Welk personage van Harry Potter ben jij?

Wil jij weten welk personage van Harry Potter jij bent? Check het met deze quiz!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (9 x uitgekomen)

Jij bent de beroemde tovenaar Harry Potter!Je kan Sisseltong spreken, dat betekent dat je met slangen kan praten! Je bent zoeker in het zwerkbalteam van Griffoendor en hebt veel meegemaakt.

Ron Wemel (2 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel! Je erft een uitsteker van Perkamentus in film 7 en maakt er goed gebruik van. Je bent de beste vriend van Harry Potter en bent verliefd op Hermelien Griffel. Je hebt 5 broers en 1 zus en bent best wel arm.

Hermelien Griffel (8 x uitgekomen)

Je bent goed bevriend met harry potter en bent verliefd op Ron Wemel!In film 3 geef je Draco Malfidus een klap voor zijn kop! Je bent ongeveer een van de slimste van heel Zweinstein.

Ginny Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent verliefd op Harry Potter en bent een sterke tovenaar. Jij bent samen met Molly Wemel het enige meisje in de hele Wemel-Familie! Je behoort ook toe aan de groep de strijders. En hebt net zo als de andere Wemels rood haar.

George Wemel en Fred Wemel (0 x uitgekomen)

Jullie hebben eigenlijk 0 procent verschil van elkaar en bent lid van de Wemels en de strijders. Jullie houden heel erg van grappen maken en jullie hebben zelfs een Fopshop gemaakt! (Tovertweelings Topfopshop)

Marcel Lubbermans (1 x uitgekomen)

Je bent eerst een niet zo goede tovenaar maar sinds je bij de strijders bent gaan zitten ben je veel sterker geworden. Je bent verliefd op Luna Leeflang en vermoord de slang Nagini in film 8 met het zwaard van Goderic Griffondor

Loena Leeflang (3 x uitgekomen)

Je bent verliefd op Marcel Lubbermans en bent ook lid van de groep de Strijders. Je hebt wit haar en een best schattig stemmetje. Je hebt een amulet tegen NURGELS! Maar wat dat zijn? Geen idee! Je bent dus stiekem ook een beetje raar!

Draco Malfidus (2 x uitgekomen)

Je pest Harry Potter heel erg en bent een Dooddoener! Maar eigenlijk wil je dat helemaal niet zijn. Als je helemaal doordenkt bij film 3 kom je erachter dat Draco Sirius heeft gered! Zet het antwoord in de reacties.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?