Welk young adult boek past bij jou?

Ik weet het... die struggles om dat ene leuke boek te vinden! Maar Ik ga je hiermee helpen. Doe deze quiz en kom erachter welke van de boeken (welke ik ofcourse allang gelezen heb ^^) het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Twilight (2 x uitgekomen)

Vampieren, romantiek, lekker bekend..... Jij gaat helemaal los bij het lezen van de twilight saga! Have fun reading and see you in a week ;)

The hunger games (11 x uitgekomen)

Hmm heerlijk spannend is dit boek zeg! Zou jij denk je de hongerspelen overleven?? Ik niet namelijk :O Ik kan echt niet zonder me geliefde: chocola

Huis van de nacht serie (6 x uitgekomen)

Vampiers, romantiek, fantasy, knappe leraren, super cute oma... omg wat heeft dit boek niet. Het is heerlijk om aan deze serie te beginnen.

De selectie (9 x uitgekomen)

Dit is echt een boek, nou als je van meiden dingen houdt als: jurken, prins, concurrentie, tv. Nou dit is jouw boek(en serie)
Altijd al een prinses willen zijn? Wat nou als die kans door middel van een loting aan je geven kan worden!

Verwelken (the chemical garden triology) (0 x uitgekomen)

Het speelt zich af in de toekomst... Maar de mensen worden niet ouder dan 20 à 25 jaar. Het meisje dat hier de vertellende rol speelt wordt ontvoerd en wordt uitgehuwelijkt aan een rijke man. Samen met nog 2 anderen... Hoe gaat dit aflopen?? Nou echt spannend kan ik niet vertellen maar ik kan je zeggen dat is dit boek wel!!!

Fallen (8 x uitgekomen)

Ja wat kan ik hier over zeggen, Wauw alleen maar wat een gaaf boek en een behoorlijk verrassende uitkomst.. Lucy komt op een speciale school te zitten voor probleem kinderen, echter ziet ze dingen. En daarbovenop is er ook nog een woest aantrekkelijke jongen die alleen helemaal niks met haar te maken wilt hebben... Hoe zal dit aflopen

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?