Welk fabeldier ben jij?

Iedereen heeft een innerlijk fabeldier, wil je erachter komen welke de jouwe is? Doe dan snel deze quiz!!!

Mogelijke uitkomsten

Weerwolf (4 x uitgekomen)

Je houdt ervan om buiten te zijn, het liefst dag en nacht. Je vind het geweldig om onder de sterrenhemel te staan en zou niets liever willen dan op vier poten door de bossen rennen met de wind door je vacht. Ook voel je een speciale verbondenheid met de maan, je kijkt er vaak naar of vindt het fijn om in het maanlicht te gaan staan. Als je bedreigt bent zal je niet twijfelen om aan te vallen met je tanden en scherpe nagels. Je hebt een wild en ongetemd karakter en je maakt veel gebruik van je instincten en zintuigen.

Vampier (17 x uitgekomen)

Je zit overdag meestal binnen, maar als het donker wordt vindt je het heerlijk om buiten te zijn. Je houdt ook niet van fel licht. Je vindt het geweldig om te kunne vliegen en hoog boven de bomen naar de wereld te kunnen kijken. Je houdt erg veel van fruit. Je leeft helemaal op in de nacht en vind het niet erg om regels te breken. Je bijt als je je bedrijgd voelt, en niet zo heel zachtjes ook. Je bent niet heel open en vind het fijn als je niet teveel over jezelf hoeft te vertellen.

Eenhoorn (3 x uitgekomen)

Je bent graag alleen en voelt je niet op je gemak in grote groepen. Je hebt moeite mensen te vertrouwen en als je je bedreigt voelt twijfel je niet om ze een schop te geven. Je voelt je voornamelijk overdag op je gemak, maar als je 's nachts naar buiten zou moeten zou je het liefst verdwijnen. Je hebt een speciale aantrekkingskracht tot magie. Ook houd je wel van af en toe knabbelen op iets zoets. Je bent wel trots op jezelf zonder arrogant te zijn en als iemand je hart gestolen heeft, zowel voor vriendschap als voor liefde, je staat altijd voor die persoon klaar.

Griffioen (6 x uitgekomen)

Je vind het heerlijk om door de lucht te zweven en de wereld van bovenaf te zien. Je bent een heel trots wezen, soms een beetje te trots. Ook ben je zeer scherpzinnig en je denkt na voordat je iets doet, waardoor anderen je zien als iemand met veel inzicht. Je bent ook heel gevaarlijk, je bent goed met woorden en als die niet werken kun je je klauwen of je achter hoeven gebruiken om je tegenstander pijn te doen. Verder ben je iemand die anderen graag wil helpen, als ze er maar iets voor over hebben. Ook neem je het niet in dank af als anderen aan je eergevoel komen.

Centaur (2 x uitgekomen)

Je bent een spiritueel iemand die veel waarde hecht aan het universum en al haar sterren. Je bent een met de natuur en probeert haar zo min mogelijk te schaden. Het liefst eet je fruit en zo min mogelijk vlees. Je hebt veel inzicht en staat altijd met beide benen op de grond. Ook ben je niet bang om voor jezelf en voor degenen die dicht bij je staan op te komen. Je hebt een goed richtingsgevoel en bent niet bang te verdwalen, de sterren wijzen je immers de weg. Je hebt een vurig karakter, hebt veel charme, maar als iemand je pijn doet kun je in een klap veranderen in een strijdlustige rivaal.

Elf (21 x uitgekomen)

Je bent mysterieus en puur. Je hebt mentaal veel kracht, bent heel wijs en lijkt ook altijd jong te blijven. Je vecht voor waar je in gelooft en respecteert het leven. Het liefst ben je in het bos, dicht bij de natuur en je vindt het heerlijk om langs de kant van een bosmeertje te genieten van de rust en de harmonie. Je bent moeilijk te bereiken voor anderen en voelt je snel onbegrepen, maar als er iemand is die er voor je is, zal je een zeer goede en trouwe vriend zijn. Je eet geen of nauwelijks vlees, omdat je je er bewust van bent dat daardoor dieren gedood worden. Je valt nooit zelf aan, maar vecht alleen als zelfverdediging.

Engel (27 x uitgekomen)

Je bent mysterieus, maar altijd goedgezind. Je vindt het fijn om anderen te helpen. Je bent zeker van jezelf maar loopt niet naast je schoenen. Je zou het heerlijk vinden om te vliegen. Je twijfelt er niet over om mensen op het rechte pad te helpen, levens te redden en het kwaad uit te bannen, want zo ben jij: eerlijk, lief en pure goedheid. Je wordt niet offensief of defensief als het om jezelf gaat, maar voor anderen heb je alles over. Met andere woorden: je bent geweldig, lief en goed, maar laat wel snel over je heen lopen als het om je eigen belang gaat.

Driade (16 x uitgekomen)

Je staat liever niet in de spotlight en bent behoorlijk schuw. Je hebt het gevoel dat je leeft als je in de natuur bent, ook heb je er talenten in: je hebt hele groene vingers. Je vind het heerlijk om in een meer te kunnen zwemmen en probeert zo natuurlijk mogelijk te leven. Pas als mensen je vertrouwen hebben verdient ga je voor ze door het vuur, maar dat is niet erg. Je bent onzeker en snel bang, maar dat heb je nodig om te overleven. Je bent slim, maar erg in jezelf. Ook heb je respect voor elk levend wezen, dus eet je (bijna) geen vlees.

Meermin (11 x uitgekomen)

Je leeft voor het water, je voelt je er thuis. Je houdt ook van waterdieren. Ook kun je genieten in de regen, maar als de zon schijnt ben jij in het water. Ookal ben je liever in het water, je laat niet over je heen lopen door al die landrotten die jouw maar raar vinden en verkeerd in schatten. Je houdt van spelen en bent niet graag serieus, ook vind je het moeilijk om in een serieuze relatie te zitten. Je vind het leuk om anderen, en met name het andere geslacht te laten zien wat je in huis hebt.

Fee (62 x uitgekomen)

Het liefst ben je buiten in het open veld, als het regent schuil je liever wel. Je houdt van bloemen, iedere bloem is geweldig, maakt niet uit welk soort. Ook houd je van dieren, zoals konijntjes en reeën en vogels. Je houdt ook van veel kleur in je leven en vrolijkheid. Je bent altijd vriendelijk, voor anderen en jezelf. Je bent assertief en soms een beetje brutaal, maar alleen om iemand uit te dagen om te spelen. Je maakt makkelijk vrienden en bent erg creatief, toch ben je in het begin altijd wat verlegen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Dynogamer

    Elf dat klopt (Y)(Y)(hoera)

    8 jaar geleden
  • sallydegroot

    fee...klopt (A)(lol)

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Meermin nou echt niet ik haat water enzo
    Eerder vampier weerwolf of eenhoorn
    En dan het meeste weerwolf ik heb echt een wolfachtig karakter enxo

    8 jaar geleden
  • Volans

    Ik ben een vampier, mjah, klopt redelijk. Maar de foto: vleermuis. Lol.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?