Met wie van Harry Potter ga jij op een eerste date?

Morgen is er een trip naar Zweinsveld, PANIEK!!!!!!! Het is dan Valentijnsdag en jij hebt nog niemand om mee te gaan!! Al jouw vrienden en vriendinnen gaan al samen, en wat ga jij doen op een eerste date??? Geen nood, na deze quiz, haast je je naar de Grote Zaal en vraag je de uitverkorene op een eerste date, dikke kans dat jij met die persoon nog een lang en gelukkig liefdesleven hebt!

Liefdesdrankjes niet toegestaan,(Amortina etc.)

GOOD LUCK AND TAKE YOUR TIME!(H)(H)(H)(H)

Mogelijke uitkomsten

Karel Kwast (128 x uitgekomen)

Het klikt al meteen tussen jou en Karel!! Op de Wegisweg naar Odius en Oorlof, en in Zweinsveld naar het Krijsende Krot, dat is wat jij doet met Karel!!! Jullie passen heel goed samen, zijn alleen goed in toverdranken en haten dezelfde mensen(Harry, Ron, Hermelien en Perkamentus).

Geluk je hebt geen concurrentie!!! Kareltje houd alleen van jou, en jij houdt alleen van hem, kortom een droomkoppel dus!!

Cho Chang (8 x uitgekomen)

Geluk!!!! Nou ja, voor jou denk ik!! Cho wil heeeeeeeel graag met jou op date, net als jij!!! Ze valt op verschillende types, en dus nu op jou!!! Ze heeft alleen behoorlijk wat ex-mensjes(waarschijnlijk een stuk of 20, binnenkort 21). Op Valentijn word jij heeelemaal verliefd in de drie bezemstelen op de iets oudere ravenklauwer!
Cho is knap, Cho is lief, zorg dat je niet dood gaat, anders bezorg je haar liefdesverdriet!!!!!!

George Wemel (128 x uitgekomen)

GEFELICITEERD!!!!!!!! Jij valt op George! Of was het nou Fred? In elk geval, als het uitgaat heb je de ander nog.
Je hebt een vriendje dat knap, spontaan, lief, grappig, vindingrijk, origineel, creatief, slim, handig, goedvliegend en vooral HEEEEEEL charmant is! Genoeg redenen dus om met George naar de Tovertweeling Fopshop in Zweinsveld te gaan!! En natuurlijk ga je ook even(via de geheime paden) naar Zonko!
Er is alleen 1 voorwaarde......

Je krijgt er een Arogante broer, een irritant zusje, een geniale tweelingbroer, een drakenbroer, een stom broertje, een slimme broer en nog wat aanhang bij....

Hermelien Griffel (32 x uitgekomen)

Leren in de bieb, lezen over liefde, Zweinsveld bekijken, dat ga jij doen met HERMELIEN!!!!!! Je valt op een slim, charmant meisje, die bovendien alleen op echt goede zwerkbalspelers valt, nou dat ben jij!!!!! Hermelien en jij doen alles samen. Ron Wemel vind het alleen niet zo leuk.....
Hermelien is soms een betweter, maar ze laat jou vast even huiswerk overschrijven als je klaar bent met de zwerkbaltraining, zo kunnen jullie morgen ongestoord naar de Drie Bezemstelen om te kletsen, en naar het Krijsende Krot om te zoenen!!!

Marcel Lubbermans (41 x uitgekomen)

WOOW, Marcel valt op jou!!!!!! Marcel Lubbermans, de GROOTSTE HUNK van heel Zweinstein, Beauxbatons, Klamfels, Zweinsveld, London, en eigenlijk alle andere plekken, waar ik te lui voor ben om op te schrijven!

De stoere Marcel laat (natuurlijk handje in handje, want iedereen mag weten dat jullie samen gaan) heeeel Zweinsveld zien, de kledingwinkels waar zijn oma altijd komt, het lekkerste boterbierwinkeltje, de beste schoenenzaak, want met Marcel, mag je echt blij zijn!!!

Loena Leeflang (5 x uitgekomen)

Loena en jij zijn het perfecte koppel!! Droom in haar armen maar lekker over Nurgels, Kreukelhoornige Snottifanten en nog veel meer! Je gaat samen met haar naar de redactie van de Kibbelaar en in Zweinsveld ga je op je jagen op de leukste wezens! Je bent een dromerig type dat graag de kibbelaar leest. Loena en jij gaan samen naar feestjes in julie mooiste kleren!!!! Veel plezier!

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Vuurster3

    George Wemel, maar waar zijn Harry, Ron, Draco...
    Maar van de gene die er zijn wil ik wel het liefst George.:)

    6 jaar geleden
  • Galactica

    Loena Leeflang!!!

    7 jaar geleden
  • SpaceQueen

    waar is draco??:''(

    7 jaar geleden
  • Frodo

    George, come to me (wbw)

    7 jaar geleden
  • Aynur

    George!!!!!!!
    Klopt...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?