Welk suicide squad personage ben jij?

Stel... je wilt een slechterik zijn van DC comics maar weet niet wie... doe dan deze test en ontdek jouw suicide squad karakter!

Mogelijke uitkomsten

Harley Quinn (34 x uitgekomen)

Je Secret lover ziet je niet staan maar je gaat lekker door met tegen hem aan te flirten! Je hebt twee soorten karakters in je: De gestoorde psychopaat en de sexy psycholoog! Allebei even mooi van buiten... maar Totally Dufferent van binnen!

Boomerang (6 x uitgekomen)

Je bent een gast met een hard pantser maar je hebt een zachte binnenkant. Eenhoorns of andere mooie beestjes, jaaa daar hou jij wel van... je bent eigenlijk best een Cutie maar heel erg sterk en sportief!

Deadshot (13 x uitgekomen)

Je bent een deadshot! Een scherpschutter! Maar dan wel een met een mooi warm gouden hart die houdt van kinderen! Jij stiekemerd!

Katana (11 x uitgekomen)

Jij bent sterk! Knap! Maar vanbinnen ben je kapot van het verlies van iemand... zijn geest voel je nog om hem heen zweven en daardoor praat je tegen het beste wat je hebt...

Joker (11 x uitgekomen)

Een hottie die alleen maar problemen zoekt maar altijd weer kan ontsnappe aan elke situatie die slecht voor je zal zijn... de rest laat je achter en als je niet van iemand houdt laat je dat ook wel merken!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?