Welke Patronus heb jij?

Heb jij altijd al willen weten welke patronus jij hebt test het nu.

Mogelijke uitkomsten

Een Hert (7 x uitgekomen)

Jij bent ridderlijk , denkt altijd eerst aan je vrienden en dan pas aan je zelf. Jij wilt je zelf maar blijven bewijzen en hebt een grote hoeveelheid moed. Wel heb je de drang om regels te overtreden en doe jij soms dingen niet niet heel erg slim zijn.

Een Otter (7 x uitgekomen)

Jij bent slim en houdt van lezen. Jij weet vast alles van: Verweer Tegen Zwarte Kunsten, Bezweringen, Geschiedenis van de toverkunst, Kruidenkunde en Toverdranken. Jij heb altijd wel drie boeken bij je. Hoewel jij veel van boeken en leren houdt staan vrienden bij jou toch echt op nummer één.

Een Hond (14 x uitgekomen)

Jij bent een beetje onhandig en denkt meestal niet heel erg goed na voor je wat doet. Je vindt huiswerk maar niets, een vaak laat je anderen het voor je doen. Maar je bent wel trouw en echte vriend.

Een Paard (6 x uitgekomen)

Jij bent lief en heel erg mooi. Jij bent er altijd voor iedereen en uiterlijk veranderd daar niets aan. Maar jij bent geen klein konijntje jij zit vol pit en mensen denken er niet aan om jou boos te maken. Jij bent dapper en gaat voor het vuur voor je vrienden.

Een Feniks (18 x uitgekomen)

Jij bent de grootste tovenaar aller tijden. En jij beschikt over grote kennis en wijsheid. Jij bent bereid iedereen een tweede kans te geven, zelfs al heeft die persoon heel wat op zijn geweten. Jij bent streng maar niet gemeen. Wie weet? Misschien komt er wel een jongen in je leven die alles verandert.

Een Haas (12 x uitgekomen)

Jij bent dromerig en veel mensen denken dat je gek bent, en nemen je daarom ook niet serieus. Jij geeft veel om je vrienden en wil ze altijd helpen. Het juiste woord om jou te omschrijven is niet gestoord maar juist heel wijs.

Een Zwaan (6 x uitgekomen)

Jij bent heel zachtaardig en bent niet erg snel boos. Jij bent de mooiste van de hele school en misschien zelfs van de hele stad. Jij valt op stoere jongens/meisjes en blijft ze dan ook voor altijd trouw.

Een Vos (0 x uitgekomen)

Jij bent wantrouwend en wilt altijd bewijs zien. Jij bent vaak geneigd het het eerste dat je hoort te geloven. Wel ben je bereid berouw te tonen. Een woord dat niet bij jou past is laf. Jij bent onwijs dapper en trouw. Als jij iemand vertrouwd heeft die persoon een vriend voor het leven.

Een Hinde (13 x uitgekomen)

Jij bent de dapperste persoon die iemand kan voorstellen. Jij bent een echt vriend/vriendin. Een vriendschap is bij jou niet zomaar voorbij. Jij bent zelfs bereid te sterven om ervoor te zorgen dat een ander kan overleven. Jij bent een echte HELD.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Benji863

    Een feniks

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Ik heb geen uitkomst...

    7 jaar geleden
  • Moonwaves

    Een haas (cat) ik vond die vraag wie is jouw vijand echt geweldig met dan mijn moeder (yeah)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?