• Alie heeft een moeilijke periode in haar leven achter de rug. Haar vader, met wie ze een hele goede band had, stierf twee jaar geleden terwijl haar moeder zwanger was van Arthur wie autistisch werd geboren. Alie viel al niet op op school, maar sinds dien houd ze zichzelf nog meer op de achtergrond en begint meer en meer onzelfzeker over zichzelf te worden. Ze nam afstand van iedereen en begon alles alleen te doen tot haar moeder het beu was. Ze was het beu Alie ongelukkig te zien en zou er alles aangedaan hebben om Alie gewoon een keer te doen lachen. Toen haar moeder met haar beste vriendin winkelend in de stad loopt herkend ze een paar meisjes die helemaal enthousiast zijn over ene Liam Payne die ’s avonds een feest geeft. Ze herkende de naam, ze had een paar jaar terug, toen ze 14 à 15 jaar was, ooit aan haar vriendin gezegd dat ze hem geweldig vond, maar sindsdien had ze nooit meer iets gezegd over hem. Ze beslist Alie te dwingen naar het feest te sturen in de hoop dat ze gelukkig zal terugkeren.

    “I didn’t notice you were here.”
    “That’s allright,” Alie Said as she sat down. “Nobody ever does.”


    - Vriendin van vroeger Is vreselijk boos op Alie omdat ze haar in de steek liet.
    - Broer van Alie Scootaloo
    - Vriendin Harry en Zayn.
    - Overig.



    Naam:
    Achternaam:
    Bijnaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd + geboortedatum:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Hobby’s:
    Familie.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 25 sep 2011 - 0:33 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Teach me how to love, moet teach me how to smile worden ofcourse --'

    [ bericht aangepast op 23 sep 2011 - 19:58 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik ga vriendin Zayn invullen, give me a second


    The way that you flip your hair gets me overwhelmed - One Direction, What Makes You Beautiful

    Naam: Annaella
    Achternaam: Fergueson
    Bijnaam: Ella, Anna (meestal Ella)
    Volledige naam: Annaella Dionne Fergueson
    Leeftijd + geboortedatum: 18 jaar, 19 Mei 1993
    Uiterlijk:


    Annaella heeft stijl, bruin haar met groene uiteinden, het is ge-dip-dyed. Ze heeft een hele lichte tint die donkerder wordt als het zomer is. Haar ogen zijn groen-bruin.
    Karakter: Annaella is een wilde meid die van het levengeniet. Ze wil zoveel mogelijk uit het leven halen, maar ze zal nooit zo ver gaan dat het haar het leven kan kosten. Annaella heeft gevoel voor humor en zal nooit iemand afsnauwen. Ze kan het altijd vrij snel met mensen vinden, soms net iets te snel, waardoor ze nog wel is problemen krijgt.
    Hobby’s: Breakdancen, ze kan nog wel is midden op de straat gaan breakdancen, zomaar uit het niets.
    Familie: Annaella heeft een oudere broer, Nigell, die ze niet kent, net als haar vader. Haar vader is weggegaan met haar broer toen Annaella net één jaar was. Ze is door haar moeder -Miranda- opgevoed, maar ze heeft haar vaders achternaam.
    Extra: Wil je het me vertellen als je gaat beginnen? En als ik de rol heb?

    Dit was trouwens vriendin Zayn, ik had al gezegd dat ik die ging invullen maar ik had het hier niet bij gezet xD

    [ bericht aangepast op 23 sep 2011 - 22:18 ]


    The way that you flip your hair gets me overwhelmed - One Direction, What Makes You Beautiful

    Rol: Vriendin Zayn? (:
    Naam: Charlotte
    Achternaam: Hill
    Bijnaam: Char
    Volledige naam: Charlotte Lauren Hill
    Leeftijd + geboortedatum: 17 jaar, 14 maart 1994
    Uiterlijk: Charlotte Lauren Hill
    Charlotte heeft lange blonde haren en grote blauwe ogen. Ze is niet echt groot (1m64) maar is wel vrij slank gebouwd. Bijna altijd heeft ze een grote glimlach op haar gezicht.
    Karakter: Charlotte is een vrolijke, levendige meid die houd van lachen en grapjes maken. Haar vrienden en familie zijn alles voor haar, ze zou voor hen door het vuur gaan. Als je haar niet goed of helemaal niet kent, kan ze als een zwijgzaam iemand overkomen, maar eenmaal je haar beter leert kennen bloeit ze open en neem je je woorden meteen terug want dan is ze een echte babbelkous. Ze zegt haar mening en kan daardoor soms gemeen en bitchy overkomen. Charlotte houdt van haar leven zoals het nu is en ze zou er niets aan willen veranderen. Ze heeft een hekel aan leugenaars, dikke nekken en mensen die de oren van je kop zeuren. Soms kan ze ongelofelijk koppig zijn en in een discussie wil ze altijd gelijk hebben. Verder is ze een heel betrouwbaar en behulpzaam persoon: als iemand haar iets toevertrouwt zou ze het nooit doorvertellen, zelfs niet als de vriendschap over is. Maar eenmaal je haar vertrouwen schaadt, eenmaal je een geheim van haar doorvertelt aan iemand anders is er geen weg meer terug: zoiets vergeeft ze je nooit.
    Hobby’s: Charlotte speelt piano, doet aan moderne dans en paardrijden. Verder vind ze het leuk om weg te gaan met haar vrienden en om te gaan shoppen, als is ze absoluut geen shop-a-holic. 's Avonds naar de film gaan vind ze ook altijd leuk. Langs de andere kant zit ze er ook niet mee in om eens een dag helemaal niets te doen en om gewoon languit in de sofa te liggen;
    Familie: Charlotte woont bij haar vader Rick en zijn nieuwe vriendin Lisa in Londen. Ze heeft een oudere zus van 24, Sienna die samen met haar vriend Jorden alleen woont in Bristol. Ze heeft een jongere stiefbroer, Matthew waarmee ze best goed overeenkomt. Haar moeder ziet ze niet meer, want die is verhuisd naar ergens in China om daar een volledig nieuw leven te starten met haar nieuwe vriend. Bij haar vader thuis heeft ze een hond, Deena en een kat Morris.
    Extra: Toen Charlotte vijf jaar was, mocht ze enkele keren in bepaalde magazines staan voor kinderkledij. Ze heeft een kleine, hartvormige moedervlek net achter haar linkeroor.

    [ bericht aangepast op 24 sep 2011 - 14:30 ]

    Ik ga vriendin van Harry invullen! ;d


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Naam: Ariëlle.
    Achternaam: Thompson.
    Bijnaam: Ariël.
    Volledige naam: Ariëlle Gènevieve Thompson.
    Leeftijd + geboortedatum: Ariëlle is 16 jaar, en wordt 17 op 1 mei.
    Uiterlijk:


    Cassie.
    Karakter: Ariëlle is zo'n type meisje dat zich als een echte bitch gedraagd tegen de mensen die ze absoluut niet mag. Meisjes die haar altijd arrogant aankijken kan ze écht niet uitstaan, waardoor ze diegene altijd meteen uitscheld. Ariëlle heeft meer jongens-vrienden, dan meisjesvrienden omdat ze simpelweg makkelijker met de jongens op kan schieten dan met meisjes. Ze heeft een goed gevoel voor humor, en ze zegt altijd wat ze denkt waardoor ze weleens ruzie krijgt, maar een gevecht of ruzie met een ander meisje zal ze zeker niet weigeren.
    Voor haar vriendinnen zal ze er altijd zijn en ze zal altijd naar hun problemen luisteren om hen te helpen.
    Hobby’s: Gitaar- Pianospelen en zingen. Ariëlle is erg muzikaal aangelegd, en zingen kan ze erg goed. Ze zit al vele jaren op Gitaar- Piano- en zangles.
    Familie: Ariëlle heeft een erg jonge moeder,Sarah, waar ze erg vaak ruzie mee heeft. Een vader, Brian, met een gespierd lichaam en waarmee ze heel goed op kan schieten. Haar vader is zeker één van haar beste vrienden. En een zusje van twee jaar jonger, Dellas.
    Extra: Ze heeft altijd haar mobiel in haar handen.

    [ bericht aangepast op 23 sep 2011 - 23:17 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Ik had dus een foto, maar die deed het niet, dus moet het maar zo!
    Naam: Sienna
    Achternaam: Livingstone
    Bijnaam: Meestal word haar naam niet afgekort of krijgt ze geen bijnamen. Maar haar moeder en haar zusje noemen haar Nen. Sommige vriendinnen van haar noemen haar ook zo.
    Volledige naam: Sienna Elisabeth Livingstone
    Leeftijd + geboortedatum: 16, 24-10.
    Uiterlijk: Sienna is een meisje dat een beetje aan de magere kant is. Ze houd enorm van designerkleding en is een echt meisjes-meisje. Ze heeft lange blonde haren en een lichte huid. Haar kledingstijl varieërd nog wel eens. De ene dag trekt ze een jurk aan, de andere dag een spijkerbroek. Waar ze wel verslaafd aan is, is dat ze haar nagels heel vaak lakt. Ze maakt haar eigen creaties op haar nagels. Het liefste wilt ze daarom later ook schoonheidsspecialiste worden. Sienna is ongeveer 1.67 lang, maar toch draagt ze merendeel van de tijd hakken. Het andere deel brengt ze door op haar favoriete bruine uggs. Ze houd erg van sierraden, vooral diamanten of pareltjes. Ze heeft een enorme kledingkast, waar ze ook echt trots op is. Ze is vooral een meisje die opvalt. Om zichzelf wat op te laten vallen draagt ze nogal eens een felle kleur lippenstift.
    Karakter: Het is een lief meisje, echt. Ze is zo dat ze altijd eerst aan andere denkt. Maar als je haar of haar vriendinnen beledigt zul je het wel weten. Ze kan erg koppig zijn en niet snel toegeven. Ook heeft ze altijd wel haar woordje klaar. Sienna is niet snel aan het huilen te maken met beledigen of pesten, daar is ze te sterk voor.
    Hobby’s: Ze houd enorm van naar het strand gaan. Daar tekent ze alles wat ze maar ziet. Al sinds ze een pen of potlood kan vasthouden, maakt ze tekeningen. Waar ze ook van houd is kleding kopen. Ze gaat elke week wel een paar keer winkelen met haar vader's creditcard. In het weekend gaat ze meestal uit met vriendinnen.
    Familie: Haar vader James Livingstone is een beroemde schrijven die nog steeds boeken schrijft en veel geld krijgt voor zijn overige boeken. Samen met zijn vrouw Isa Livingstone en kinderen Sara Livingstone van veertien jaar oud, Sienna Livingstone van zestien en Seth Livingstone van achttien. Ze wonen in een enorm huis, die haar moeder helemaal zelf in heeft gericht. Dat is dan ook wat haar moeder voor werk doet, ze is interieur-ontwerpster.
    Extra: Ze is erg allergisch voor muggenbulten, vandaar dat ze altijd erg goed haar kamer controleerd als haar raam overdag heeft open gestaan. Verder heeft ze een hekel aan insecten en spinnen.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt, wil je me waarschuwen als je begint?

    [ bericht aangepast op 23 sep 2011 - 22:54 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Wanneer ga je bekend maken? (:


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Carolinehale schreef:
    Wanneer ga je bekend maken? (:


    deze week nog, zeker x


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Zayn
    Naam: Lauren
    Achternaam: Conrad
    Bijnaam: Lau
    Volledige naam: Lauren Sophia Conrad
    Leeftijd: 17 | 14 January 1994
    Uiterlijk:


    Lauren heeft lang, bruin, golvend haar dat tot over haar schouders valt. Ze vindt haar haar het mooiste aan haarzelf, dus behandeld ze het alsof het haar baby is. Als andere mensen er dan ook aan zitten, op de kapper en Zayn na, hebben ze echt een probleem. Ze heeft felgroene ogen, die ze accentueert met mascara en eyeliner, zodat haar ogen meer opvallen. Ze heeft een iets wipneusje, dat íets omhoog staat. Haar lippen vindt ze minder. Aangezien ze ongelijk zijn, en haar bovenlip altijd iets omhoog staat.
    Lauren is een klein meisje, en loopt daardoor veel op hakken. Ze is 1,59. Ze draagt vaak jurkjes of korte shortjes, omdat ze mooie benen heeft, die er dan goed in uitkomen.
    Karakter: Lauren is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Lauren dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Lauren die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Lauren is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Lauren stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Lauren straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Lauren vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Lauren ook best een grote mond hebben.
    Hobby's: Dansen, gitaar spelen
    Familie: Ze heeft gescheiden ouders. Ze woont bij haar vader in Bradford, haar moeder woont in London. Haar zusje woont bij haar moeder. Aangezien Lauren een vaderskindje was, en haar tweelingzusje Laurie meer een moederskindje was.
    Extra: Ze heeft een tatoeage met de tekst; 'Dreaming is believing' op haar onderrug staan.

    [ bericht aangepast op 25 sep 2011 - 11:21 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol:Broer van Alie
    Naam:James
    Achternaam:- Achternaam Alie-
    Bijnaam:Jay
    Volledige naam:James Avain -Achternaam-
    Leeftijd + geboortedatum:18 -4 April
    Uiterlijk:


    James heeft heeft bruine krullen en een licht getinte huid, hij heeft blauw/grijze ogen en heeft vaak een bloos op zijn huid en hij heeft gespierd lichaam.
    Karakter:James is een grappige en vrolijke jongen hij is erg bezorgd, is erg druk en hij kan goed leren.
    James is vooral bezorgd over zijn kleine zusje, hij probeert jongens dan ook zo ver mogelijk van haar weg te houden.
    James is niet iemand die snel boos wordt, hij heeft veel zelfvertrouwen sóms te veel.
    Hij kan goed tegen stress maar als het hem te veel wordt stort hij in.
    Hobby’s:James voetbalt graag hij is ook erg goed, hij kijkt graag films en dan het liefst horror films.
    Familie:James is erg bezorgd over zijn zusje Alie en zijn vriendin Sophie hij en Sophie kennen elkaar als sinds de kleuter school en waren sinds dien al vrienden.
    Extra:


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Vriendin van vroeger
    Naam: Jailey
    Achternaam: Deep
    Bijnaam: Ze heeft niet echt een bijnaam, maar wordt soms weleens Jail genoemdt. Alleen je moet het wel goed uitspreken, als je dat niet kan dan kan je Jailey beter geen Jail noemen.
    Volledige naam: Jailey Jelena Deep
    Leeftijd+geboortedatum: 14 juni 1993, ze is dus achttien.
    Uiterlijk:


    Alexandra Daddario(Dacht ik)
    Jailey heeft bruin golvend/stijl haar en grijze ogen. Ze gebruikt nauwlijks make-up en is van nature mooi. Ze is niet de langste, maar is er tevreden mee en gaat geen hoge hakken dragen om er langer uittezien. Jailey is niet zo een girly-girl en probeert dan het gewoon een beetje normaal te houden inplaats van eruit te zien als een roze monster. Ze is dol op zwart, maar draagt heus ook wel andere kleuren kleding. Ze heeft vaak grote ronde zilveren oorbellen in en dat is het dan wel weer. Haar rondingen hebben een normale grootte voor haar lengte, en ze heeft een normaal postuur.
    Karakter: Jailey is overgevoelig, dus komen onschuldige woorden hard bij haar aan. Ze loopt het ene moment met een grijns van hier tot Tokio en het andere moment met een rotgevoel. Ze is lief, maar heeft zeker een gemene kant. Veel mensen onderschatten haar en dan met name haar ouders. Ze is wantrouwig, wegens een eerdere gebeurtenis in het verleden, soms kan het zelfs zijn dat ze je pas na 3 jaar vertrouwdt. Ze is hondstrouw aan de personen die ze wel vertrouwt, maar als je haar laat zitten dan vergeeft ze het je nooit. Ze houdt zich aan haar beloftes en heeft er nog nooit eentje gebroken. Ze haat meelopers en verraders, maar ook kan ze het niet al te best vinden met meiden die met de eerste de beste jongen naar bed gaan. Ze is liever alleen, dan met iemand samen en kan zich ook prima vermaken in haar eentje. Ze is stil, maar zeer opmerkzaam en intilligent wat ze heeft van haar moeder. Ze is heel goed in liegen, maar doet het niet echt vaak. Je leert haar langzaam kennen en dat maakt haar tot een mysterieus persoon wat sommige irritant vinden, maar andere juist leuk. Ze komt vaak hard over, maar zo is ze niet zo is ze alleen als je haar gekwetst hebt. Ze kan soms raar zijn, maar dan ook echt heel raar. Ze is niet de meest gulle persoon, maar zeker ook niet gierig of hebzuchtig, maar ze is wel leergierig.
    Hooby's: Lezen,leren,acteren en koken. Ze is helemaal dol op koken en doet het echt elke dag, anderen vinden het heerlijk maar het maakt Jailey niet uit of het lekker is of niet als ze er maar plezier
    in heeft. Als ze eenmaal leest, dan belandt ze in haar eigen wereld vol fantasie of juist feiten.
    Familie: Jailey heeft geen broers maar wil ze wel hebben ookal denken haar ouders daar heel anders over. Haar vaderThomas Deep is een zakenman van 40-jarige leeftijd en haar moederJelena Earnshawis een schoonheidsspecialiste van een 37-jarige leeftijd. Jailey is opgegroeidt in Londen, maar geboren in Texas. Ze leeft met haar familie in een redelijk groot huis met een moderne stijl. Haar ouders zijn vaak weg, waardoor Jailey best vaak feestjes geeft. Jailey heeft één zus van 18 genaamdt Miley. (Voor als de links het niet doen) :
    Extra: Ze praat soms nog een beetje met Allie maar dan zegt Jailey alleen maar 'hoi' of 'doei'. Ze heeft wel nog contact met Allie's broer.

    [ bericht aangepast op 25 sep 2011 - 10:52 ]


    You gave me forever within the numbered days and I am grateful.

    Rol : Overig. ; Beste vriendin Liam
    Naam: Alexia
    Achternaam: Castle
    Bijnaam:Alex.
    Volledige naam: Alexia Nikki Castle.
    Leeftijd + geboortedatum: 18 jaar. Geboren op 20 november 1993.
    Uiterlijk: Alexiaheeft lichte bruine haren met een tintje rost in. Haar ogen zijn zeg maar zilver kleurig. Ze heeft een heel bleke huis en op haar rug heeft ze een brand litteken van toen ze 11 jaar was.
    Karakter: Alexia is een vrolijk en sympathiek meisje. Ze is erg geduldig en lacht bijna altijd, als ze weent of verdrietig is moet het al over iets ernstig gaan want ze stoont haar gevoelens moeilijk. Ze komt in het begin erg verlegen over maar eenmaal je haar beter kent is ze een echte losbol. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden en zal ze nooit zonder goede regen laten vallen.
    Hobby’s: Zingen , gitaar spelen , paardrijden en schrijven.
    Familie:Alexia haar vader is de bekende schrijven , Richard Castle. Haar echte moeder heeft Alexia nooit gekend , maar ze heeft wel een hele lieve stiefmoeder , Kate Beckett. Ze heeft een Stiefzus van 16 jaar , Alexis Castle.
    Extra: Alexia wil graag schrijfster worden net zoals haar vader.


    Laat je weten als ik de rol heb? En wil je laten weten als het begint?


    "Fifty shades of fucked up" ~ Christian Grey

    Teach me how to smile staat online xoxo


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik wil nog een rol invullen!


    Big girls cry when their hearts are breaking