijk blond
    Mijn haar is al blond :pp

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?