• Ik ken een jongen van internet. Ondertussen al... Een jaar denk ik, misschien zelfs meer. Hij is zestien, en we hebben nog niet afgesproken omdat we redelijk ver van elkaar wonen enzo. Maar we zijn het wel van plan in de herfstvakantie. Verder hebben we wel foto's en kheb m ook al op de cam gezien. We hebben niet echt wat met elkaar, maar het is wel meer dan vriendschap. Maar nu vragen hij en zijn beste vriend - die heeft mijn nummer ook en daar heb ik ook veel contact mee - bijna elke dag een foto. Geen gewone. Ze willen een lingerie of bikini foto, of minder maar dat moet niet per se, maar het zal dat eerste worden omdat ik geen bikini foto heb. Ze zijn verder heel vriendelijk enzo hoor, maar ze zetten me wel nogal onder druk voor die foto. En door hun gezeur heb ik gezegd dat ik hem deze week zou sturen. Maar eigenlijk wil ik het niet echt... Ik ben nogal onzeker ten eerste, en het gedacht dat zij die foto hebben... Dus ik wou jullie raad even vragen. Wat vinden jullie, zou ik het doen? Misschien vinden jullie het flauw dat ik twijfel, want het is geen naaktfoto, maar toch... Ik wou het toch even vragen. ^^

    EDIT: Dank jullie wel voor alle reacties ! Ik ga het niet doen dus (:

    [ bericht aangepast op 9 sep 2011 - 17:44 ]


    The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want. ~ Ben Stein

    Als je het niet wilt, niet doen. Punt. Nu vragen ze alleen om lingerie foto, maar als je ze die geeft dan willen ze meer. En meer. En meer.


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    laag zeer laag(van die jongens) ik denk at je het antwoord zelf wel weet


    Shoganai i ne~

    Dat je het überhaupt aan denkt om dat te sturen? Je bent toch niet gek, hè? Sorry. (cat)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Een jongen van internet die je nog nooit hebt gezien en die om een lingeriefoto vraagt. Kijk maar uit.


    "She was fury, she was wrath, she was vengeance."

    Het is een erg goeie vriend van je en ik neem aan dat je hem erg vertrouwt? Je kent hem al meer dan een jaar dus je weet wel dat het geen loverboy of weet ik wat is. Als jij je er niet goed bij voelt, moet je het niet doen. Hij begrijpt het wel. ;]


    Has no one told you she's not breathing?

    Niet doen, dat lijkt me meer dan duidelijk!


    Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow on it.

    Absoluut niet doen. Je moet geen half naakte foto's van jezelf verspreiden als je daar geen goed gevoel bij hebt.


    I can't even think straight.

    Niet meer mee praten. Serieus, dat raad ik je aan. Het is belachelijk als jongens gaan vragen om zo'n foto en je daarom onder druk gaan zetten, dat is niet, ik herhaal niet normaal en goed. Als je die foto geeft, hebben ze dat hun hele leven in handen en kunnen ze er vast alles mee doen. Daarnaast willen ze vervolgens meer en meer en meer. Gosh, ik wordt hier echt geïrriteerd om, dat er jongens zijn die dat doen. Dat is gewoon geen goede zaak en als ze zo doen hebben ze duidelijk ook geen goede bedoelingen. Dus ik zeg nee, en je relatie met die personen stopzetten. Maar zo ben ik dan, ik hou niet van dat soort dingen. Ik zou zo iemand gewoon niet meer vertrouwen daarna.

    [ bericht aangepast op 7 sep 2011 - 17:26 ]


    Het is niet ongewoon dat mensen hun hele leven wachten met beginnen te leven. - Eckhart Tolle

    Niet doen, je gaat er spijt van krijgen als je het wel doet.
    Dat hij en zijn beste vriend zoiets vragen toont alleen maar dat ze geen respect voor je hebben, voor je het weet staat jouw foto op een pornosite of toont hij het aan anderen. Zeg hem eerlijk dat je het niet wilt en als hij je nog steeds onder druk zet of kwaad wordt kan je maar beter iemand anders zoeken.


    You've got to realize: you're the Devil as much as you're God.

    Niet doen. Echt, niet doen. Use your common sense. Ze gaan hier steeds verder in, mark my words en op een dag loop je jankend bij je ouders omdat je gechanteerd wordt met die foto's.


    No growth of the heart is ever a waste

    En voor je het weet, ben je dolverliefd op die jongens, je geeft ze een weldegelijke naaktfoto en twee dagen later sta je daar, op internet. Maar dan, zónder lingerie.
    Wees niet te naif, dit verhaaltje heb ik zó veel vaker gehoord.


    Let it come and let it be

    ik zou zeggen dat je pas stuurt nadat je onmoet, iedereen kan zich anders doen achter een cam en dalijk heeft hij de foto voor verkeerde dingen.


    Dreams are the best thing in life, but dont lose yourself!

    AshKetchum schreef:
    Als je het niet wilt, niet doen. Punt. Nu vragen ze alleen om lingerie foto, maar als je ze die geeft dan willen ze meer. En meer. En meer.


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Niet doen! Ze kunnen die foto op internet zetten, of sturen naar vrienden van hun. Dus mijn advies is niet doen


    Heart in an amor.

    Nee, alsjeblieft, laat die gast(en). Blokkeer, delete en negeer. Dit is echt foute boel.


    wth.