wie ben jij als fee?

ben jij liever krachtig of verschuil jij je in de natuur??? met deze quiz kom je erachter wie jij bent

Mogelijke uitkomsten

Bloom(krachtig) (42 x uitgekomen)

Jij bent krachtig en gaat op zoek naar gevaar.Jij zou zo in een benarde situatie komen maar daar red je je wel weer uit.Ook ben je een geboren leider en als iemand hulp nodig heeft moeten ze jou ff roepen!

stella (15 x uitgekomen)

Jij bent altijd met je uiterlijk bezig en je hebt een zonnig karakter. Schoonheid is het belangrijkst en zonder make-up ga jij niet de deur uit. Jij bent het krachtigst bij volle maan of op een zonnige en warme dag.

Flora(lief) (15 x uitgekomen)

Jij bent lief en houd veel van kamperen en dingen in en met de natuur doen. Jij brengt liefde en steun aan iemand die dat nodig heeft. Jij bent dan ook het krachtigst bij de natuur of een romantische date.

Musa(ritmisch) (20 x uitgekomen)

jij houd een bepaald ritme in je leven aan dat niet zo gauw zal veranderen.Jij bent koppig en houd het meest van dansen.Zeg ik "jongens", dan zeg jij "wat zijn dat?!?". Jij ben ook het krachtigst op de dansvloer.

Techna(slim!!!) (4 x uitgekomen)

Jij bent in een woord: slim! jij kan alles en nog wat en vooral met de computer. Ook cd's draaien is leuk om te kijken hoe het echte geluid technisch veranderd is. Jij bent het krachtigst achter de computer.

Layla(doorzettend) (9 x uitgekomen)

Jij stopt niet. Als de moed is opgegeven ga jij door want je weet dat het lukt.Jij blijft doorgaan al is het nog zo moeilijk.Jij bent het krachtigst met de scheikunde-les!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?