Welke social media is echt iets voor jou?

Je moet deze quiz echt doen als:
- je nog bijna geen social media acc's hebt en je wilt weten welke je waarschijnlijk erg leuk gaat vinden
OF
- je hebt al wel veel social media en wilt gewoon kijken of de uitslag een beetje klopt

Mogelijke uitkomsten

Het Musical.ly typje (11 x uitgekomen)

Jij houd erg van dansjes bedenken, playbacken, muziek luisteren en misschien ook van zingen. Waarschijnlijk is Musical.ly echt iets voor jou!
Op deze app kies je je lievelingsliedje en bedenk je een gebarentaal op dit liedje. Dan kun je het liedje opnemen, en het fijne is dat je niet eens hoeft te zingen. Dat doet de app namelijk al voor je. Deel je filmpjes op je profiel, of zet je melige filmpjes gewoon lekker op privé. ;)
Bekijk ook Musical.ly's van je vrienden of maak samen een filmpje, heel erg grappig :)

De Snapchatter (17 x uitgekomen)

Jij bent grappig, houd van lol met je bae's en erg van foto's en filmpjes maken, als het maar niet te lang duurt en al te professioneel en ingewikkeld is. Hiervoor is Snapchat echt ideaal, je stuurt gekke foto's naar alleen je beste vrienden, en leuke foto's zet je in je verhaal (dat gaat naar al je vrienden). Je kunt chatten, bellen, snapvloggen (een soort vloggen maar dan op Snap) en je foto's bewerken met de superleuke filters, smileys...

YouTube loverr (14 x uitgekomen)

Jij bent een van de velen YT lovers. Ik zelf ben ook helemaal gek op YouTube, want eigenlijk vind je er gewoon ALLES over wat je leuk vind. Hou jij van tekenen? Er zijn tekenfilmpjes. Hou je van fashion? Er zijn heel veel lookbooks en OOTD's op YouTube te vinden. Als je van tv en films of filmpjes kijken houd, ben je eigenlijk al automatisch een grote fan van YouTube.

Insta Queen (13 x uitgekomen)

Jij houd van foto's maken en misschien ben je ook een beetje een diva of barbiepopje (niet alle Instagrammers zijn dat hoor!!). Maar iedergeval hou je erg van selfies maken, en vind je het ook best leuk als iedereen die kan zien. Je houd er van om in de spotlights te staan, of je houd juist heel veel van fotografie. Voor allebei is Instagram een leuke manier om je foto's met vrienden en anderen te delen!

Jij houd het gewoon lekker bij Whatsapp (9 x uitgekomen)

Social media vind jij niet echt geweldig, je bent liever niet de hele tijd met je telefoon bezig. En dat is ook best goed, het zou niet handig zijn als IEDEREEN een socialmedia-freak is. Dat je een smartphonefoob bent is natuurlijk ook weer niet waar, foto's maken met je telefoon, even het weer bekijken of berichtjes sturen vind ook jij wel handig. Maar foto's of filmpjes delen met de hele wereld? Dat doe jij niet. Je houd het liever alleen bij Whatsapp.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • ANLE

    YOUTUBE ik had het wel verwacht aangezien ik er verslaafd aan ben.(H) (yeah)

    7 jaar geleden
  • justdo1t

    snapchat jaah daar ben ik een beetje verslaafd aan xd

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Insta Queen

    7 jaar geleden
  • Gunderson

    Musical.ly. Niet echt. Ik vind musically maar een app for cringey 10 jarige meisjes of 16 jarige meisjes die proberen zo sexy mogelijk te zijn (wat niet lukt)
    --En het is een app waarmee jongetjes als Jacob Sartorius beroemd kunnen worden en dat vind ik erg dom tbh

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    WhatsApp. Dat is echt waar. Ik heb niet eens wen andere ap.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?